Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας????
Αυτο ενοηται Μαγισσουλα:)Λειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη?:D:D:D
Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα?:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια, τι θα λέγατε για καφεδάκι στο σπίτι μου;;;;;:)
Ακούω προτάσεις για μέρα και ώρα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδι:up::up::up::up::up::up::up:Μα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα
Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε;

Καλημέρα!!!
Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!!
Και μετά ..................... Σ/Κ :lol::up::lol::up::lol::up::lol::up:

Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!!

Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!!
Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!!:(

Αυτο ενοηται Μαγισσουλα:)Λειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη?:D:D:D
Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα?:):):)

Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!!
απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!!
Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... :D αχ τι χαρα!

Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδι:up::up::up::up::up::up::up:Μα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα
Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε;

Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια....:blink::blink::blink:

Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα;)
πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;;:(

Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... :D αχ τι χαρα!

NiaR, σου είπα ποτέ ότι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:;;

Αυτό με τη Νικι μου άρεσε:up:
ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ:/:

καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ..
να και κατι καλο αυτο το μηνα.
γιεεεεεεεεε

καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ..
να και κατι καλο αυτο το μηνα.
γιεεεεεεεεε

superrrrr!!!
Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό?
Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα?????

Νικολετα μου αφου και εγω σε :inlove::inlove:

απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!!
Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη:lol::lol::lol:
Αντελινο μου καλα εισαι?
Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι:D

superrrrr!!!
Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό?
Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα?????

Νικολετα μου αφου και εγω σε :inlove::inlove:

HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό..;););) νομίζω με 25 ε το μήνα!!!

Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!!

Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??)
κουραση πια αυτή η βροχή
Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα???:lol:
Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις

κουραση πια αυτή η βροχή

I, hereby, declare this day γατούνινγκ day.

Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε.

(αλλά είμαι στη δουλειά :down: αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii )

κουραση πια αυτή η βροχή
Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι...
I, hereby, declare this day γατούνινγκ day.
Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι.:down:

I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. :/:

niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα....

NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε
Raisa
γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι....
ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε.....:(:(:(

Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!!:D
Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα...

Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα :D :lol:
Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... :redface:
Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back