Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ημουν διπλα απο τον γρκριζλι τον αδερφο του σεβαχ..κοντα σε αυτον..γι αυτον λεω..ειχε και περσικα..αυτο το αβυσσηνιας δεν το πασπατευε πολυ..τα περσικα τα ειχε τσακισει..και πραγματικα πιστευω οτι αυτο το βλεμα ειναι προσωπικης του ικανοποιησης που το γατι του κερδιζει βραβεια και οχι θαυμασμου..και παραδειγμα θα σου δωσω την δωρα που τα νορβηγακια πηραν τοσα βραβεια ποσο καμαρωνε αλλα για τα γατια της και οχι επειδη πηρε τα βραβεια και πως τα ΄΄καμαρωνε αυτος΄΄..και θα σου δωσω παραδειγμα και απο μενα που εμενα απλα καταφερε και πηρε το pedigree πηρε παρα πολυ καλα σχολια απο τους κριτες πηραμε και το CAP παρολο που ειμασταν τσουρομαδημενες..και δηλαδη που δεν πηραμε βραβειο τι?θα την αγαπαω λιγοτερο?να δεις πως τα πεταγε μεσα στο κλουβι αυτα που δεν κερδιζαν δεν εχεις ιδεα..
ναι........συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες για αυτον...πρωτη το σχολιασα στην zbeebz......ειχε ενα απαραδεκτο στυλακι...τον σιχαθηκα απο την πρωτη στιγμη...και καποιους αλλους βεβαια,ευτυχως οχι απο εμας...αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως οι "δικοι μας"

......ηταν οι αξιοπρεπεστεροι και οι πιο σοβαροι...
....(και πιστεψε με...εγω δεν χαριζω καστανα...τα λεω χυμα..).και χαρηκα παρα πολυ για αυτο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι είπα αντί για γάτες να σας βάλω την πολύ ωραία παρέα του my cat.
Όλη την ώρα τα κορίτσια ήταν μία μεγάλη παρέα.
Μπράβο πολύ σας χάρηκα.
Σε περίπτωση που κάποιο κορίτσι δεν επιθυμεί να φαίνεται σεβαστό,στείλτε μου πμ και θα σβήσω την φώτο αμέσως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

......ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα???????

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα???????
![]()
Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω
. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας.
Φιλάκια
P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω
Φιλάκια
P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά.![]()
οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω...

......εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση

.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φιλάκια
P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά.![]()
Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες!

Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές.

Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;;

Hlianna
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο?Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες!
Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές.
Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;;![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο?
καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!

.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι..

...και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει...

Hlianna
Διάσημο μέλος

απο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν
![]()
μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55

.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω.
Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση?
Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω.
Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις.
![]()
ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα
,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!!
εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν![]()
Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;;

Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!!Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας.

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;;
Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ.![]()
δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμααααααν
πφφφφΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool