Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #13.101 19-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καλέ...ναι, είμαι φοιτήτρια.... τρομάρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.102 19-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη γελάς καλέ...ναι, είμαι φοιτήτρια.... τρομάρα μου Click για ανάπτυξη... Δεν γελάω αλλοιμονο ισα ισα..Και η μαμά μου τελειωσε νυχτερινο σχολείο,ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά που παντρευτηκε με τον μπαμπά καθώς παντρευτηκε στα 16...Μπράβο σου,πολυ σας θαυμάζω, και εμεις χωρίς υποχρεωσεις και τίποτα γκρινιάζαμε όταν είμασταν προπτυχιακοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.103 19-05-08 14:30 Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #13.104 19-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.105 19-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καλέ...ναι, είμαι φοιτήτρια.... τρομάρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.102 19-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη γελάς καλέ...ναι, είμαι φοιτήτρια.... τρομάρα μου Click για ανάπτυξη... Δεν γελάω αλλοιμονο ισα ισα..Και η μαμά μου τελειωσε νυχτερινο σχολείο,ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά που παντρευτηκε με τον μπαμπά καθώς παντρευτηκε στα 16...Μπράβο σου,πολυ σας θαυμάζω, και εμεις χωρίς υποχρεωσεις και τίποτα γκρινιάζαμε όταν είμασταν προπτυχιακοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.103 19-05-08 14:30 Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #13.104 19-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.105 19-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη γελάς καλέ...ναι, είμαι φοιτήτρια.... τρομάρα μου Click για ανάπτυξη... Δεν γελάω αλλοιμονο ισα ισα..Και η μαμά μου τελειωσε νυχτερινο σχολείο,ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά που παντρευτηκε με τον μπαμπά καθώς παντρευτηκε στα 16...Μπράβο σου,πολυ σας θαυμάζω, και εμεις χωρίς υποχρεωσεις και τίποτα γκρινιάζαμε όταν είμασταν προπτυχιακοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.103 19-05-08 14:30 Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #13.104 19-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.105 19-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #13.104 19-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.105 19-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Αλήθεια τι σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.105 19-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή...ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες Click για ανάπτυξη... Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #13.106 19-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:13 Η popi έγραψε: #13.107 19-05-08 19:13 Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #13.108 19-05-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική...να δω τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:05 Η popi έγραψε: #13.109 19-05-08 20:05 Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η μαγισσα έγραψε: #13.110 19-05-08 20:14 Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #13.111 19-05-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ. Click για ανάπτυξη... Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά.... Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση...... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η μαγισσα έγραψε: #13.112 19-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss: Ευχαριστώ μαγισσούλα μου...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά.... καλό κουράγιο και σε σένα Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:01 Η Raisa έγραψε: #13.113 19-05-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο Και απο ξόρκια όσα θέλεις Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η drusilia έγραψε: #13.114 19-05-08 22:31 Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #13.115 19-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωχ βρε Ραισα! Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:13 Η drusilia έγραψε: #13.116 19-05-08 23:13 κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Raisa έγραψε: #13.117 19-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. (το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 23:53 Η Μυρτω4038: #13.118 19-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ dru... Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα)....αλλά θα μου βγει ο πάτος... Click για ανάπτυξη... Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα. Και διπλο μπραβο και απο μενα να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:01 Η niaourini2_2: #13.119 20-05-08 00:01 ..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 654 655 656 657 658 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 656 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:02 Η moukelis έγραψε: #13.120 20-05-08 00:02 Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.