katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #13.881 01-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τους διοριστέους,όχι.Αλλά απο αυτούς που πέρασαν στον ΑΣΕΠ απλά πάρα πολλοι μενουν έξω κάθε φορά.Αφού δίνουν εξετάσεις χιλιάδες άτομα,και σε μας για παράδειγμα πήραν μόνο 312 για 2 χρονια. Ναι,Έβρο,το ένα απο τα κενα μας είναι σε ένα χωριό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Πάνω στη γραμμούλα μάλιστα... Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!Στέλνωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #13.882 01-08-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααααα!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!Στέλνωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Στείλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η aretha έγραψε: #13.883 01-08-08 14:16 Κουράγιο, Δώρα, εύχομαι τα αποτελέσματα να αξίζουν τον εκνευρισμό της αναμονής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η georgia alex: #13.884 01-08-08 14:17 Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #13.885 01-08-08 22:04 Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τους διοριστέους,όχι.Αλλά απο αυτούς που πέρασαν στον ΑΣΕΠ απλά πάρα πολλοι μενουν έξω κάθε φορά.Αφού δίνουν εξετάσεις χιλιάδες άτομα,και σε μας για παράδειγμα πήραν μόνο 312 για 2 χρονια. Ναι,Έβρο,το ένα απο τα κενα μας είναι σε ένα χωριό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Πάνω στη γραμμούλα μάλιστα... Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!Στέλνωωωωωωω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #13.882 01-08-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααααα!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!Στέλνωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Στείλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η aretha έγραψε: #13.883 01-08-08 14:16 Κουράγιο, Δώρα, εύχομαι τα αποτελέσματα να αξίζουν τον εκνευρισμό της αναμονής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η georgia alex: #13.884 01-08-08 14:17 Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #13.885 01-08-08 22:04 Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααααα!!!Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στέλνοντας νεραιδόσκονη στα χαρτιά των ονομάτων με την ελπίδα να φέρει τύχη και ελπίδα, να πας σε ένα μερος που θα είστε καλά με τα μωρά σου, που θα έχει οπωσδήποτε ίντερνετ για να μιλάμε, και που να είσαι καλά!!!Στέλνωωωωωωω!! Click για ανάπτυξη... Στείλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η aretha έγραψε: #13.883 01-08-08 14:16 Κουράγιο, Δώρα, εύχομαι τα αποτελέσματα να αξίζουν τον εκνευρισμό της αναμονής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η georgia alex: #13.884 01-08-08 14:17 Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #13.885 01-08-08 22:04 Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουράγιο, Δώρα, εύχομαι τα αποτελέσματα να αξίζουν τον εκνευρισμό της αναμονής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η georgia alex: #13.884 01-08-08 14:17 Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #13.885 01-08-08 22:04 Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμεις μουστακονεραιδοσκονη!!!Και μπολικη μαλιστα,αφου ειναι 6(ζωη να'χουν) τωρα μαζεμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #13.885 01-08-08 22:04 Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #13.886 01-08-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Καταρχην τα θερμα μας συγχαρητηρια Δωρακι και καλη σταδιοδρομια Δεν ξερω αν ηταν στις επιλογες σου Δεν γνωριζω πολλα για την Καλυμνο αλλα απ'οτι θυμαμαι παλια, που ειχε παει ο αδερφος μου, νομιζω εχει αεροδρομιο Αντε και νησιωτης ο Σειριακος μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #13.887 01-08-08 23:06 Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι έχει αεροδρόμιο και πτήσεις και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη.Αν τελικά δεν έχει άλλο νησί στη Γ' Δωδεκανησου όπως λέει ο πίνακας,ετοιμαζόμαστε για Κάλυμνο,και μάλιστα δεν δείχνει να έχει σχολεία παρά μόνο στην χώρα.Οποτε μαλλον δε θα τρεχουμε και σε χωρια.Α,και με φανταζεστε σε Λυκειο;(για όσους με έχουν δει απο κοντα αυτο ειναι ανεκδοτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.888 02-08-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά με πήραν δευτεροβάθμια Γ' Δωδεκανήσου.Νομίζω έχει μόνο την Κάλυμνο.Ξέρει κανεις αν έχει αεροδρόμιο ή τιποτα πληροφορίες; Click για ανάπτυξη... Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:50 Η moukelis έγραψε: #13.889 02-08-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Α γειτονάκια θα γίνουμε με τον Σείριο Δωδεκανησιώτης και ο Σείριος. Λοιπόν Σείριε εσύ ανέλαβε τα κοριτσάκια της Καλύμνού και εγώ της Ρόσου Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 00:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.890 02-08-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ έχω κοριτσάκι Αιμίλιε,που θα με ακολουθησει στην Κάλυμνο,όπου θα γινω σφουγγαράς! Click για ανάπτυξη... Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:08 Η moukelis έγραψε: #13.891 02-08-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμ με τέτοιο κοριτσάκι και εγώ δεν θα ξενοκοίταζα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.892 02-08-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο.Ειναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ανυπομονούμε να την έχουμε κοντά μας! Click για ανάπτυξη... Σας το εύχομαι και σας εύχομαι να περάσετε τέλεια όλοι μαζί εκεί που θα πάτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η cosette έγραψε: #13.893 02-08-08 10:56 Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώρα συγχαρητήρια για το διορισμό! Όπου και να είναι δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα έχεις τον Σείριο και τη Μοίρα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #13.894 02-08-08 11:01 Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια Δώρα!! Πρέπει ν' ανακουφίστηκες πολύ που τέλειωσε η αναμονή... Κι εδώ που τα λέμε, σε σχέση με τον Έβρο, μια χαρά ακούγεται η Κάλυμνος. Από τον Δωδεκανήσιο καλό μου έμαθα μόλις ότι στην Κάλυμνο έχει λέει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο στην παραλία. Θα μάθει λέει κι άλλα και θα επανέλθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η moukelis έγραψε: #13.895 02-08-08 11:16 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημερα θα πάω σε ενα τουριστικο γραφειο να δω πτησεις κτλ.Λέω να πάω απο τις 16 μια και παρουσιαζομαστε 20-25 για να βρω σπιτι και να εξοπλιστω.Και μετά όποιος έρθει,φέρνει και το Σειριάκι.Βέβαια σκέφτηκα να βρω ξενοδοχείο που να δέχεται ζώα και να τον πάρω απο τώρα,αλλά θα είναι ταλαιπωρία να ψάχνω για σπιτι και να τον εχω μαζι μου. Αρήθα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μας δίνεις,μπακλαβά που με ξετρελαινει ξέρουμε που έχει;(μην μου πεις απεναντι στηνν Αλικαρνασσο..)_ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η stellak έγραψε: #13.896 02-08-08 20:01 Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώρα, συγχαρητήρια για το διορισμό σου, και μπράβο που τελικά θα πας σε νησί... αν και το χειμώνα, ξέρεις... άγονη γραμμή και τέτοια! Αλλά δεν απογοητευόμαστε, να πας δυνατή και έτοιμη για όλα - ακόμα και για τα συμπαθέστατα "παιδάκια" του Λυκείου! Να τρίξεις δόντια, μην σου πάρουν και τον αέρα Α, όσο για τον μικρό μας Σφουγγαρά, δεν έχω λόγια: να τον δω να βουτάει στη θάλασσα με μπουκάλες και μάσκα και τι στον κόσμο! Να μας κρατάς ενήμερες, και πάλι συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η prince έγραψε: #13.897 04-08-08 10:25 Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #13.898 04-08-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα από αθήνα. Συγχαρητήρια για το διορισμό σου Μουκελις. Μην φοβάσαι τη χειμερινή μοναξιά. Θα έχεις όλες εμάς να σου κρατάμε συντροφιά. Και την άνοιξη θα ζηλεύουμε γιατί θα κάνεις νωρίς νωρίς μπάνια.... Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά για μένα. (έτσι μου είπε ο θείος μου, ελπίζω να μην προκείψει τίποτε άλλο...) Σήμερα ήρθα νυσταγμένη και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο εδώ να ξυπνήσω.... Από αύριο ψώνια να προλάβω τις εκπτώσεις.... (αν δείτε μια τρελή στις ειδήσεις με 354.634.596.374 τσάντες στο χέρι εγώ θα είμαι... είμαι φαινόμενο κάθε φορά στις εκπτώσεις) και μετά να ετοιμαστώ για διακοπές (αν είμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός παρασκευή σαββάτο...) Νυστάζω !!! Βαρβαρο πράγμα η δουλειά τον αύγουστο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Που θα πάτε τελικά;Βρήκες ξενοδοχείο που να δέχεται τον Πριγκηπάκο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.899 04-08-08 10:58 Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 693 694 695 696 697 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 695 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η popitsa έγραψε: #13.900 04-08-08 11:02 καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερα παιδια!!επιτελους εβαλα το μωρο μου στην υπογραφη και στο αβαταρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.