anabou
Διάσημο μέλος
Ασπασία τα συλλυπητήριά μου για το βάζο, τα μουράνο είναι πολύ όμορφα (και πανάκριβα απ΄ότι θυμάμαι). Πάντως και ο Τζίντζερ την ίδια αντίδραση έχει όταν τον μαλώνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αφού μου άρεσε.....:cry::cry::cry: Και δεν ήταν μπουκαλάκι, ήταν μπουκάλι μεγάλο (καράφα με καπάκι) για ποτό. Και πανάκριβο....Μωρέ θα πας ολόκληρο ταξίδι στη Βενετία και θα κάτσεις να στενοχωρηθείς που δε βρήκες ίδιο μπουκαλάκι;;![]()
![]()
![]()
Είναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!!ειδες που σε μερικα πραγματα ειναι και οι αντρες χρησιμοι!!!! εντυπωσιαστηκα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα, κι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη στα πάρε-δώσε με μάστορες... Και πέρσι που φτιάχναμε το σπίτι τους είχα φάει στη μάπα και με το παραπάνω![]()
Μια συμβουλή που μου έδιναν όλοι οι "έμπειροι" είναι να μην τους μιλάς ποτέ στον πληθυντικό, έως και προσβλητικό μπορεί να τους φανεί![]()
Εμένα μου ήταν αδύνατο να το εφαρμόσω αυτό, δε μου βγαίνει με τίποτα... Στην εφαρμογή του όμως έχει όντως αποτέλεσμα![]()
Δέν το ήξερα αυτό

ούτε και μένα μου βγαίνει...(είμαι ευγενική κοπέλα), αλλά τον συγκεκριμένο θα τον ταράξω στα "ρε φίλε" κλπ, νταλικιέρισα θα γίνω

Μόλις τελείωσα με την ντουλάπα,...Μου βγήκε ο πάτος...Τελικά αναγκάστηκα να την αδειάσω όλη
Μετέφερα και όλα τα πράγματα(γλάστρες, ζαντινιέρες, ραφιέρες, άμμο φρού, τραπεζάκι
) από την άλλη μεριά..ΡάκοςΤώρα έχω να κάνω το ντουλάπι
και τα έχω φτύσει κιόλας...Αφήστε που σκέφτομαι τ'ι άλλη δουλειά θα μου ανοίξει τώρα που θα ξανάρθει

Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά ....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εδώ είναι το θέμα! Τόσα παιδιά έχουν περάσει (ανήψια, βαφτιστήρια, παιδιά φίλων) και την είχε γλυτώσει!!! Ακόμα και από την ανηψιά μου που είναι υπερκινητική και έχει έφεση στις ζημιές! Και πήγε από το σκατογατάκι μου!!! Τι να κάνω που του έχω αδυναμία και από την μία του τις βρέχω στον ποπό και από την άλλη τον φιλάω και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές! Ήδη το έχω ψιλοξεχάσει... Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα?Ασπασία πολύ στεναχωριέμαι και εγώ με κάτι τέτοια...Τα προσέχω πολύ γενικά τα πράγματα μου και όταν κάτι χαλάσει ή σπάσει, και ειδικά μου αρέσει πολύ κάνω καιρό να το ξεπεράσω..Να δώ όταν θα κάνουμε παιδιά ....![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο.
marestros
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι αναγκη να τους εχεις σπιτι συο μεσα στα ποδια σου ολη την ωρα ομως για κατι τετοιοΕίναι και αλλού αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μας διαβάζουν και παιδιά!!!![]()

κι εγω ετσι κανω της φωναζω και μετα αγκαλιτσες και φιλακια, αφου ειναι γλυκες τα μαναρια μας.Μπορώ μωρέ να κρατήσω κακία σε αυτή τη φατσούλα?![]()
ασπασια ειναι κουκλοι

Καλό!!!! Και εγώ σάπισα απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7.30 σήμερα το πρωί, που χτήπησε το ξυπνητήρι....για δουλειά.Ωραίο ήταν αν και λίγο με την κούραση που είχα ολο το Σαββατοκύριακο.
![]()
εγω ο,τι και να κανω πανω απο 8 ωρες δεν μπορω να κοιμηθω κι ας νυσταζω

τι μου συμβαινει???

χριστινα
Διάσημο μέλος

Καλά κουράγια μιμικάκιΑσπασία λυπάμαι για το μπουκάλι....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Καφενείο με πέρασε?? Και ελληνικό κιόλας!! Θα του τον φτιάξω πικρό

Μήπως να του έριχνα κάτι μέσα??

Λίγο πιπεράκι ίσως??

marestros
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Τώρα αν πνιγεί με τ'όσα που του έχω σούρει από μέσα μου ...Ε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση

(με την κουκλα μεσα!!!)

mimikaki
Διάσημο μέλος
Να και το κρεββατακι για τις κουκλες...
(με την κουκλα μεσα!!!)![]()

Τί ωραίο!!!!
και το περιεχόμενο!!!

marestros
Δραστήριο μέλος

μιμικακι τι γινεται? εφυγε? καθαριζεις?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καθαρίζω, τα άφησε ....... Άντε μην πω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool