stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η stellak έγραψε: #81 11-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάει από το μυαλό ενός ανθρώπου -ειδικά το δικό μου, που χάνει κιόλας λίγο- όταν κάθεται ακίνητος για μια ωρα. Click για ανάπτυξη... Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η konstans έγραψε: #82 11-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική! Click για ανάπτυξη... Εσύ που είσαι γνώστης, η ομοιοπαθητική ασχολείται με τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η stellak έγραψε: #83 11-06-09 16:27 Με ακροβολισμούς όχι αλλά με φοβίες, ναι και τις αντιμετωπίζει και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #84 11-06-09 16:27 Είχα διαβάσει ότι κάθε φοβία έχει την ηλικία της. Ότι δηλαδή στην ηλικία των 10 ας πούμε φοβάσαι το σκοτάδι, στα 8 φοβάσαι μην χάσεις τους γονείς σου, στα 14 είναι η φοβία του ακρωτηριασμου κλπ. Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #85 11-06-09 16:29 Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάει από το μυαλό ενός ανθρώπου -ειδικά το δικό μου, που χάνει κιόλας λίγο- όταν κάθεται ακίνητος για μια ωρα. Click για ανάπτυξη... Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η konstans έγραψε: #82 11-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική! Click για ανάπτυξη... Εσύ που είσαι γνώστης, η ομοιοπαθητική ασχολείται με τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η stellak έγραψε: #83 11-06-09 16:27 Με ακροβολισμούς όχι αλλά με φοβίες, ναι και τις αντιμετωπίζει και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #84 11-06-09 16:27 Είχα διαβάσει ότι κάθε φοβία έχει την ηλικία της. Ότι δηλαδή στην ηλικία των 10 ας πούμε φοβάσαι το σκοτάδι, στα 8 φοβάσαι μην χάσεις τους γονείς σου, στα 14 είναι η φοβία του ακρωτηριασμου κλπ. Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #85 11-06-09 16:29 Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική! Click για ανάπτυξη... Εσύ που είσαι γνώστης, η ομοιοπαθητική ασχολείται με τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η stellak έγραψε: #83 11-06-09 16:27 Με ακροβολισμούς όχι αλλά με φοβίες, ναι και τις αντιμετωπίζει και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #84 11-06-09 16:27 Είχα διαβάσει ότι κάθε φοβία έχει την ηλικία της. Ότι δηλαδή στην ηλικία των 10 ας πούμε φοβάσαι το σκοτάδι, στα 8 φοβάσαι μην χάσεις τους γονείς σου, στα 14 είναι η φοβία του ακρωτηριασμου κλπ. Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #85 11-06-09 16:29 Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ακροβολισμούς όχι αλλά με φοβίες, ναι και τις αντιμετωπίζει και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η Raktia έγραψε: #84 11-06-09 16:27 Είχα διαβάσει ότι κάθε φοβία έχει την ηλικία της. Ότι δηλαδή στην ηλικία των 10 ας πούμε φοβάσαι το σκοτάδι, στα 8 φοβάσαι μην χάσεις τους γονείς σου, στα 14 είναι η φοβία του ακρωτηριασμου κλπ. Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #85 11-06-09 16:29 Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα διαβάσει ότι κάθε φοβία έχει την ηλικία της. Ότι δηλαδή στην ηλικία των 10 ας πούμε φοβάσαι το σκοτάδι, στα 8 φοβάσαι μην χάσεις τους γονείς σου, στα 14 είναι η φοβία του ακρωτηριασμου κλπ. Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #85 11-06-09 16:29 Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλιστα, να το έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή. Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η stellak έγραψε: #86 11-06-09 16:29 ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η konstans έγραψε: #87 11-06-09 16:29 Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η tsitsini1: #88 11-06-09 16:31 Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φόβος "πότε θα γίνω μάνα" ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Ο drf έγραψε: #89 11-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι. σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες. Click για ανάπτυξη... ΤΙ;;;;; & Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 11-06-09 16:33 εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Η Raktia έγραψε: #91 11-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση... Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη Click για ανάπτυξη... Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η vickymoon: #92 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Στην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει; Click για ανάπτυξη... μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου... Click για ανάπτυξη... αμα κανει αποτριχωση το πιανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο drf έγραψε: #93 11-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω.... Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... εν τέλη έκατσε η φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η Raktia έγραψε: #94 11-06-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: εν τέλη έκατσε η φάση; Click για ανάπτυξη... Τζίφος Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά. Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Η tsitsini1: #95 11-06-09 16:39 Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εκτιμήθηκε δεόντως η προσπάθειά σου μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η Raktia έγραψε: #96 11-06-09 16:51 Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Η marzep έγραψε: #97 11-06-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Ο drf έγραψε: #98 11-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη! Click για ανάπτυξη... βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 17:29 Η ιωάννα-μπιάνκα: #99 11-06-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... χα χα γελασαμε... βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Η ιβανα έγραψε: #100 11-06-09 23:26 στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.