Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Και σήμερα έχω να βγω εκτός σπιτιού.. πρέπει να πάω ξανά στον ΟΑΕΔ..
Για 4η φορά σε μια βδομάδα, ΕΛΕΟΣ!!! Βάνα τι κακό είναι αυτό με τα ρούχα?? Αχ.. από τα χεμωνιάτικα μου δεν μου κάνει τίποτα.. κάτι τέτοιες ώρες μετανοιώνω που έκοψα το τσιγάρο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, Μιμίκα!!Αλίκη περαστικά!
Καλό κουράγιο με τους μπογιατζήδες...Όχι βρε Βικτωρία, δε φταίει ο χειμώνας που την αρπάξαμε! Η απότομη αλλαγή φταίει και η αφύσικη ζέστη που ευνοεί τα μικρόβια!Καλημέρα! Φαγώθηκα με τον χειμώνα και την άρπαξα! Είμαι αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα...
Περαστικά!! (και αύριο κάνε σκασιαρχείο)
Περαστικά και σ' εσένα και τη γατοοικογένεια, Κλεοπάτρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, σήμερα μου είχε πει ο καθηγητής να ανέβω στις 9.30. Έφτασα στο πολυτεχνείο στις 9.10 ενώ είχα φύγει από τις 8.15 και είχα ξυπνήσει από τις 7.30. Περίμενα έξω από το γραφείο του μέχρι τις 11 και τελικά δεν ήρθε οπότε και βρήκα έναν μεταπτυχιακό του, τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν θα ερχόταν σήμερα και ότι θα έρθει αύριο
. ΕΛΕΟΣ 

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα 'χω περάσει κι εγώ και σε συμπονώ βαθύτατα. Το μόνο που μπορείς δυστυχώς να κάνεις είναι γαϊδουρινή υπομονή...Στην Αγγλία, επειδή πληρώνεις και επειδή τα πανεπιστήμια έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιο θα προσελκύσει τους περισσότερους φοιτητές, τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα. Οι καθηγητές σκοτώνονται να σ' εξυπηρετήσουν, σε αντιμετωπίζουν και λίγο σαν "πελάτη". Το πόσο το είχα χαρεί, δε λέγεται!!

(Γι' αυτό σου λέω βρε, μάζεψε τα μπογαλάκια σου και ξενιτέψου, να βρεις την υγειά σου! Θα κάνεις παρέα και στη Μιμίκα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ, βρε Αναστασία, τι τραβάς...Τα 'χω περάσει κι εγώ και σε συμπονώ βαθύτατα. Το μόνο που μπορείς δυστυχώς να κάνεις είναι γαϊδουρινή υπομονή...
Στην Αγγλία, επειδή πληρώνεις και επειδή τα πανεπιστήμια έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιο θα προσελκύσει τους περισσότερους φοιτητές, τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα. Οι καθηγητές σκοτώνονται να σ' εξυπηρετήσουν, σε αντιμετωπίζουν και λίγο σαν "πελάτη". Το πόσο το είχα χαρεί, δε λέγεται!!
(Γι' αυτό σου λέω βρε, μάζεψε τα μπογαλάκια σου και ξενιτέψου, να βρεις την υγειά σου! Θα κάνεις παρέα και στη Μιμίκα!)
Γιατί μηπως εδώ δεν τα πληρώνουμε τα πανεπιστήμια?? Ουσιαστικά τα πληρώνουμε , τσάμπα τίποτα δεν είναι!!! Απλά είναι η Ελληνική πραγματικότητα

mimikaki
Διάσημο μέλος
----- Γράφει η Ρίκα Βαγιάνη
Αν ποτέ αποφάσιζα να ζήσω κάπου αλλού, θα ζούσα μέσα σε μια διαφήμιση.
Δεν έχει νόημα να μετακομίσεις σε άλλη χώρα. Παντού έχει μπελάδες. Αλλά
Στη διαφημισοχώρα η ζωή δεν παίζεται.
Εχετε προσέξει πώς ξυπνάνε όλοι το πρωί; Μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά.
Και
πώς να μη χαμογελάνε, αφού όλοι έχουν απαραιτήτως κάνει σεξ την
προηγούμενη
νύχτα; Είναι πεντακάθαροι, μοσχομυριστοί, καλοχτενισμένοι. Τεντώνονται
στα
κατάλευκα σεντόνια τους και δεν μπορούν να περιμένουν να αρχίσει η
μέρα
τους. Την οποία ξεκινούν τρώγοντας τον αγλέουρα, σε μια τεράστια
κουζίνα-ελικοδρόμιο, (η οποία είναι συνέχεια του τεράστιου σπιτιού
τους με
τον ακόμα πιο τεράστιο κήπο).
Ολο το μαγαζί, σπίτι, κουζίνα, μπάνιο και γκαζόν-αγγλικό άλσος είναι
πεντακάθαρα: Δεν υπάρχει σκουπίδι, ούτε άπλυτο πιάτο. Από παντού
τρέχουν
φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες, φρέσκα φρούτα φυτρώνουν στις πιατέλες,
σπιτικά
φαγητά εκσφενδονίζονται από τους φούρνους. Οι λεκέδες εξαφανίζονται
μόνοι
τους. Κανείς ποτέ δεν έχει βοήθεια στο σπίτι του. Γιατί άλλωστε; Η
εργαζόμενη μητέρα της διαφήμισης έχει καριέρα, κορμάρα και τις
ικανότητες
των Φαντάστικ Φορ και των Μεταλλαγμένων Νίντζα ταυτοχρόνως. Κάθε
βράδυ,
αφού
έχει διευθύνει μια πολυεθνική, έχει πλύνει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει,
σιδερώσει και μαγειρέψει, και επίσης έχει απασχολήσει δημιουργικά τα
παιδιά,
πριν τα πλύνει και τα βάλει στα κρεβατάκια τους.
Μετά χτυπάει ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, φοράει σέξι λιλά εσώρουχα και
κάνει
τρελές ταρζανιές και ακροβατικά στον σύζυγο που έρχεται από το
γραφείο. Και
τις νύχτες, που ξυπνάνε τα χρυσά μου, είναι εκείνος, ο μοντέρνος
σύζυγος
που
σηκώνεται να τα νανουρίσει, να τους δώσει γάλα, και να αποκοιμηθεί
χαριτωμένα μαζί τους, πριν οι πρώτες ηλιαχτίδες ξυπνήσουν και πάλι τη
«Μεταλλαγμένη Αγία Οικογένεια», για να ξεκινήσει το επόμενο
εικοσιτετράωρο.
Δεν θέλω διακοπές. Δεν θέλω λούσα. Δεν θέλω καν τα προϊόντα που
διαφημίζουν
στις διαφημίσεις: Θέλω απλά να ζήσω μέσα τους! Ζητάω πολλά;
Σημερα πηγα και πηρα καινουργιο ονυχοδρομο για τις γατες...
Τον πηρα μονο 45 ευρω γιατι ο παπαγαλος που ειχαν στο μαγαζι, εφαγε το υφασμα απο μια γωνια και ετσι μου εναν εκπτωση!Αλλα ουτε που φαινεται η ζημια!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Κανονικά (και οχι παπαγαλοφαγωμένο) πόσο έχει?
Πολύ ωραίο Ελένη! Η Σαρδελα βλέπω το εγκαινίασε! Απο που το πήρες?
Κανονικά (και οχι παπαγαλοφαγωμένο) πόσο έχει?
Το πηρα απο ενα πετ σοπ στην Αγια Παρασκευη(συνορα με Χαλανδρι).
Απ'οτι μου ειπε, 45 ευρω το αγορασε εκεινος.Αν βαλεις και το ποσοστο του κερδους ποσο βγαινει?
Δεν ειχε αλλο ομως...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Το πηρα απο ενα πετ σοπ στην Αγια Παρασκευη(συνορα με Χαλανδρι).
Απ'οτι μου ειπε, 45 ευρω το αγορασε εκεινος.Αν βαλεις και το ποσοστο του κερδους ποσο βγαινει?
Δεν ειχε αλλο ομως...![]()
3όροφο εεεε? πολύ ωραίο΄...!!!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ καλο...και τζαμπα...Kαλησπερα!
Σημερα πηγα και πηρα καινουργιο ονυχοδρομο για τις γατες...
Τον πηρα μονο 45 ευρω γιατι ο παπαγαλος που ειχαν στο μαγαζι, εφαγε το υφασμα απο μια γωνια και ετσι μου εναν εκπτωση!Αλλα ουτε που φαινεται η ζημια!!!
να παω να σκισω λιγο εγω καμμια ακρη απο ενα που μου αρεσε κ να μου το δωσουν στο κοστος;

γιατι εχει 90...παντως η ψιψινα το χαρηκε απο οτι βλεπω...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μου αρεσει πολυ
πως ειναι τα πραγματα εκει;
σαρδελα τελειο το καινουριο ονυχοδρομιο

περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες..

εγω ευτυχως ειμαι μια χαρα..

αχ κι εγω δεν εχω ρουχα...

θελω να αγορασω και η μαμα λεει πως εχω
ενω δεν εχω ολα ειναι απο το δημοτικο.. και μου ειναι κοντα.. τα υπολλοιπα ειναι φουστες και οτι περισεβει με παχαινει..

anabou
Διάσημο μέλος
! Τέλεια ήταν κουκουλωμένη με το πάπλωμα με τον Σάκη αγκαλιά και τον Τζίντζερ στα πόδια μου
!Με την φάρα των ελλήνων πανεπιστημιακών έχω ΑΗΔΙΑΣΕΙ
. Θεωρούν ότι σου κάνουν χάρη να σου δώσουν θέμα διπλωματικής, χάρη να σου εξηγήσουν το θέμα, χάρη να στην διορθώσουν, χάρη να στην βαθμολογήσουν. Αλλά βέβαια αν δεν φοβούνται κανέναν και κανείς δεν τους κουνά από την καρέκλα τους γιατί να έχουν διαφορετική συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι ετοιμη παντος να παω και στο διευθυντη της σχολης να τους καψω αν δε παρω θεμα

anabou
Διάσημο μέλος
Είναι ένα κουνελάκι που χαίρεται τη ζωή του, έχει βγει έξω να ξεκουραστεί και όπως δεν πρόσεξε, πλησιάζει μια αλεπού και του ορμάει.
- Χα χα χα! Θα γίνεις ωραίο γεύμα!
- Δεν γίνεται να με φας! Όχι τώρα! Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες τουλάχιστον!
- Καλά, είσαι σοβαρός? Τώρα θα σε φάω!
- Μα σε λίγες μέρες τελειώνω τη διατριβή μου με τίτλο "Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους"
- Α, δεν πας καλά, όλοι ξέρουν ότι τα κουνέλια δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στις αλεπούδες!
- Ε, αν δεν πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας.
Πείθεται η αλεπού, πάει στη φωλιά του κουνελιού.....και δεν ξαναβγαίνει ποτέ....
Επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, μόνο που ο κυνηγός αυτή τη φορά είναι ένας λύκος που καταφέρνει και στριμώχνει εύκολα το κουνέλι.
- Μμμμ, τι ζουμερό μεσημεριανό είσαι εσύ!
- Κάτσε, περίμενε, δεν μπορείς να με φας! Περίμενε μερικές μέρες!
- Ίσως δεν πρέπει να σε φάω, φαίνεσαι πειραγμένος στο κεφάλι! Με δουλεύεις?
- Όχι, σε μερικές μέρες τελειώνω τη διατριβή μου "Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους" και είναι κρίμα!
- Άσε ρε φίλε! Γίνονται αυτά;
- Περίμενε! Περίμενε! Αν δε με πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας.
Πάνε στη φωλιά του κουνελιού μπαίνουν μέσα και πάει ο λύκος, δεν ξαναβγήκε ποτέ....
Σε κάποια άλλη χαζοχαρούμενη στιγμή του κουνελιού, περνάει μια φίλη του κουνέλα.
- Τι νέα; Φαίνεσαι χαρούμενος!
- Καλά μωρέ, τέλειωσα τη διατριβή μου και ξελασκάρισα λίγο. Ήταν πολύ επιτυχημένη!
- Μπράβο! Τι θέμα είχε?
- «Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους»!
- Εεεχμμμ.... είσαι σίγουρος; Δεν μου ακούγεται πολύ σωστό αυτό!
- Ναι σου λέω! Αν θες έλα να τη διαβάσεις!
Πηγαίνουν στη φωλιά του κουνελιού, κατεβαίνουν, ήταν λίγο ακατάστατα βέβαια, αλλά ήταν μια γεμάτη εβδομάδα με την παρουσίαση κι όλα αυτά, οπότε κατά σειρά εμφανίσεως βλέπει η κουνέλα ένα κρεβάτι άνω-κάτω, έναν υπολογιστή ταλαιπωρημένο, χαρτιά παντού, ένα σωρό από κόκκαλα αλεπούς, ένα σωρό από κόκκαλα λύκου και ένα θεόρατο χορτασμένο λιοντάρι!!!
Ηθικόν Δίδαγμα της ιστορίας:
Ο τίτλος της πτυχιακής σου δεν έχει σημασία.
Το αντικείμενο της πτυχιακής σου δεν έχει σημασία.
Η έρευνα στην πτυχιακή σου δεν έχει σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο Επιβλέπων Καθηγητής...
Περαστικά μας...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτό μελινάκι σκέψου το! Ασχετα μ'αυτά τώρα, η βιολογία είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά πολυυυυ παλούκι. Σ'εμας ειδικά το έχουν παρακάνει...
Να σκεφτείς είμαστε οι μόνοι που χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι το αναγνωστήριο κ οι μόνοι που διαβάζουν τουλάχιστον 4 μέρες την εβδομάδα.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τα λεμε αυριο
χριστινα
Διάσημο μέλος

Περαστικα στις κρυωμενες. Γρηγορα καλα!!! Μαλλον κανω καλα και δεν αφηνω τον Γιαννη να βγει. Μια ιωση θα μας ισοπεδωνε τωρα.....
Το ονυχοδρομιο πολυ καλο!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool