Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

μπορει να εχει μετανιωσει, μπορει κ οχι, μονο αυτος το ξερει...το θεμα ειναι οτι εγινε μια πραξη κ δε γυριζει πισω. μια γατα χτυπηθηκε κ αυτο πρεπει να τιμωρηθει. τι παει να πει συγνωμη? με την ιδια λογικη σου καιω το σπιτι επειδη ειμαι στρεσαρισμενη τελευταια, ζητω συγνωμη κι ολα καλα? δε νομιζω...υπαρχουν κ συνεπειες..:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μενα το οτι συμβουλευτηκε το δικηγορο του και προσπαθησε να το "σωσει" δε λεει κατι.
Ακριβώς. Δεν λέει τίποτα όσον αφορά την μεταμέλεια του. :mad:Απλά προσπαθει να φυλάξει τον κ΄$%λο του. Αυτο κάνει με τη δήλωσή του το κομπλεξικό τομάρι. Σιγά μην μετάνοιωσε. Απ τη στιγμή που φτάνει κάποιος να φερθει έτσι σε κάποια ψυχή, δεν έχει και ενοχές.

Παιδιά αυτό το έχει συντάξει δικηγόρος. Μην τρελαθούμε τώρα μετάνιωσε ξαφνικά δεν τρώμε κουτόχορτο. Προσπαθεί να μην υπάρχουν κυρώσεις ο χ.στης. Αλλά η μεγαλύτερη τιμωρία του θα ήταν να τον υποχρεώσουν στον στρατό να ταϊζει για όλη την θητεία του με δικά του έξοδα αυτό το γατάκι.
Ράνια μου δίκιο έχεις κι όσο για την τιμωρία του να ταϊζει με δικά του έξοδα για το υπόλοιπο της θητείας του το γατάκι δεν νομίζω πως θα έλεγε κάτι αυτο, γιατι μετά μόλις απολυθει το καθίκι θα βασανίζει το ίδιο τα ζωάκια και όχι μόνον γατάκια αλλα και άλλα πολλα. Απλά πρεπει να τιμωρουνται τα ατομα αυτα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Και στην ουσία δεν πιστεύω πως κάποιος μη φιλόζωος θα μετατραπει σε φιλόζωο ακόμα κ μετά την τιμωρία του. Απλα΄να υπάρχει ένας παραδειγματισμος. Πάντως το τι σκληρότητα υπάρχει είναι άλλο πράγμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γιαγια μου,70 χρονων γυναικα,οταν της εδειξα το βιντεο μου ειπε ψυχραιμοτατα οτι πρεπει μια κοπελια να παει να τον χαϊδευει σε επιμαχα σημεια του και μολις αρχισει να το ευχαριστιεται να του τραβηξει μια κλοτσια στα $#@!%@#$%.Δε μπορειτε να πειτε,ειχα να μοιασω!:lol:

μπορει να εχει μετανιωσει, μπορει κ οχι, μονο αυτος το ξερει...το θεμα ειναι οτι εγινε μια πραξη κ δε γυριζει πισω. μια γατα χτυπηθηκε κ αυτο πρεπει να τιμωρηθει. τι παει να πει συγνωμη? με την ιδια λογικη σου καιω το σπιτι επειδη ειμαι στρεσαρισμενη τελευταια, ζητω συγνωμη κι ολα καλα? δε νομιζω...υπαρχουν κ συνεπειες..:mad:

φιλεναδα...σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι το εχει μετανιωσει- και οχι οτι εχει και καμμια σημασια-.........απλα,η δικηγορος του προσπαθει να τα μπαλωσει,προσπαθει να "απαλυνει" την πραξη του μετα απο τοσο θορυβο που εγινε.....μπας και πεσει στα μαλακα..ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.....οφθαλμοφανεστατο αυτο...μα για σκεψου...τι θα εβγαινε να πει...οτι δεν το μετανιωσε???? οχι...με τιποτα δεν πιστευω σε τετοιες μετανοιες,καμμια αμφιβολια δεν εχω....αφελης δεν ειμαι....μακαρι να βγει στην tv....μονο τοτε ισως υπαρξει τιμωρια...βλεπεις τα μμε ειναι η πραγματικη εξουσια..

Η γιαγια μου,70 χρονων γυναικα,οταν της εδειξα το βιντεο μου ειπε ψυχραιμοτατα οτι πρεπει μια κοπελια να παει να τον χαϊδευει σε επιμαχα σημεια του και μολις αρχισει να το ευχαριστιεται να του τραβηξει μια κλοτσια στα $#@!%@#$%.Δε μπορειτε να πειτε,ειχα να μοιασω!:lol:
Καλα ΣΟΥΠΕΡ Η ΓΙΑΓΙΑ πες της απο εμένα. :up:ΚΙ ΕΓΩ τέτοια γιαγια θα γίνω πες της. Την γουστάρω κάργα που λένε και οι μάγκες:up::up::up::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..........να ζησει η γιαγια σου,αλλα 50 χρονια!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

