Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ κορίτσια.
Για σίτα έχω πάρει ήδη μέτρα.
Για τα υπόλοιπα βλέπουμε:/:.
Μάλλον κακώς το ανέφερα εδώ:redface:. Πρέπει να τις ανοίξω ένα θεματάκι αλλού ίσως.
Που θα μου πάει θα εκπαιδεύσω.... τον έναν από τους δύο:lol:. Με κάποιον θα τα καταφέρω.
Άντε σας χαιρετώ πάω να τη χτενίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!:)
Βρέχει εδώ σε μας,βγήκα να βάλω στο τέρας να φάει και βράχηκαν τα παντοφλίνια μου...Ήταν να πάω θάλαμο,αλλά δε μου κάνει καρδιά με τέτοιο καιρό.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια :) Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια :) Εδώ ήλιο στην Ρόδο. Ελπίζω το βράδι που πετάω για Αθήνα να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα

Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ:down:
Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό!:hmm:

Τυχερούλα!!!! Και εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει από χθες το βράδυ:down:
Μακάρι τη μέρα του πάσχα τουλάχιστον να έχει καλό καιρό!:hmm:

Μπα χλωμό το βλέπω Raisa. Είπαν βροχές:(

Καλημέρα και απο μένα!!!!
Εδώ στα Γιάννενα έχει λίγη συννεφιά!!!Ελπίζω να κρατήσει για το Πάσχα!!:)

Καλημέρα κορίτσια, βλέπω είμαστε πολλές ον-λαιν και τις γιορτές!:)

Γατούνι κι εγώ μέσα έξω τον έχω στο μπαλκονι χωρίς επίβλεψη.
Τώρα που καλοκαιριαζει με σηκώνει αχάραγο να τον βγάλω έξω, μάλλον θέλει να προλάβει την ανατολή, είναι ρομαντικός ψιψίνος απο πάντα ο Ραουλ.:lol:
Την έχεις παρακολουθήσει τι κάνει στο μπαλκόνι; Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα φυτά; Αν οχι, μην προβληματίζεσαι τόσο. Ο βασικός κίνδυνος ειναι μην πέσει, για'τι ειναι και μεγάλη και όσο να ναι ειναι πιο επικίονδυνο για αυτην.

καλημέρα σε όλους:).αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της:P απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα)

Καλημέρα και από μένα!!! Βλέπω τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι, τι πολυλογία είναι αυτή Μ.Παρασκευή??? Πω πω!!:lol:
Γατουνάκι, η Σίντυ η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη 2 πτώσεις από τον 5ο και την γλύτωσε, μικρή ήτο βεβαια. Από την άλλη αν δεις ότι συνηθίζει στο μπαλκόνι και δεν έχει επεκτατικές (προς τα κάτω) τάσεις βγάζε την έξω (αν και το Μ.Σάββατο την βλέπω κατω απο το κρεββατι με τα μπαμ μπουμ..(μονο το Φαλντί μου θα παραμείνει ψύχραιμο)
Απο χθες φιλοξενούμε και τον Ρου ο οποίος θελει συνέχεια χάδια αλλιώς κλαίει....αααααααχχχ Κείρα το έχεις κακομάθει το παιδί. Ευτυχώς τα δικά μου ειναι ψύχραιμα, το ένα δηλαδη δεν ακούει και το άλλο προσπαθεί να του πιάσει ψιλή κουβέντα...τι να πω...
:)

καλημέρα σε όλους:).αν και έχω αφήσει ανοιχτά να βγούν τα γατσούλια μου να λιαστούν ,που αυτά!!!!!!!!!!η μικρή τα χει κάνει πάνω της:P απο τις καμπάνες που χτυπάνε,(μένουμε δίπλα σε εκκλησία)και έχει κρυφτεί κάτω απο το έπιπλο της τηλεόρασης.η δε μεγάλη αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της(δηλαδή στο μαξιλάρι της στην κρεββατοκάμαρα)
Βλέπω πως έχεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γατιά-φύλακες! :lol::lol::lol:

ΓΙΑΤΙ:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι;

Τι εννοείς Πόπι;Εγώ δε βλέπω τίποτα κόκκινο.:confused:

:blink::blink:Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι;

Ναι!!! Δεν έβαλες τα γυαλιά σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγώ δεν βλέπω τίποτε κόκκινο!:blink::blink::blink:

Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;;

Δωράκι διπλα που είναι τα στοιχεία μας,από κατω έχει μια γατούλα και δίπλα ένα θαυμαστικό,όλες οι γατούλες είναι πράσινες,η δική μου κόκκινη γιατί;;;;;;;;;;;;;;

Ναι τώρα που το λες το είδα και γω, αλλά σε σένα είναι γκρι όχι κόκκινη ενώ στους άλλους είναι πράσινη:confused::hmm:
Και δε σε βλέπω ούτε στους συνδεδεμένους :confused:

Παιδιά κι εγω γκρι τη βλέπω,που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν είναι Online από ότι ξέρω.

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Γιατί η γατούλα μου είναι κόκκινη δίπλα;έκανα κάτι;
Πράσινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος
Γκρι γατούλα = ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος
Κόκκινη γατούλα = ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ως αόρατος

(Η επιλογή "αόρατος χρήστης" βρίσκεται στον Πίνακα Ελέγχου, στην Επεξεργασία Επιλογών. Εφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό το κουτάκι, θα συνδέεται στο φόρουμ χωρίς να γίνεται ορατός από τους υπόλοιπους χρήστες. Για να αναιρέσετε την επιλογή, απλώς αποεπιλέγετε το κουτάκι και στη συνέχεια πατάτε "Αποθήκευση αλλαγών") ;)

aretha,ευχαριστώ πολύ,το κάνουν τα καμάρια μου για να σας διαβάζουν:lol::lol::lol:Το διορθώνω αμέσως.
Καλή Ανασταση και καλά να περάσετε όσες/οι φύγετε.

΄Λύθηκε λοιπον το μυστήριο πόπη! :)
Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! :)

Παιδάκια του My Cat σας αποχαιρετώ..μόλις έφτιαξα τη βαλίτσα μου και σε 5 ώρες πετάω..πάω να ρίξω κανα 3ωρο υπνάκο αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμώμουν χωρίς να σας ευχηθώ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!:DΘα γυρίσω 1 Μαίου και το πιθανότερο αν όλα πάνε καλά 3 Μαίου θα είναι τα γατουλινάκια μου στο σπιτάκι μου!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back