ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ μου αρεσε...
we are interested in breeding of healthy animals, then we take care about their temper and finally we try to make them as closer to the standard as possible…No one is perfect, but thatʼs the joy of breeding…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχειαΝα ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά.
Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης?![]()

Με το καλο να μας ερθεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια
Με το καλο να μας ερθεις![]()
Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες.Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε...
ria23
Διάσημο μέλος

επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει?ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ.συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ?επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει?
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει.
Θα σε περιμενουμε

ΥΓ
Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος

bunny
Περιβόητο μέλος
Α,οκ thxΟχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες.
3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε;
ria23
Διάσημο μέλος
Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ.
Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει.
Θα σε περιμενουμε
ΥΓ
Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος![]()
ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
..Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)??
ευχαριστω εκ των προτέρων...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλως να μας ερθειςχαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)??
ευχαριστω εκ των προτέρων...![]()
Λιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει?Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
121χ61χ68
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ??

staman2
Περιβόητο μέλος
Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου!Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση![]()

Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!!Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει?![]()
Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool