gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:08 Η gatouni έγραψε: #12.781 25-04-08 09:08 Ευχαριστώ κορίτσια. Για σίτα έχω πάρει ήδη μέτρα. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε. Μάλλον κακώς το ανέφερα εδώ. Πρέπει να τις ανοίξω ένα θεματάκι αλλού ίσως. Που θα μου πάει θα εκπαιδεύσω.... τον έναν από τους δύο. Με κάποιον θα τα καταφέρω. Άντε σας χαιρετώ πάω να τη χτενίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #12.782 25-04-08 09:22 Καλημέρα! Βρέχει εδώ σε μας,βγήκα να βάλω στο τέρας να φάει και βράχηκαν τα παντοφλίνια μου...Ήταν να πάω θάλαμο,αλλά δε μου κάνει καρδιά με τέτοιο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.783 25-04-08 09:28 Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #12.784 25-04-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.785 25-04-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ κορίτσια. Για σίτα έχω πάρει ήδη μέτρα. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε. Μάλλον κακώς το ανέφερα εδώ. Πρέπει να τις ανοίξω ένα θεματάκι αλλού ίσως. Που θα μου πάει θα εκπαιδεύσω.... τον έναν από τους δύο. Με κάποιον θα τα καταφέρω. Άντε σας χαιρετώ πάω να τη χτενίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #12.782 25-04-08 09:22 Καλημέρα! Βρέχει εδώ σε μας,βγήκα να βάλω στο τέρας να φάει και βράχηκαν τα παντοφλίνια μου...Ήταν να πάω θάλαμο,αλλά δε μου κάνει καρδιά με τέτοιο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.783 25-04-08 09:28 Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #12.784 25-04-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.785 25-04-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Βρέχει εδώ σε μας,βγήκα να βάλω στο τέρας να φάει και βράχηκαν τα παντοφλίνια μου...Ήταν να πάω θάλαμο,αλλά δε μου κάνει καρδιά με τέτοιο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.783 25-04-08 09:28 Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #12.784 25-04-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.785 25-04-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #12.784 25-04-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.785 25-04-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα κορίτσια και αγόρια Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα Click για ανάπτυξη... Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 09:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.785 25-04-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό! Click για ανάπτυξη... Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η @ggeliki έγραψε: #12.786 25-04-08 10:14 Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα!!!! Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Η drusilia έγραψε: #12.787 25-04-08 11:10 Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές! Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη. Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ. Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η patousaki: #12.788 25-04-08 12:12 καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η RedCat έγραψε: #12.789 25-04-08 12:38 Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!! Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο) Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #12.790 25-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα σε όλους.αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα) Click για ανάπτυξη... Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η popi έγραψε: #12.791 25-04-08 12:59 ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΙΑΤΙ: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #12.792 25-04-08 13:20 Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Raisa έγραψε: #12.793 25-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η popi έγραψε: #12.794 25-04-08 13:27 Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #12.795 25-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #12.796 25-04-08 13:33 Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 21:00 Η aretha έγραψε: #12.797 25-04-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι; Click για ανάπτυξη... Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος (Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 00:12 Η popi έγραψε: #12.798 26-04-08 00:12 aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουνΤο διορθώνω αμέσως. Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η drusilia έγραψε: #12.799 26-04-08 01:10 ΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 638 639 640 641 642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 640 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 02:07 Η katerina10: #12.800 26-04-08 02:07 Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!Θα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.