Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οπως σε βολευειρε κοριτσια τα στοιχεια εκθετη στην αιτηση τα βαζουμε με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες???![]()
Για πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου??Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου??![]()
Το θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ?
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες...Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις?
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλα ειναι υπεροχοςΩραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες...![]()

Του ευχομαι καλη επιτυχιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστούμε...i guess!Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια
![]()
(

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
FFG γραφειςΚαι να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε??![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευεΠοιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ?
![]()

SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει.Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο"
Κουκλια

enjoy

https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo
https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγωΑγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει??
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονοΜηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)...
Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει??
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool