Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:up::up:εγω εχω ακομη μεχρι να εοιστρεψω στο σχολειο:happy:
φετος δε θα εχω και αγγλικα, φροντιστηριο δεν θα παω yes yes yes!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μένα!! Σταθερά σπίτι, πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να διαβάσω.. Τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι και παίζω με τον Ντάρκυ με το λέηζερ του. Περίμενα να χαρεί όταν του το πήρα, αλλά όχι να κάνει και σαν δαιμονισμένο..:blink::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε!
Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;;

20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε!
Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;;
To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά!:blink:
Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο!

Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; :hmm::hmm:
Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας)
Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... :lol::lol::lol: Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας :):)
Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... :lol::lol:)

Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία.

Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία.

Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's...

καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια

Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς...

Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις :up:

Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις :up:

:lol::lol::lol::lol:
Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της!

pink floyd????:lol::lol::lol::lol:φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια:rolleyes:

catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω:redface:

Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως.
Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis
Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε

Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... :(

Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... :(

τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς???:confused:

Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... :( Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... :( Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι...

Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... :( Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... :( Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι...

Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!!:P:P

Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα:redface:

Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι :(

Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό....:redface:

Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό....:redface:
:P Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... :confused: Α ρε Γιαννη τι μας εκανες....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back