Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεΑν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε.
Ευχαριστω![]()
αυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?
γιατι εγω ετσει τον ειπαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμεΕχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?
γιατι εγω ετσει τον ειπα
Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και σαββατο και κυριακη το ιδιοΑπο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμεΑν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο.
Μου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε.και σαββατο και κυριακη το ιδιο![]()
Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss:
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση
σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss:

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΠαρακαλω ,οτι μπωρο κανω![]()
![]()
Αγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδροΟσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσεριςΧαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον ΝοεμβρηΝεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια;

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΣαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις![]()
Εχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μαλλον θα ερθω κι εγω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!!

Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια

Hlianna
Διάσημο μέλος
Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο?
Μαλλον θα ερθω κι εγω!
νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo
Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος

Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τα παιδια δεν πληρωνουνΘα εχει και παιδικο;
Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool