10η και 11η Έκθεση Γάτας

ρε κοριτσια τα στοιχεια εκθετη στην αιτηση τα βαζουμε με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες???:hmm:
Οπως σε βολευει;)Για πες μας,με τον ομορφο γατο της υπογραφης σου θαρθεις?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου??:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ragdoll kitten ειναι Νεκταρ! "εγω" ακομη μονη ειμαι στη κατηγορια μου??:(
Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μου:confused:Το θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ?;)

Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες...:)

Ωραια.Ναι με τον Μανού θα έρθω μιλησαμε και χτες στο τηλέφωνο, θυμάστε? Δείτε τον και δω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36357&page=14 που είναι και ποιο μεγάλος και έχει πιοπολλές φωτογραφίες...:)
Καλα ειναι υπεροχος:up::up:Του ευχομαι καλη επιτυχια:down:

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε??:confused::redface:

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο τελευταιο πεδιο που λεει "μαλος λεσχης -ομιλου, εμεις που δεν είμαστε εκτροφείς τι βάζουμε??:confused::redface:
FFG γραφεις:)

ευχαριστώ!!:)

Μπεικα στο σαιτ του ΕΟΓ,ειναι πολυ οραιο,και τωρα αρχεισε να λετουργεισει ,αν θα κανουμε ολη ενα κλικ στη μερα εκει θα σικοσουμε παρα πολυ γρηγορα ρειτιγγ του σαιτ,γιατι ειμαστε και πολυ.Αυτο να βοηθεισει στην καλιτερη λετουργια του στο μελων;)

Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση:hmm:

Ποιος τοπε αυτο κοριτσακι μου:confused:Το θωρικτο ICE δεν σου λεει τπτ?;)
εσυ μου το ειπες ερωτευμενακι μου...γιατι η Ice σου σουρτουκευε;):P

Πειτε μου παρακαλω,μηπος ξερει κανεις,σε ποσω καιρο με την γεννα μπωρο να βαλω γατα στην εκθεση:hmm:
Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει.

η προετοιμασια μιας γατας για Εκθεση δεν συκρινεται με αυτη του σκυλου...

δειτε ενα καταπληκτικο video με κοκερακια 7.5 και 10 μηνων οπου εκπαιδευονται στο "στησιμο"
Κουκλια:inlove::inlove:

enjoy:)

https://www.youtube.com/watch?v=iB7nCLz98uo

https://www.youtube.com/watch?v=-6Qj5jA1Z-Y

Αγαπητή sabi, στην έκθεση η γάτα δεν πρέπει να είναι έγκυος (τουλάχιστον, να φαίνεται, αλλά και για το καλό των μικρών) και δεν πρέπει να θυλάζει (και φαίνεται, και ο κύνδινος να φέρει στα μικρά της καμμιά αρρώστια είναι μεγάλος). Οπότε, μπορείς να φέρεις μια θυλικιά γάτα σε 2-3 βδομάδες αφού σταμάτησε να θυλάζει.
Ευχαριστω,καπως ετσει σκευτεικα και εγω

Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)...
Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει??

Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα(γιατι ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω)...
Υπαρχουν συγκεκριμενα εμβολια που πρεπει να εχει κανει η γατα για να λαβει μερος?Πχ αν δεν εχει κανει το αντιλυσσικο μπορει να λαβει??
Την προεγουμενη εκθεση δεν μας το ζητεισανε,δεν νομηζω να το κανουνε τωρα.Τα εμβολια τετραπλα μονο

ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!!!Αυτα τα εχουμε κανει αλλα της λυσσας οχι,γι αυτο ρωτησα.

Νομιζω και τριπλα κανει,εμενα ας πουμε τριπλο εχουν κανει.

Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back