Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 22:03 Η Μυρτω4038: #12.281 02-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Click για ανάπτυξη... Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #12.282 02-04-08 22:43 Κορίτσια, τι θα λέγατε για καφεδάκι στο σπίτι μου;;;;; Ακούω προτάσεις για μέρα και ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:11 Η popi έγραψε: #12.283 03-04-08 09:11 Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:43 Η @ggeliki έγραψε: #12.284 03-04-08 09:43 Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!! Και μετά ..................... Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.285 03-04-08 09:54 Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας???? Click για ανάπτυξη... Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #12.282 02-04-08 22:43 Κορίτσια, τι θα λέγατε για καφεδάκι στο σπίτι μου;;;;; Ακούω προτάσεις για μέρα και ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:11 Η popi έγραψε: #12.283 03-04-08 09:11 Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:43 Η @ggeliki έγραψε: #12.284 03-04-08 09:43 Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!! Και μετά ..................... Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.285 03-04-08 09:54 Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, τι θα λέγατε για καφεδάκι στο σπίτι μου;;;;; Ακούω προτάσεις για μέρα και ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:11 Η popi έγραψε: #12.283 03-04-08 09:11 Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:43 Η @ggeliki έγραψε: #12.284 03-04-08 09:43 Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!! Και μετά ..................... Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.285 03-04-08 09:54 Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:43 Η @ggeliki έγραψε: #12.284 03-04-08 09:43 Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!! Και μετά ..................... Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.285 03-04-08 09:54 Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Καλά?Κάντε υπομονή αύριο είναι Παρασκευή!! Και μετά ..................... Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 09:54 Η NiaR έγραψε: #12.285 03-04-08 09:54 Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η @ggeliki έγραψε: #12.286 03-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημέρα . Αυτό ακριβώς κάνουμε υπομονη!!!!!!!!!! Ε[ιτέλους πληρωθηκα και θελω να ψωνισω!!δεν εχω καθολου ρουχα για αυτή την περιοδο, με τα κοντομανικα κρυώνω , με τα πλεκτά σκαω...ουφφφφφφφφ !!! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ έχω αλλα αργώ να πληρωθώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:06 Η NiaR έγραψε: #12.287 03-04-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο ενοηται ΜαγισσουλαΛειπει ο μαρτης απ'την σαρακοστη? Πως εισαι εσυ,τα γονατα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η julia έγραψε: #12.288 03-04-08 10:07 Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #12.289 03-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... όοοοολη μερααααααααααααα !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #12.290 03-04-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μαγισσούλα μου έκτος από τον αδεφό μου που έχει δυο κόρες πραγματικά όλοι οι άλλοι έχουμε αγόρια.Καλά κανονίζετε καφέ χωρίς εμένα;Πείτε που κι πότε έρχομαι!Σε ξεπέρασα και πάλι Μαγισσούλα μου ετοιμάζομε για χειρουργείο στο πόδιΜα είχα καιρό να κάνω και ανησυχούσα Raisa το ερωτηματολόγιοο το απαντάμε κάνοντας κλικ σε αυτό που συμφωνουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις τι να πούμε;;;;; Κατάρα μαύρη έπεσε!!! Για να καταλάβετε, η γιαγιά μου έχει 16 δισέγγονα ΟΛΑ αγόρια.... Πόπι μου στο ερωτηματολόγιο τσεκάρεις με χ ή με άλλο χρώμα πότε μπαίνεις χειρουργειο καλέ...και γιατί; τι έπαθες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #12.291 03-04-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... NiaR, σου είπα ποτέ ότι;; Αυτό με τη Νικι μου άρεσε ΝΙΚΙιιιιι ετοιμάσου.......είμαι και δύσκολη περίπτωση, κλαψ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:18 Η Havana έγραψε: #12.292 03-04-08 11:18 καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:27 Η NiaR έγραψε: #12.293 03-04-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα!!!!! σημερα ηρθε ο τεχνικουλης οποτε απο δω και περα θα εχω απεριοριστο ιντερνετ.. να και κατι καλο αυτο το μηνα. γιεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η Μυρτω4038: #12.294 03-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλε εσενα και την Ραισα απο εξω θα σς αφησουμε? ε ποτε!!! απλα εμεις (εγω κ η Νικη) εχουμε και επαγγελματικη συναντηση στην οποία δεν νομίζω οτι θα θελατε να παρευρεθείτε!!! Παντως για να ξερετε...η Νικη ειναι η μοναδικη οδοντιατρος που δεν με πονεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε σε ενεση , ουτε σε τροχο... αχ τι χαρα! Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Νανσουλα μην τα παραλες,δεν ειμαι και καμια μαγισσα να κανω μαγικα.Εξαλλου εχει μαγισσα το φορουμ και μαλιστα αστερατη Αντελινο μου καλα εισαι? Παρασκευη παριμενω το συνεργειο για μια τεντα,σαββατο πρωι στειρωνω επιτελους την αδεσποτουλα μου.Θα τα πουμε στο τηλεφωνω και κανονιζουμε απο βδομαδα να τελειωσουμε εκεινο το σφραγισματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η julia έγραψε: #12.295 03-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: superrrrr!!! Καμια καλη προταση βρε κοριτσια για Ιντερνετ γρηγορο και φτηνό? Δνε εχω βαλει καν τηλεφωνο στο νεο μου σπιτι... ισως κανα πακετο σταθερο+ιντερνετ+κινητο... καμια ιδεα????? Νικολετα μου αφου και εγω σε Click για ανάπτυξη... HOL... ιδιόκτητο δίκτυο... σου δίνει και ιντερνετ και απερίοριστο σταθερό.. νομίζω με 25 ε το μήνα!!! Φτάνει να καλύπτουν την περιοχή σου... μπές στο σιτε τους να δεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η RedCat έγραψε: #12.296 03-04-08 12:15 Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Νίκη, για ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις κατεβαίνεις και Αθήνα??? Ραϊσα, συγνωμη καλό μου θα στα στείλω σήμερα γιατί έχω πολλά τρεχαματα απ'οτι καταλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:45 Η nmc έγραψε: #12.297 03-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Είναι επίσημο πλέον όπως καταλαβαίνετε. (αλλά είμαι στη δουλειά αντί να κάθομαι σπίτι, αγκαλιά με τα γατιά και να λιώνω στο Wii ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.298 03-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους (τι μαύρα σκοτάδια ειναι αυτά??) κουραση πια αυτή η βροχή Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι... Αρχική Δημοσίευση από nmc: I, hereby, declare this day γατούνινγκ day. Click για ανάπτυξη... Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι. I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #12.299 03-04-08 13:00 niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 613 614 615 616 617 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 615 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
niki καθείς αφού ετάχθει εσύ είσαι μάγισσα στην οδοντιατρική μου έιπαν τα κλύτερα.... NiaR τα λέμε να το κόνονίσουμε να βρεθούμε Raisa γιατί όχι στο σπίτι σου μια χαρά είναι.... ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #12.300 03-04-08 13:15 Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τζούλια μου ευχαριστώ, θα το ψάξω!!! Νίκη μου δεν τα παρά λέω, είμαι πολύπαθη από σφραγίσματα... Άσε που επειδή ακριβώς έχω τραβήξει τα πάνδεινα είμαι και φοβιτσιαρα, οπότε τα λέω να σε καλοπιάσω και να μην με πονέσεις ούτε με το σφράγισμα Θα μιλήσουμε για ραντεβου να τελειωνω και με αυτο μη με πιάσει κανας πονος .... Για καφε πότε?????? Όσοι πιστοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.