παντως εγω μπηκα στην σελιδα της ομαδας που λεει"ελληνας φανταρος...κλπ..." και ειδα οτι εχουν μπει και γραφουν παρα πολλοι υποστηρικτες του...για αυτο και αποχωρησα....:mad::mad::mad:
Δεν πρέπει να αποχωρήσουμε βρε παιδιά γιατί μετά θα μπει μέσα όλο το σόι του κ θα αλλωνίζει κ θα νομίζουν ότι η κοινή γνώμη γύρισε και ας το αφήσουμε όπως είναι το ζήτημα μια κ μετάνιωσε κιόλας η Μαρία η Μαγδαληνή με την στολή παραλαγής.
Δώρα η γιαγιά είναι άπαιχτη πάντως όποια αποφασίσει να το κάνει αυτό το σκηνικό σ αυτόν τον ανέραστο μπορώ να της δανείσω κάτι μπότες Βερμαχτ που έχω να την ευχαριστηθούμε όλοι την κλοτσιά

φιλεναδα...σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι το εχει μετανιωσει

αυτο ομως δεν το ξερεις παρα μονο εκεινος. δε μπορεις να εισαι στο μυαλο του αλλου...ωστοσο η πραξη πρεπει να τιμωρηθει, οπωσδηποτε πρεπει να τιμωρηθει... :hmm:

δωρα μπραβο στη γιαγια!!:up::up: μακαρι να βρεθει μια τοσο ξυπνια κοπελα και να του το κανει αυτο...και να το τραβηξει και βιντεο!!καμια διαθεσιμη????

δωρα μπραβο στη γιαγια!!:up::up: μακαρι να βρεθει μια τοσο ξυπνια κοπελα και να του το κανει αυτο...και να το τραβηξει και βιντεο!!καμια διαθεσιμη????

και μετα να του πει "συγνωμη μωρε, ειμαι λιγο πιεσμενη...":lol::lol::lol:

Το ''συγνωμη'' δεν ειναι δικαιολογια.Απο τοτε που βγηκε το συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο.Αν ηταν να το μετανιωσει να το σκεφτοταν πριν πραξει.Ντροπη του.Θα μπορουσαμε να να ανεβασουμε το video στο παρα τριχα στις καταγγελιες.Κατι θα κανουν,δε μπορει.

το καλό της υπόθεσής είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ενοχλούνται να βλέπουν τέτοιες ανωμαλίες γιατί εδώ στην Κύπρο είναι κλαφτε με η κατάσταση......και αυτός δεν πρέπει να μείνει ετσι ατιμώρητος γιατι μετα θα παρουν παραδειγμα και οι ομοιοι του και θα κανουν τα ιδια και χειροτερα ανενόχλητοι!!!

Το ''συγνωμη'' δεν ειναι δικαιολογια.Απο τοτε που βγηκε το συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο.Αν ηταν να το μετανιωσει να το σκεφτοταν πριν πραξει.Ντροπη του.Θα μπορουσαμε να να ανεβασουμε το video στο παρα τριχα στις καταγγελιες.Κατι θα κανουν,δε μπορει.
Φυσικά κ δεν αποτελεί δικαιολογία αν είναι έτσι να βγούμε κ εμεις στους δρόμους να θερίζουμε κόσμο κ κοσμάκι κ μετά να ζητάμε συγνώμη

και μετα να του πει "συγνωμη μωρε, ειμαι λιγο πιεσμενη...":lol::lol::lol:

μπα...εγω μιλαω για αλλη κλοτσια!!:mad:να του μεινουν στα χερια!!;)
απλα μετα η κοπελα πρεπει να κανει κατι να εξαφανιστει...:up:

Φυσικά κ δεν αποτελεί δικαιολογία αν είναι έτσι να βγούμε κ εμεις στους δρόμους να θερίζουμε κόσμο κ κοσμάκι κ μετά να ζητάμε συγνώμη

Ακριβως,με αυτη τη λογικη σκεφτηκα κι εγω.Βγαινει στο δρομο ο καθε ψυχακιας και αρχιζει τις ηλιθιοτητες.Ελεος ρε παιδια.Αν ειναι ετσι να παω εγω τωρα να σκοτωσω τα μωρα της γατα μου.Φτου-φτου(παραδειγμα δινω,μη παρεξηγηθουμε κιολας)

και εγω επισης,θελω να βγω τωρα εξω...και να αρχισω να ξεπαστρευω ολους τους κυνηγους!!!!!!!!!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! γιατι να μην μπορω να το κανω?????????:blink::blink::blink::blink:.........μετα απλα........θα ζυτησω συγνωμη.........εεεεεε?????????????????

και εγω επισης,θελω να βγω τωρα εξω...και να αρχισω να ξεπαστρευω ολους τους κυνηγους!!!!!!!!!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! γιατι να μην μπορω να το κανω?????????:blink::blink::blink::blink:.........μετα απλα........θα ζυτησω συγνωμη.........εεεεεε?????????????????

μαζι σου!!!:up::up:

Κρατηθείτε... 15/9 αρχίζει η νέα σεζόν.:| (τέταρτες και ΣΚ) ότι άλλο μπαμ ακουστεί είναι παράνομο.;)

Δώρα η γιαγιά σου είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!:up::up::up:
Ετσι εξηγείται, το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε...;):lol:

Εφη, έχει δίκιο η Ελενα, δεν πρέπει να αποχωρήσουμε από την ομάδα.:hmm:
Με την απειλή της δημοσιότητας (και της διαπόμπευσης) κάτι τέτοια θρασύδειλα αδρίκελα, συμμορφώνονται.:hmm:

και εγώ μαζί σου!!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back