anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:53 Η anabou έγραψε: #7.361 18-09-07 15:53 Μιμίκα κουράγιο κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με του 'μάστορες' αν δεν είναι κάτι επείγον περιμένω τον μπαμπά μου να έρθει και το κατέχει καλύτερα το άθλημα. Ασπασία τα συλλυπητήριά μου για το βάζο, τα μουράνο είναι πολύ όμορφα (και πανάκριβα απ΄ότι θυμάμαι). Πάντως και ο Τζίντζερ την ίδια αντίδραση έχει όταν τον μαλώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:54 Η aspasiapef: #7.362 18-09-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μωρέ θα πας ολόκληρο ταξίδι στη Βενετία και θα κάτσεις να στενοχωρηθείς που δε βρήκες ίδιο μπουκαλάκι;; Click για ανάπτυξη... Αφού μου άρεσε.....:cry::cry::cry: Και δεν ήταν μπουκαλάκι, ήταν μπουκάλι μεγάλο (καράφα με καπάκι) για ποτό. Και πανάκριβο.... Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:56 Η LIFE έγραψε: #7.363 18-09-07 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η mimikaki έγραψε: #7.364 18-09-07 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Δέν το ήξερα αυτό ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι) από την άλλη μεριά..Ράκος Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:45 Η aspasiapef: #7.365 18-09-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιμίκα κουράγιο κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με του 'μάστορες' αν δεν είναι κάτι επείγον περιμένω τον μπαμπά μου να έρθει και το κατέχει καλύτερα το άθλημα. Ασπασία τα συλλυπητήριά μου για το βάζο, τα μουράνο είναι πολύ όμορφα (και πανάκριβα απ΄ότι θυμάμαι). Πάντως και ο Τζίντζερ την ίδια αντίδραση έχει όταν τον μαλώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:54 Η aspasiapef: #7.362 18-09-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μωρέ θα πας ολόκληρο ταξίδι στη Βενετία και θα κάτσεις να στενοχωρηθείς που δε βρήκες ίδιο μπουκαλάκι;; Click για ανάπτυξη... Αφού μου άρεσε.....:cry::cry::cry: Και δεν ήταν μπουκαλάκι, ήταν μπουκάλι μεγάλο (καράφα με καπάκι) για ποτό. Και πανάκριβο.... Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:56 Η LIFE έγραψε: #7.363 18-09-07 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η mimikaki έγραψε: #7.364 18-09-07 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Δέν το ήξερα αυτό ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι) από την άλλη μεριά..Ράκος Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:45 Η aspasiapef: #7.365 18-09-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μωρέ θα πας ολόκληρο ταξίδι στη Βενετία και θα κάτσεις να στενοχωρηθείς που δε βρήκες ίδιο μπουκαλάκι;; Click για ανάπτυξη... Αφού μου άρεσε.....:cry::cry::cry: Και δεν ήταν μπουκαλάκι, ήταν μπουκάλι μεγάλο (καράφα με καπάκι) για ποτό. Και πανάκριβο.... Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:56 Η LIFE έγραψε: #7.363 18-09-07 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η mimikaki έγραψε: #7.364 18-09-07 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Δέν το ήξερα αυτό ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι) από την άλλη μεριά..Ράκος Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:45 Η aspasiapef: #7.365 18-09-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η mimikaki έγραψε: #7.364 18-09-07 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Δέν το ήξερα αυτό ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι) από την άλλη μεριά..Ράκος Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:45 Η aspasiapef: #7.365 18-09-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Δέν το ήξερα αυτό ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι) από την άλλη μεριά..Ράκος Τώρα έχω να κάνω το ντουλάπι και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:45 Η aspasiapef: #7.365 18-09-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά .... Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #7.366 18-09-07 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:54 Η lactoula έγραψε: #7.367 18-09-07 16:54 Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω επιτελους μετα απο μια εβδομαδα που ξυπνουσα απο τα χαραματα, εκανα 10 υπνο, απο τις 3 μεχρι τις 3 σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:03 Η julia έγραψε: #7.368 18-09-07 17:03 Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:35 Η marestros: #7.369 18-09-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα? Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας. ασπασια ειναι κουκλοι Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά. Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο. Click για ανάπτυξη... εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω τι μου συμβαινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η χριστινα έγραψε: #7.370 18-09-07 17:42 Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω όταν έχω μάστορα κάνω και το σταυρό μου πρώτα. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις μαστόρων που πρόσεχαν περισσότερο κι από εμένα και άλλες που τραβούσα τα μαλλιά μου. Να φτιάχνουν τη βλάβη και να θέλει το σπίτι γενική μετά Καλά κουράγια μιμικάκι Ασπασία λυπάμαι για το μπουκάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:46 Η mimikaki έγραψε: #7.371 18-09-07 17:46 Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι θρασίτατος!!! Μου ζήτησε μόνος του καφέ Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα?? Λίγο πιπεράκι ίσως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:49 Η marestros: #7.372 18-09-07 17:49 βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαλε αλατι αντι για ζαχαρη!!!!! κλασσικο και παλιο. θα γελασεις παρα πολυ στην πρωτη του γουλια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Mia_m έγραψε: #7.373 18-09-07 17:50 χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχα,το είχα κάνει καταλάθος στον αδερφό μου,δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή,ο καημένος κόντεψε να πνιγεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:53 Η marestros: #7.374 18-09-07 17:53 το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ειχαμε κανει στον μπαμπα μου για πλακα με τον αδερφο μου. πολυ γελιο. οπως ρουφαγε τον φραπε απο το καλαμακι εβγαινε ο καφες απο τα πλαγια του στοματος του σαν συντριβανι.οπως εχει και μουστακι ο μπαμπας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:03 Η mimikaki έγραψε: #7.375 18-09-07 18:03 Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου πώ την αλήθεια, να φτύσω ήθελα. συγνώμη κιόλας, αλλά του τον έφτιαξα τελικά (χωρίς "δωράκι" μέσα!) Είμαι καλό κορίτσι Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Η sardela έγραψε: #7.376 18-09-07 19:40 Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:45 Η mimikaki έγραψε: #7.377 18-09-07 19:45 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Να και το κρεββατακι για τις κουκλες... (με την κουκλα μεσα!!!) Click για ανάπτυξη... Τί ωραίο!!!! και το περιεχόμενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η marestros: #7.378 18-09-07 20:12 της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
της ειχα παρει ενα ποντικακι το οποιο δεν το πολυ επαιζε. το εδεσα με ενα σπαγκο απο την ουρα στον καρπο οποτε μολις κουναω το χερι μου καταλαβαινετε τι γινεται εχει τρλλαθει το μωρο μου μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:52 Η mimikaki έγραψε: #7.379 18-09-07 20:52 Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πρίν 20 λεπτά έφυγε.... Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:19 Η anabou έγραψε: #7.380 18-09-07 21:19 Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήθελε και καφέ μη χ#$ω! Που να του κάτσει! Καλό καθάρισμα Μιμίκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.