Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #181 01-10-09 10:51 Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:52 Η staman2 έγραψε: #182 01-10-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου!!! Αμα την φάω θα παχύνω πολυ ε???Ας κάνω δίαιτα καλλιτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Σειριος περσι ειχε ειδικό λόγο που του έφερε χ#$@μο και κατουρημα γιατι αλλιώς θα έκανε άλλα πράγματα οπότε το ζωάκι έπρεπε κάπως να ξελαφρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #183 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #184 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:55 Η moukelis έγραψε: #185 01-10-09 10:55 Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:52 Η staman2 έγραψε: #182 01-10-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου!!! Αμα την φάω θα παχύνω πολυ ε???Ας κάνω δίαιτα καλλιτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Σειριος περσι ειχε ειδικό λόγο που του έφερε χ#$@μο και κατουρημα γιατι αλλιώς θα έκανε άλλα πράγματα οπότε το ζωάκι έπρεπε κάπως να ξελαφρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #183 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #184 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:55 Η moukelis έγραψε: #185 01-10-09 10:55 Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου!!! Αμα την φάω θα παχύνω πολυ ε???Ας κάνω δίαιτα καλλιτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Σειριος περσι ειχε ειδικό λόγο που του έφερε χ#$@μο και κατουρημα γιατι αλλιώς θα έκανε άλλα πράγματα οπότε το ζωάκι έπρεπε κάπως να ξελαφρώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #183 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #184 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:55 Η moukelis έγραψε: #185 01-10-09 10:55 Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #184 01-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:55 Η moukelis έγραψε: #185 01-10-09 10:55 Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσεςΟι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum Click για ανάπτυξη... Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:55 Η moukelis έγραψε: #185 01-10-09 10:55 Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #186 01-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... καλε ειπαμε εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #187 01-10-09 10:58 Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:03 Η SvetikaR έγραψε: #188 01-10-09 11:03 Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #189 01-10-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε. Click για ανάπτυξη... σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #190 01-10-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo Μακαρι να το εκανες Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του? Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #191 01-10-09 11:19 Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #192 01-10-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις???? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγραψες! Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι; Click για ανάπτυξη... Ice,Elvin Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειπαμε εμενα Click για ανάπτυξη... Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #193 01-10-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι? Ice,Elvin Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε - 7 αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση ο Ελβιν θα σκισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 01-10-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις. Click για ανάπτυξη... βαλτη μωρε Δωρα εδωνα παθω παλι εγκεφαλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Νεκταρια έγραψε: #195 01-10-09 11:40 Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #196 01-10-09 11:47 Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #197 01-10-09 11:55 κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #198 01-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? Click για ανάπτυξη... αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #199 01-10-09 12:01 Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μηπως λες αυτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #200 01-10-09 12:01 Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.