Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:19 Η Νεκταρια έγραψε: #421 29-10-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: ρε κοριτσια τα στοιχεια εκθετη στην αιτηση τα βαζουμε με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες??? Click για ανάπτυξη... Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #422 29-10-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Η Νεκταρια έγραψε: #423 29-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Click για ανάπτυξη... Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η arfic έγραψε: #424 29-10-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Νεκταρια έγραψε: #425 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: ρε κοριτσια τα στοιχεια εκθετη στην αιτηση τα βαζουμε με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες??? Click για ανάπτυξη... Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #422 29-10-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Η Νεκταρια έγραψε: #423 29-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Click για ανάπτυξη... Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η arfic έγραψε: #424 29-10-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Νεκταρια έγραψε: #425 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Η Νεκταρια έγραψε: #423 29-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Click για ανάπτυξη... Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η arfic έγραψε: #424 29-10-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Νεκταρια έγραψε: #425 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου?? Click για ανάπτυξη... Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η arfic έγραψε: #424 29-10-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Νεκταρια έγραψε: #425 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οπως σε βολευειΓια πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις? Click για ανάπτυξη... Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Νεκταρια έγραψε: #425 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η arfic έγραψε: #426 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειναι υπεροχοςΤου ευχομαι καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε...i guess!() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:13 Η arfic έγραψε: #427 29-10-09 21:13 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:27 Η Νεκταρια έγραψε: #428 29-10-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε?? Click για ανάπτυξη... FFG γραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:31 Η arfic έγραψε: #429 29-10-09 21:31 ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #430 30-10-09 18:00 Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η sabi έγραψε: #431 31-10-09 09:37 Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #432 31-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μουΤο θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ? Click για ανάπτυξη... εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Η SvetikaR έγραψε: #433 31-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #434 31-10-09 18:00 η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου... δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο" Κουκλια enjoy https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η sabi έγραψε: #435 31-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #436 01-11-09 18:40 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #437 01-11-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)... Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει?? Click για ανάπτυξη... Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η tzoutzou έγραψε: #438 01-11-09 18:55 ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:10 Η moukelis έγραψε: #439 01-11-09 19:10 Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η eleni999 έγραψε: #440 02-11-09 13:34 Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.