Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Καλά, ειδικά αυτό με τις 2 βούλες στην πλάτη....:inlove::baby::baby::baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ αυτά μεγάλωσαν κιόλας!!! :blink: Πότε πρόλαβαν;!;!;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααααααααχ τα αριακια,το ένα είναι πιο ομορφο απο το άλλο .....:Pαλλα έχω μια κρυφή συμπάθεια....

Πέρασαν οι μέρες... Αύριο γίνονται μιας εβδομάδας τα μωρά:)

Και εγώ αυτό θα έλεγα!!!! :blink::blink::blink:

Γεννήθηκαν ήδη ανεπτηγμένα.... :)
αλλά έτσι όπως πάνε θα ανοίξουν και τα μάτια σε λίγο!!!! :up::up::up:

Φανταστείτε μόνο τί έχει να γίνει μέσα στο κλουβί!!!! :blink::rolleyes::rolleyes:
ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ!!!! :up::up:

και ομορφαινουν καθε μερα.... αχχχχ πολυθα θελα να τα εβλεπα και απο κοντα!!! δωστε τους πολλ αγατοφιλακια οσες πατε!

Επισης η Μαντυ ειναι μια κουκλα!!!
Ανοιξε θεμα βρε Στελλα!!

Επισης η Μαντυ ειναι μια κουκλα!!!
Ανοιξε θεμα βρε Στελλα!!

Θα το κάνω Drusilia μου, θα έρθει και η ώρα της κούκλας μας. Και θέλω να πάω να τη δω, μου έχει λείψει που δεν κυκλοφορεί στη γειτονιά, αλλά είμαι ήσυχη που είναι σε καλά χέρια. Πήγες επίσκεψη;:)

Ναι, και η Μαντυ ειναι γουργουριστη και ναζιαρα! :)
Πορτοκαλινα με τα ολα της!:D

γεια σας παρουσιαζω ενδιαφερον να αποκτησω το μαυρο γατακι της αριας ή ενα απο της μαντυς που πιστευω να ειναι πορτοκαλι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,εαν κσερεις κανεις το φυλο του μαυρου θα ηταν ευχαριστο και αν καποιος μπορει να βαλει φωτογραφιες απο τα γατακια της μαντυς.ευχαριστω

γεια σας παρουσιαζω ενδιαφερον να αποκτησω το μαυρο γατακι της μαντυς ή ενα απο της αριας που πιστευω να ειναι πορτοκαλι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,εαν κσερεις κανεις το φυλο του μαυρου θα ηταν ευχαριστο και αν καποιος μπορει να βαλει φωτογραφιες απο τα γατακια της μαντυς.ευχαριστω

Ή εγω μπερδευτηκα ή εσυ!!!:hmm: Η αρια ειναι η ασπρομαυρη γατα που εκανε αυτα τα υπεροχα μωρα που ειδαμε στις φωτογραφιες... καταμαυρο γατακι δεν νομιζω να υπαρχει ....
Η Μάντυ η πορτοκαλί γατούλα δεν εχει γεννησει ακομα, εχει λιγες μερες ακομα....
Και τα γατακια αυτα θα ειναι διαθεσιμα για υιοθεσια προφανως απο τον 2ο μηνα της ζωης τους... Σωστα????

Ή εγω μπερδευτηκα ή εσυ!!!:hmm: Η αρια ειναι η ασπρομαυρη γατα που εκανε αυτα τα υπεροχα μωρα που ειδαμε στις φωτογραφιες... καταμαυρο γατακι δεν νομιζω να υπαρχει ....
Η Μάντυ η πορτοκαλί γατούλα δεν εχει γεννησει ακομα, εχει λιγες μερες ακομα....
Και τα γατακια αυτα θα ειναι διαθεσιμα για υιοθεσια προφανως απο τον 2ο μηνα της ζωης τους... Σωστα????

Απολύτως σωστά!

γεια σας παρουσιαζω ενδιαφερον να αποκτησω το μαυρο γατακι της αριας ή ενα απο της μαντυς που πιστευω να ειναι πορτοκαλι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,εαν κσερεις κανεις το φυλο του μαυρου θα ηταν ευχαριστο και αν καποιος μπορει να βαλει φωτογραφιες απο τα γατακια της μαντυς.ευχαριστω

Γεια σου Sureilizer,
Η Μάντυ, η πορτοκαλί γατούλα, ΔΕΝ έχει γεννήσει ακόμα.. ειμαστε σε αναμονή!! :up::up:

Τώρα για την Αρια, την Ασπρόμαυρη που έχει κανει 3. Είναι 2 αρσενικά και 1 θυληκό.

Αν εισαι κοντά, η Αρία και τα μωρά φιλοξενούνται στο Κεντρο Γάτας στην Κυψέλη, Ανάφης και Νάξου γωνία. Αν θές μπορέις να περάσεις να τα δεις απο κοντα. Γεννήθηκαν πριν μια εβδομάδα, οπώτε θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι να μεγαλώσουν, για να υιοθετήσεις κάποιο. Το μάυρο, εχει άσπρο σε διάφορα σημεία ΔΕΝ ειναι ΟΛΟμαυρο... που σου αρέσει νομίσω οτι ναι είναι αγοράκι!! :up:

Συγνωμη αν μπερδεψα τα ονοματα,τα μικρα που εχουν γεννηθει σε ποσο καιρο θα μπορουμε να τα αποκτησουμε?

Συγνωμη αν μπερδεψα τα ονοματα,τα μικρα που εχουν γεννηθει σε ποσο καιρο θα μπορουμε να τα αποκτησουμε?

Δεν πειράζει!! :)

Υπολογίζουμε σε 2 μήνες περίπου....:hmm: Πρέπει να μεγαλώσουν, να πάρουν αντισώματα απο την μαμά, και να αρχίσουν να τρώνε ξηρά τροφή... :rolleyes:
Θέλεις οπωσδήποτε μικρό??? γιατί υπάρχουν και άλλα λιγο έως πολύ μεγαλύτερα.. ΑΝ θές δες εδω ...:happy::happy:

Έχω να αναφέρω,

ότι το μαυράκι (μαυρη πλάτη , άσπρη κοιλιά) έχει ανοίξει τα μάτια του!!!! :up:

Julia πήρες το ΠΜ μου?

Τα χρυσά μου! Αντε, περιμένουμε και τα υπόλοιπα! :)

γμτ.. εχω αρπαξει μιαν απιστευτη γριπαρα και ειμαι μακρια σας τοσες μερες.
ακομα δεν εχω δει τα μικρα, φροντισα ομως να συνεισφερω στη στειρωση και τη διαμονη τους.

για το σκυλακο που αφεθηκε μονος λογω θανατου των δικων του τωρα... ειλικρινα φοβαμαι μη κανει μια χαψια τον δικο μου που ειναι μολις 1μισι κιλο.. το παω πασο μετα απο συμβουλη της κορης μου .. φοβαμαι μη παθει ζημια ο Φρουφρουδακος μου που τον υπερλατρευω.. Ηθελα μεν να το φιλοξενησω το ζωακι αλλα φοβαμαι γιατι λειπω πολλες ωρες απ το σπιτι μου..

Υπάρχει ο ΝΕΟΣ λογαριασμός... :)

οποιος θέλει να βοηθήσει την Αρία και τα Αράκια μας!!!.. με πμ :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back