ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #341 21-10-09 10:58 παλι απο Link εκτροφειου... πολυ μου αρεσε... we are interested in breeding of healthy animals, then we take care about their temper and finally we try to make them as closer to the standard as possible…No one is perfect, but thatʼs the joy of breeding… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #342 21-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Click για ανάπτυξη... Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #343 21-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Click για ανάπτυξη... Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #344 21-10-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Click για ανάπτυξη... Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #345 21-10-09 16:34 συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παλι απο Link εκτροφειου... πολυ μου αρεσε... we are interested in breeding of healthy animals, then we take care about their temper and finally we try to make them as closer to the standard as possible…No one is perfect, but thatʼs the joy of breeding… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #342 21-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Click για ανάπτυξη... Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #343 21-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Click για ανάπτυξη... Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #344 21-10-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Click για ανάπτυξη... Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #345 21-10-09 16:34 συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Click για ανάπτυξη... Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #343 21-10-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Click για ανάπτυξη... Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #344 21-10-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Click για ανάπτυξη... Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #345 21-10-09 16:34 συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια Με το καλο να μας ερθεις Click για ανάπτυξη... Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #344 21-10-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Click για ανάπτυξη... Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #345 21-10-09 16:34 συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε... Click για ανάπτυξη... Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #345 21-10-09 16:34 συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #346 21-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ? επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #347 21-10-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες. Click για ανάπτυξη... Α,οκ thx 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η ria23 έγραψε: #348 21-10-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ. Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει. Θα σε περιμενουμε ΥΓ Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:11 Η sabi έγραψε: #349 25-10-09 19:11 Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #350 25-10-09 19:13 Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Η nickis έγραψε: #351 25-10-09 19:33 χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #352 25-10-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις.....Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)?? ευχαριστω εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η nickis έγραψε: #353 25-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως να μας ερθειςΛιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου. Click για ανάπτυξη... Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Νεκταρια έγραψε: #354 25-10-09 20:10 Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η moukelis έγραψε: #355 25-10-09 20:12 Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:14 Η Νεκταρια έγραψε: #356 25-10-09 20:14 121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
121χ61χ68 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η nickis έγραψε: #357 25-10-09 20:19 αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς? Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η elvenstar: #358 25-10-09 20:24 ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #359 25-10-09 20:34 στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η staman2 έγραψε: #360 25-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου! Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει? Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!! Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.