Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μη γελάς καλέ:redface:...ναι, είμαι φοιτήτρια.:)... τρομάρα μου:lol::lol::lol:
Δεν γελάω αλλοιμονο ισα ισα..Και η μαμά μου τελειωσε νυχτερινο σχολείο,ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά που παντρευτηκε με τον μπαμπά καθώς παντρευτηκε στα 16...Μπράβο σου,πολυ σας θαυμάζω, και εμεις χωρίς υποχρεωσεις και τίποτα γκρινιάζαμε όταν είμασταν προπτυχιακοι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια τι σπουδάζεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια τι σπουδάζεις???

Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή.:)..ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Είμαι στο Παν. Μακεδονίας και σπουδάζω Ειδική Αγωγή.:)..ξέρεις, για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου:D

Διπλό μπράβο λοιπόν από μένα....Με το καλό το πτυχίο!!!Και περαστικά στον γιο σου:D

Ευχαριστώωωω:redface::redface::)
:kiss::kiss::kiss:

Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο;

Raisa ακόμα άρρωστος ο Αντωνάκης;τον κράτησες καθόλου μακρια από το νηπειαγωγείο;

Ναι μωρέ...πάνω που είπα είναι καλά χθες μου ξανάκανε πυρετό:( νηπιαγωγείο έχει να πάει μια βδομάδα...ούτε στη σχολή μου δεν μπόρεσα να παω και είναι η τελευταία βδομάδα και μετά εξεταστική:(...να δω τι θα κάνω:/:

Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ.

Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά :up::up::up: Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά....:D:D:D:D

Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση......:(:(:(:(

Αν θέλεις φέρτον εδώ,βαρέθηκα να κάθομαι,θέλεις και ησυχία για διάβασμα κορίτσι μου και εσύ.Θα σου έλεγα έλα εσύ αλλά η σχολή σου είναι Θεσσαλονίκη.Σοβαρολογώ.

Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει:inlove:...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss:

Raisa καλό κουράγιο κορίτσι μου και όλα να σου πάνε καλά :up::up::up: Περαστικά στον μικρό σου και γρήγορα καλά....:D:D:D:D

Γεια σε ΄΄ολες σας εγώ τα έχω παίξει τελείως και δεν ξέρω τι να κανω δεν μου μένει όυτε μία ώρα κενό και έχω ψοφήσει από την κούραση......:(:(:(:(

Ευχαριστώ μαγισσούλα μου:up:...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά....:up:
καλό κουράγιο και σε σένα:/:

Να΄σαι καλά βρε ποπι μου...και μόνο που το είπες φτάνει:inlove:...θα τον στείλω μάλλον στο χωριό στη γιαγιά του ...θα δούμε πώς θα πάει με την υγεία του και βλέπουμε!:kiss::kiss:

Ευχαριστώ μαγισσούλα μου:up:...κάνε κανένα ξόρκι να πάνε όλα καλά....:up:
καλό κουράγιο και σε σένα:/:

Όλα καλά θα πάνε είσαι δύναμη εσύ δεν έχεις φόβο:up::up::up: Και απο ξόρκια όσα θέλεις:lol::lol::lol::lol:

Ωχ βρε Ραισα! :(
Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες;

Ωχ βρε Ραισα! :(
Περαστικά στον μικρούλη σου πάνω απο ολα. Δεν εχεις συμφοιτητή να σε βοηθήσει με σημειώσεις για τα μαθήματα που έχασες;

Ευχαριστώ dru...:)
Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...:down:τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα:P)....αλλά θα μου βγει ο πάτος...:/::D

κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. :)
(το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!)

κοιτα, η δικιά μου εμπειρια μεσα στα πανεπιστημια τόσα χρόνια λεέι οτι αν παρακολουθούσες τοσο καιρο και ειχες επαφη δεν θα εχεις κανενα προλβημα απο τα 2-3 μαθήματα που έχασες. :)
(το οτι δεν χρωστας κανένα μάθημα εξάλλου λέει απο μόνο του πολλά!)

Ναι έτσι πιστέυω και γω! Θα δείξει:D:kiss:

Ευχαριστώ dru...:)
Για μερικά μαθήματα έχω για άλλα όχι...δυστυχώς στο τμήμα μου υπάρχουν αρκετά κ@@@παιδα...:down:τι να πω...θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη, όπως μέχρι τώρα(δεν χρωστάω ούτε 1 μάθημα:P)....αλλά θα μου βγει ο πάτος...:/::D

Περαστικα Raisa στο αγορακι σου.Γρηγορα να γινει καλα.:D:D:D
Και διπλο μπραβο και απο μενα:up: να σπουδαζεις,να εχεις να φροντισεις μια οικογενεια και να μην χρωστας μαθημα:up::up:
Εγω ,χωρις υποχρεωσεις,και παντα αφηνα κατι για τον Σεπτεμβρη;)

..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!:up::up:αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι :redface::redface:γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...:(θα δουμε..:|

Περαστικά στον μικρούλη Ραϊσα,και καλή επιτυχία στην εξεταστική,θα τα πας περίφημα!Πότε ξεκινάς;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back