Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πότε πρόλαβαν;!;!;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
αλλα έχω μια κρυφή συμπάθεια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Καλέ αυτά μεγάλωσαν κιόλας!!!Πότε πρόλαβαν;!;!;
Πέρασαν οι μέρες... Αύριο γίνονται μιας εβδομάδας τα μωρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ αυτό θα έλεγα!!!!Καλέ αυτά μεγάλωσαν κιόλας!!!Πότε πρόλαβαν;!;!;

Γεννήθηκαν ήδη ανεπτηγμένα....

αλλά έτσι όπως πάνε θα ανοίξουν και τα μάτια σε λίγο!!!!

Φανταστείτε μόνο τί έχει να γίνει μέσα στο κλουβί!!!!

ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ανοιξε θεμα βρε Στελλα!!
stellak
Διάσημο μέλος
Επισης η Μαντυ ειναι μια κουκλα!!!
Ανοιξε θεμα βρε Στελλα!!
Θα το κάνω Drusilia μου, θα έρθει και η ώρα της κούκλας μας. Και θέλω να πάω να τη δω, μου έχει λείψει που δεν κυκλοφορεί στη γειτονιά, αλλά είμαι ήσυχη που είναι σε καλά χέρια. Πήγες επίσκεψη;

drusilia
Διάσημο μέλος

Πορτοκαλινα με τα ολα της!

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας παρουσιαζω ενδιαφερον να αποκτησω το μαυρο γατακι της μαντυς ή ενα απο της αριας που πιστευω να ειναι πορτοκαλι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,εαν κσερεις κανεις το φυλο του μαυρου θα ηταν ευχαριστο και αν καποιος μπορει να βαλει φωτογραφιες απο τα γατακια της μαντυς.ευχαριστω
Ή εγω μπερδευτηκα ή εσυ!!!
Η αρια ειναι η ασπρομαυρη γατα που εκανε αυτα τα υπεροχα μωρα που ειδαμε στις φωτογραφιες... καταμαυρο γατακι δεν νομιζω να υπαρχει .... Η Μάντυ η πορτοκαλί γατούλα δεν εχει γεννησει ακομα, εχει λιγες μερες ακομα....
Και τα γατακια αυτα θα ειναι διαθεσιμα για υιοθεσια προφανως απο τον 2ο μηνα της ζωης τους... Σωστα????
stellak
Διάσημο μέλος
Ή εγω μπερδευτηκα ή εσυ!!!Η αρια ειναι η ασπρομαυρη γατα που εκανε αυτα τα υπεροχα μωρα που ειδαμε στις φωτογραφιες... καταμαυρο γατακι δεν νομιζω να υπαρχει ....
Η Μάντυ η πορτοκαλί γατούλα δεν εχει γεννησει ακομα, εχει λιγες μερες ακομα....
Και τα γατακια αυτα θα ειναι διαθεσιμα για υιοθεσια προφανως απο τον 2ο μηνα της ζωης τους... Σωστα????
Απολύτως σωστά!
julia
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας παρουσιαζω ενδιαφερον να αποκτησω το μαυρο γατακι της αριας ή ενα απο της μαντυς που πιστευω να ειναι πορτοκαλι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,εαν κσερεις κανεις το φυλο του μαυρου θα ηταν ευχαριστο και αν καποιος μπορει να βαλει φωτογραφιες απο τα γατακια της μαντυς.ευχαριστω
Γεια σου Sureilizer,
Η Μάντυ, η πορτοκαλί γατούλα, ΔΕΝ έχει γεννήσει ακόμα.. ειμαστε σε αναμονή!!

Τώρα για την Αρια, την Ασπρόμαυρη που έχει κανει 3. Είναι 2 αρσενικά και 1 θυληκό.
Αν εισαι κοντά, η Αρία και τα μωρά φιλοξενούνται στο Κεντρο Γάτας στην Κυψέλη, Ανάφης και Νάξου γωνία. Αν θές μπορέις να περάσεις να τα δεις απο κοντα. Γεννήθηκαν πριν μια εβδομάδα, οπώτε θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι να μεγαλώσουν, για να υιοθετήσεις κάποιο. Το μάυρο, εχει άσπρο σε διάφορα σημεία ΔΕΝ ειναι ΟΛΟμαυρο... που σου αρέσει νομίσω οτι ναι είναι αγοράκι!!

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συγνωμη αν μπερδεψα τα ονοματα,τα μικρα που εχουν γεννηθει σε ποσο καιρο θα μπορουμε να τα αποκτησουμε?
Δεν πειράζει!!

Υπολογίζουμε σε 2 μήνες περίπου....
Πρέπει να μεγαλώσουν, να πάρουν αντισώματα απο την μαμά, και να αρχίσουν να τρώνε ξηρά τροφή... 
Θέλεις οπωσδήποτε μικρό??? γιατί υπάρχουν και άλλα λιγο έως πολύ μεγαλύτερα.. ΑΝ θές δες εδω ...

julia
Διακεκριμένο μέλος
ότι το μαυράκι (μαυρη πλάτη , άσπρη κοιλιά) έχει ανοίξει τα μάτια του!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
ακομα δεν εχω δει τα μικρα, φροντισα ομως να συνεισφερω στη στειρωση και τη διαμονη τους.
για το σκυλακο που αφεθηκε μονος λογω θανατου των δικων του τωρα... ειλικρινα φοβαμαι μη κανει μια χαψια τον δικο μου που ειναι μολις 1μισι κιλο.. το παω πασο μετα απο συμβουλη της κορης μου .. φοβαμαι μη παθει ζημια ο Φρουφρουδακος μου που τον υπερλατρευω.. Ηθελα μεν να το φιλοξενησω το ζωακι αλλα φοβαμαι γιατι λειπω πολλες ωρες απ το σπιτι μου..
julia
Διακεκριμένο μέλος
οποιος θέλει να βοηθήσει την Αρία και τα Αράκια μας!!!.. με πμ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool