Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απο τους διοριστέους,όχι.Αλλά απο αυτούς που πέρασαν στον ΑΣΕΠ απλά πάρα πολλοι μενουν έξω κάθε φορά.Αφού δίνουν εξετάσεις χιλιάδες άτομα,και σε μας για παράδειγμα πήραν μόνο 312 για 2 χρονια.:/:
Ναι,Έβρο,το ένα απο τα κενα μας είναι σε ένα χωριό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Πάνω στη γραμμούλα μάλιστα...:/:
Αααααααααααααααααα:blink::blink::blink::/::/::/:!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!:)Στέλνωωωωωωω!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααααααααααααααα:blink::blink::blink::/::/::/:!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!:)Στέλνωωωωωωω!!:D
Στείλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο, Δώρα, εύχομαι τα αποτελέσματα να αξίζουν τον εκνευρισμό της αναμονής!

Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!!:D:D:D

Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες;

Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες;

Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια:D
Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου :hmm:Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο:)
Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας:D

Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο):lol:

Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο :P Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου:lol:

Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο :P Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου:lol:
Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς!:cool:

Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς!:cool:

Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα:P

Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα:P
Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας!:)

Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας!:)

Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε:)

Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό!:up:
Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου ;):D

Συγχαρητήρια Δώρα!!:up: Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία.;) Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει.:D

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου.
Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..:P)_

Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα:P Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια!:)

Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια....

Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω....

Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...)

Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο...

Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια....

Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω....

Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...)

Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο...
Ευχαριστώ!
Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου;

Καλημέρα κι από μένα:)

καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back