Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μιμίκα κουράγιο κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με του 'μάστορες' αν δεν είναι κάτι επείγον περιμένω τον μπαμπά μου να έρθει και το κατέχει καλύτερα το άθλημα.
Ασπασία τα συλλυπητήριά μου για το βάζο, τα μουράνο είναι πολύ όμορφα (και πανάκριβα απ΄ότι θυμάμαι). Πάντως και ο Τζίντζερ την ίδια αντίδραση έχει όταν τον μαλώνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ θα πας ολόκληρο ταξίδι στη Βενετία και θα κάτσεις να στενοχωρηθείς που δε βρήκες ίδιο μπουκαλάκι;; :confused: :confused: :confused:
Αφού μου άρεσε.....:cry::cry::cry: Και δεν ήταν μπουκαλάκι, ήταν μπουκάλι μεγάλο (καράφα με καπάκι) για ποτό. Και πανάκριβο....:(
ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!!
Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!!:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω:down:
Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί:blink:
Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα:hmm:

Δέν το ήξερα αυτό:blink::blink: ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω:P:P:lol::lol:

Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη:/: Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι:|) από την άλλη μεριά..Ράκος
Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι:mad: και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει:(:(

Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά ....:rolleyes:

Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά ....:rolleyes:
Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα?:inlove:

Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα :)

Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά.:( Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο.:)

Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!!:redface::rolleyes::rolleyes::whistle::whistle::whistle:
δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο;);)

Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα?:inlove:
κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας.
ασπασια ειναι κουκλοι:up::up:

Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά.:( Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο.:)

εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω:confused::confused::confused: τι μου συμβαινει???:blink::blink::/::blink::blink:

Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά :/::/: Καλά κουράγια μιμικάκι
Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι....

Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ:mad::mad::mad: Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό:lol::lol::lol:
Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα??:hmm::hmm: Λίγο πιπεράκι ίσως??:D:D

βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!!

χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί

το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου...:lol:

Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι:rolleyes:

Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση:lol::lol::lol::lol:

Να και το κρεββατακι για τις κουκλες...
(με την κουκλα μεσα!!!):lol::lol::lol::lol:

Να και το κρεββατακι για τις κουκλες...
(με την κουκλα μεσα!!!):lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Τί ωραίο!!!!:up::up: και το περιεχόμενο!!!:D:D

της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου:lol:

μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις?

Πρίν 20 λεπτά έφυγε....
Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω...:mad:

Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back