Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσες
Οι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα
και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε![]()

Μανάρι μου!!! Αμα την φάω θα παχύνω πολυ ε???Ας κάνω δίαιτα καλλιτερα
Καλά ο Σειριος περσι ειχε ειδικό λόγο που του έφερε χ#$@μο και κατουρημα γιατι αλλιώς θα έκανε άλλα πράγματα οπότε το ζωάκι έπρεπε κάπως να ξελαφρώσει.Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου ΝεκταρινιΚαλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσες
Οι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε.Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςΜη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσες
![]()

Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!
Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ειπαμε εμεναΑναστασια εγραψες!

moukelis
Επιφανές μέλος
Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παωΜαρη απο γατες λεω.Σοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε.

πανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer
Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι[/quo
Μακαρι να το εκανες
Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του?Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση!
Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΟκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε.
Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις????
Αραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι?
Ice,ElvinΑναστασια εγραψες!

Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω?καλε ειπαμε εμενα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειπαμε - 7Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον ΕλβινΑραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι?
Ice,Elvin
Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω?![]()

αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση

ο Ελβιν θα σκισει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαλτη μωρε Δωρα εδωΑχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις.![]()
να παθω παλι εγκεφαλικο 
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτηκι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool