μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #6.461 20-08-07 12:27 εγω εχω ακομη μεχρι να εοιστρεψω στο σχολειο φετος δε θα εχω και αγγλικα, φροντιστηριο δεν θα παω yes yes yes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 13:48 Η Cleopatra: #6.462 20-08-07 13:48 Καλησπέρα κι από μένα!! Σταθερά σπίτι, πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να διαβάσω.. Τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι και παίζω με τον Ντάρκυ με το λέηζερ του. Περίμενα να χαρεί όταν του το πήρα, αλλά όχι να κάνει και σαν δαιμονισμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:19 Η chouzouris: #6.463 20-08-07 16:19 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Η Ismini έγραψε: #6.464 20-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Click για ανάπτυξη... To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά! Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 17:17 Η χριστινα έγραψε: #6.465 20-08-07 17:17 Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω ακομη μεχρι να εοιστρεψω στο σχολειο φετος δε θα εχω και αγγλικα, φροντιστηριο δεν θα παω yes yes yes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 13:48 Η Cleopatra: #6.462 20-08-07 13:48 Καλησπέρα κι από μένα!! Σταθερά σπίτι, πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να διαβάσω.. Τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι και παίζω με τον Ντάρκυ με το λέηζερ του. Περίμενα να χαρεί όταν του το πήρα, αλλά όχι να κάνει και σαν δαιμονισμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:19 Η chouzouris: #6.463 20-08-07 16:19 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Η Ismini έγραψε: #6.464 20-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Click για ανάπτυξη... To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά! Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 17:17 Η χριστινα έγραψε: #6.465 20-08-07 17:17 Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κι από μένα!! Σταθερά σπίτι, πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να διαβάσω.. Τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι και παίζω με τον Ντάρκυ με το λέηζερ του. Περίμενα να χαρεί όταν του το πήρα, αλλά όχι να κάνει και σαν δαιμονισμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:19 Η chouzouris: #6.463 20-08-07 16:19 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Η Ismini έγραψε: #6.464 20-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Click για ανάπτυξη... To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά! Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 17:17 Η χριστινα έγραψε: #6.465 20-08-07 17:17 Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Η Ismini έγραψε: #6.464 20-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Click για ανάπτυξη... To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά! Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 17:17 Η χριστινα έγραψε: #6.465 20-08-07 17:17 Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: 20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε! Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;; Click για ανάπτυξη... To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά! Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 17:17 Η χριστινα έγραψε: #6.465 20-08-07 17:17 Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον εκφραζει την αντιθεση του στην απουσια σου. Συζητα με καποιον κτηνιατρο πως να τον χειριστεις. Ισως υπαρχουν πραγματα που βοηθανε. Ισως αν αφηνες αναμμενη τη τηλεοραση να ακουει ομιλιες;;; Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας) Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια.... Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:42 Η catlover έγραψε: #6.466 20-08-07 20:42 Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 20:45 Η mimikaki έγραψε: #6.467 20-08-07 20:45 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 22:40 Η ladycat έγραψε: #6.468 20-08-07 22:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlover: Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία. Click για ανάπτυξη... καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 01:46 Η anabou έγραψε: #6.469 21-08-07 01:46 Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά. Εγώ κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα, βασικά μου λείπει το Τζιντζερίνι μου. Ο Σάκης έχει βεντέτα με την μαμά μου παρόλο που εκείνη τον ταΐζει-ποτίζει-ξεσκατίζει. Έχουν πολύ γέλιο μπορεί να τον χαϊδεύω και να γουργουρίζει και μόλις πλησιάσει η μαμά και τον ακουμπήσει αγριεύει. Και να σταματήσει να τον ακουμπά δεν σταματά μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν λείπω όμως είναι όλο αγάπες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.470 21-08-07 02:02 Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd για slow μουσικη. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:13 Η ruko έγραψε: #6.471 21-08-07 02:13 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 03:07 Η Mariel έγραψε: #6.472 21-08-07 03:07 pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
pink floyd????φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 15:26 Η χριστινα έγραψε: #6.473 21-08-07 15:26 Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αστειο ειναι πως ο με τους floyd μεγαλωσα (ειχε ερωτα ο αδερφος που και ειναι πολλες οι αναμνησεις). Αλλα στο γαμο δεν το περιμενα!!! Κι εγω slow του ειχα πει να βαλει (μονο ττο προηγουμενο βραδυ τον ειδα τον dj), αλλα οχι ετσι. Ο αδερφος μου καλα περασε παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:34 Η lactoula έγραψε: #6.474 21-08-07 21:34 Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Η mimikaki έγραψε: #6.475 21-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα... Click για ανάπτυξη... τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:38 Η lactoula έγραψε: #6.476 21-08-07 21:38 Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #6.477 21-08-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Βασικα κολλησα με ενα θεματακι... Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα... Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!! Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:46 Η lactoula έγραψε: #6.478 21-08-07 21:46 Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω πολυ... Δεν κλαιω συχνα, αλλα για αυτο μαζευονται και οταν με πιανουν τα κλαματα δεν μπορω να σταματησω, κλαιω για πολλα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:55 Η nena έγραψε: #6.479 21-08-07 21:55 Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 322 323 324 325 326 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 324 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 21:57 Η lactoula έγραψε: #6.480 21-08-07 21:57 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό.... Click για ανάπτυξη... Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα.... Α ρε Γιαννη τι μας εκανες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.