10η και 11η Έκθεση Γάτας

Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;:hmm:Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε.

δεν ξερωωω..και ηθελα να σου πω και απο κοντα για την biokats..:lol::lol:σου το εχω πει 1000 φορες στο φορουμ να στο ελεγα και απο κοντα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο περηφανος χαζομπαμπας μας με την κορουλα του:inlove:..πως καμαρωνε επρεπε να τον βλεπατε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια φοβερη η εκθεση..πρωτη φορα που πηγα και χαρηκα τοοοοσοοοο πολυ...συγχαρητηρια σε οσους ξεχωρησαν...

δωρα πολυ χαρηκα που σε ειδα απο κοντα και επισης ειδα και τους νορβηγους...:up::up:
επαθα πλακα και εχω σκαλωσει ακομη περισσοτερο...θαυμασα τη breena...ειναι πραγματικος αιλουρος...ο ΥΟ απο την αλλη μου εβγαλε κατι πιο γλυκο..να του ζουληξω τα μαγουλα...και..δεν τον εκλεψα..συγκρατηθηκα...τα νορβηγακια ηταν και ειναι η αδυναμια μου....

απο εκει και περα..θαυμασα τα κουνακια της νεκταριας...και ειδικα το σεβαστιαν..και ενα ανοιχτοχρωμο..που δεν ξερω πως το λενε....

μου εκανε εντυπωση...η γατα αββυσινιας..καλα επαθα πλακα σαν κουγαρ σε μικρογραφια...τελειο!!!:cool::cool:

επισης το βρετανικο κοντοτριχο...(αυτο εκανε ιδαιτερη εντυπωση στον δικο μου..και ειναι επισημα το αγαπημενο του)

το βρετανικο μακρυτριχο...

τωρα δεν ξερω αν ξεχναω καποιο..θα βαλω φωτο που τις εκανα clopy paste απο εσας εδω περα:up::up::up:

παμε λοιπον!!!!
_DSC2386.jpg

αρχισα απο την αγαπη μου...ΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

_DSC2392.jpg

το αλανι το μπρινονι!!!

100_2624.jpg

αυτο το λατρεψαμε...

16435_105554749457672_1000000944350.jpg

απλα θεογατο...στο χρωματισμο που προτιμω...

IMG_4990.jpg

και αυτο εδω το κουγκαρ!!φοβεροοοοοοοοοο εχω παθει πλακα με το γατι!!

μην ξεναμε τους απιστευτους κουνουσ
16435_105554896124324_1000000944350.jpg

ενταξει αυτος εδω τα σπαει....ο ανοιχτοχρωμος που ελεγα παραπανω!!!

ελπιζω να μην σας κουρασα με το ποστ...αλλα εχω ενθουσιαστει...μπραβο σε ολους με τα απιθανα γατακια τους...
χαρηκα πολυ που γνωριστηκα με ατομα που ως τωρα ηξερα μονο απο τις γραμμες ενος κομπιουτερ....:up::up::up::up:

Πολλά Συγχαρητήρια στα γατούνια που κέρδισαν αλλά και στις γατομαμάδες τους/γατομπαμπάδες τους.Πάντα τέτοια:)
Μια ίωση με κράτησε δυστυχώς μακρυά απο την όμορφη αυτή εμπειρία..

Τελικά βραβείο κοινού δόθηκε;

IMG_4990.jpg

και αυτο εδω το κουγκαρ!!φοβεροοοοοοοοοο εχω παθει πλακα με το γατι!!

φοβερο γατι!
Εχουμε παρομοια γουστα και ειμαι σιγουρη πως αν δεις και savannah απο κοντα θα παθεις μεγαλυτερη πλακα!!!

Νομίζω ότι ήταν η πιο ωραία έκθεση που έχω επισκεφθεί ever!!!
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για τη διοργάνωση :up:
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν :D
Φυσικά ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν :up:
Μπορώ να πω ότι έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα γατοπαράδεισο :D
Γάτες, γάτες γάτες, παντού, όλες οι φυλές, όλα τα χρώματα και οι συνδυασμοί, πολλοί άνθρωποι, ευχάριστοι, έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σου για τη φυλή και τα χαρακτηριστικά της, για τη συμβίωση με τη γάτα. Θαύμασα όλα τα ζωάκια, καμάρωσα τα ρώσικα μπλε, τον υπάροχο Ζούκοφ :D, το σκοτσέζο Γιούρι, τα κουνάκια (γιατί χρησιμοποιούμε υποκοριστικό για αυτά τα λιοντάρια καλέ;;;:lol:), τα περσικά, τα ραγκντολ, τα βρετανικά, τα πανέμορφα μαυράκια κεραμιδάκια της Βίκυς, τα ράγκντολ, τα νορβηγικά της Δώρας (:up:) τη Σεμέλη, για την οποία έχω πει τόσα πολλά, τα γυάλινα εκφραστικά μάτια των Σφυνξ... είμαι πλημμυρισμένη από εντυπώσεις :D
Γνώρισα από κοντά την Πασκάλ (aramis) και τα μακρύτριχα βρετανικά της, αλλά και τη γλυκειά γαλλική της προφορά:) τόσες άλλες κοπέλες, την Ελενα-πρώην Σλίθεριν, τη Νίκη τη Ζωή από Θεσσαλονίκη, τη Σούπερ Μοντερατόρισσα Ρούλα, την Πουπουλίνα... και τόσους άλλους.
Καμάρωσα τα αδεσποτάκια και στέλνω πολλά συγχαρητήρια στο Φιλοζωικό σωματείο Χαλανδρίου για την ενεργή συμμετοχή, περιμένω να δω περισσότερες γάτες σπιτιού στις επόμενες διοργανώσεις, και πού ξερετε; Μπορεί σε κάποια να δείτε και τα δικά μου παιδιά :rolleyes:
Γύρισα σπίτι και είχα τόση υπερένταση, τόσες όμορφες εντυπώσεις τόσα πρόσωπα και τόσες πληροφορίες να ταξινομήσω....
Η΄έκθεση γάτας ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, και είμαι περήφανη που είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά... δηλώνω φανατική υποστηρίκτρια του θεσμού και θα με βλέπετε σε όλες τις επόμενες :up::D

ΥΓ1....βρε εβελυν...ποτε ηρθες βρε τερας και δεν σε ειδα????:mad::mad::mad::lol:
:

Βρε Έβελυν...χάθηκες να έχεις μιά φωτό της Bailey καρφιτσωμένη στην μπλούζα;;;;) Θα σε αναγνωρίζαμε στη στιγμή!;):P:D
Κρίμα που δεν σε γνωρίσαμε από κοντά!:(:(

ναι γμτ δεν σας προλαβα..βασικα μολις βγηκα απο το ταξι ειμαι σιγουρη οτι σας ειδα να βαζετε βαλιτσες σεταξι για να φυγετε:( αμα ο ανθρωπος εχει το bad timing το εχει:mad::mad::mad: αν ειδατε 2 κοπελιτσες που εκεινη την ωρα διασταυρωναν για να πανε στην εκθεση , η μια ημουν εγω:P
ελπιζω να τυχει να σας γνωρισω επιτελους απο κοντα..και θα προνοησω να εχω πανο με την bailey πανω:lol::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από Nonika;472656 Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ.:([/quote:
Αχχ! Κρίμα :(. Και εγώ ηρθα στην έκθεση περισσότερο για τα κορίτσια του my cat.
Τότε ραντεβού τον Απριλιο:happy:.
Και κοιτάξτε ε?!!!! άμα ξαναπάτε για φαγητό :mad: χτυπήστε και προς τα εδώ μήνυμα :hello::hello:έτσι???.
Πολλά φιλάκια :D

Ουφ μη βαζετε αλλες φωτο...Ζηλευω!!!:mad:

Όλες οι γάτες ήταν υπέροχες, αν μου ζητούσατε να ξεχωρίσω, θα σας έλεγα τις παρακάτω (χωρίς σειρά προτίμησης, γιατί ΔΕΝ μπορώ να τις ιεραρχήσω:rolleyes::

Βεγγάλης
Chinchilla
Maine Coon
Βρετανική Μακρύτριχη
Νορβηγικού Δάσους
Βιρμανίας

Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια, αναπτύσσω μια λατρεία στα μακρύτριχα και φουντωτά αιλουροειδή με τις έξυπνες φάτσες :rolleyes:

Η Βεγγάλης ήταν ααααααααλο πράγμα... μια μικρογραφία λεοπάρδαλης, με ολόχρυσο τρίχωμα και πανέξυπνα μάτια :D

Επίσης ενθουσιάστηκα με τις ραβδώσεις των βρετανικών

Πανέμορφες και οι δικές μας Γάτες Αιγαίου:)

φοβερο γατι!
Εχουμε παρομοια γουστα και ειμαι σιγουρη πως αν δεις και savannah απο κοντα θα παθεις μεγαλυτερη πλακα!!!
Ελα ρε σύ !!!! Εχεις δεί savannah απο κοντά??? Αχ! Πολύ ζηλεύω:(. Όταν τα είχα ανακαλύψει καταενθουσιάστηκα είχα ξετρελαθεί:up:. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα μία τέτοια δικιά μου λεοπάρδαλη αλλά μετά ανακάλυψα μαζί και την τιμή τους και λιποθύμησα.
Αυτά που είχες δεί πόσο τα είχανε? Εχω διαβάσει για τεράστια ποσά. Αμάξι παίρνεις. Αληθεύουν?

Ηλιάνα είδες ?!! Θυμάσαι που λέγαμε γιαυτά ?;)

Όλες οι γάτες ήταν υπέροχες, αν μου ζητούσατε να ξεχωρίσω, θα σας έλεγα τις παρακάτω (χωρίς σειρά προτίμησης, γιατί ΔΕΝ μπορώ να τις ιεραρχήσω:rolleyes::

Βεγγάλης
Chinchilla
Maine Coon
Βρετανική Μακρύτριχη
Νορβηγικού Δάσους
Βιρμανίας

Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια, αναπτύσσω μια λατρεία στα μακρύτριχα και φουντωτά αιλουροειδή με τις έξυπνες φάτσες :rolleyes:

Η Βεγγάλης ήταν ααααααααλο πράγμα... μια μικρογραφία λεοπάρδαλης, με ολόχρυσο τρίχωμα και πανέξυπνα μάτια :D

Επίσης ενθουσιάστηκα με τις ραβδώσεις των βρετανικών

Πανέμορφες και οι δικές μας Γάτες Αιγαίου:)
Ο Gandalf δεν ειναι ρατσα?:hmm:Γιαντα δεν τον πας?:)

εμενα, σαν γνησιο κυπριοπουλακι μου αρεσε πολύ και ο γιγας της αφροδυτης, ειναι υπεροχο πλασμα:D

:up::up: πήγα κ εγώ σήμερα στην έκθεση, κ ήταν η πρώτη φορά μου κ πολύ το χάρηκα. Πολύ ωραίος ο χώρος, άνετος, - μόνο που δεν εντόπισα κυλικείο κ πολύ χαλάστηκα:lol::lol: - πολύ ωραία τα στολισμένα κλουβάκια, υπέροχα τα γατάκια ΟΛΑ όμως:up::up: χαίρομαι που είδα κ τα δικά μας κορίτσια, μπράβο σε όλες, είτε πήραν βραβεια είτε όχι. Υπέροχες κ οι γατούλες αιγαίου - αν δεν παινέψεις το είδος σου :rolleyes::rolleyes:
Πολύ θετικό που υπήρχαν αδεσποτάκια, ή γατάκια όχι ράτσας που διαγωνίστικαν, άλλα που ήρθαν για να βρούνε οικογένεια :):) αν κ περίμενα να δω περισσότερα σε αυτές τις κατηγορίες, εννοώ όχι ράτσας, κ γατάκια προς υιοθεσία, τι να πω ίσως υπήρχαν κι άλλα κ δόθηκαν:hmm::hmm:. Ο χώρος για όσους αγαπάνε τη γάτα ήταν παράδεισος, γεμάάάάτος με γατούλες :D:D
Εύχομαι να το απολαύσατε κ εσείς οι εκθέτες όσο εμείς οι επισκέπτες.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εκθέτες και στους εθελοντές. Εύχομαι η επόμενη έκθεση να είναι ακόμα καλύτερη και να δούμε κ περισσότερα ζωάκια;):):)
Εσυ αγαπη μου εχεις γεννησει ή ακομα?:hmm:

Ο Gandalf δεν ειναι ρατσα?:hmm:Γιαντα δεν τον πας?:)

Ο Gandalf μοιάζει πάρα πολύ με Nebelung (τέτοια δεν είχε στην έκθεση) αλλά είναι καθαρόαιμος ταράτσας :lol:
Αν τον πάω, θα συμμετάσχει στην κατηγορία Γάτα Σπιτιού :)

Επίσης να προσθέσω ότι ξεχώρισαν και άλλες δυο ευχάριστες παρουσίες: οι γονείς της Ελενας :D:up:

Ο Gandalf μοιάζει πάρα πολύ με Nebelung (τέτοια δεν είχε στην έκθεση) αλλά είναι καθαρόαιμος ταράτσας :lol:
Αν τον πάω, θα συμμετάσχει στην κατηγορία Γάτα Σπιτιού :)

Επίσης να προσθέσω ότι ξεχώρισαν και άλλες δυο ευχάριστες παρουσίες: οι γονείς της Ελενας :D:up:
θα κερδισει στη γατα σπιτιου θες να πεις Μελινακι ο Mr. Υφηλιος:cool:...και θα σου πουν και οι κριτες σιγουρα το το τι υπαρχει στο αιμα του;):)

καλα να δεις ο Χρηστος στεναχωρια οταν φωναξαν τις γατες σπιτιου και δεν πηγα τη Σεμελη...:lol:μαμα λεει η Σεμελη μας δεν ειναι γατα σπιτιου?:(οχι παιδι μου του λεω ειναι γατα μπαλκονιου:lol::lol:

Αλλη καταπληκτκη ατακα.
η bunny - Χριστινα ειχε φερει μια ξαδελφουλα της μικρη...
ρωταει λοιπον το κοριτσακι....αυτες τις γατουλες που τις βρηκατε? :D
Τις φεραμε απο αλλες χωρες της λεω...
Αααα:hmm:....κανει η μικρη...
και μετα θα τις επιστρεψετε?
:lol::lol:

Πολύ ωραίες όλες οι φωτογραφίες!!
Σκίσανε τα mycatόγατα, ε; Συγχαρητήρια σε όλους!! :up:

Δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε έκθεση γάτας και τρελάθηκα από το πόσες πολλές και όμορφες γατούλες είδα!:up:

Αυτή η τριχωτή μπαλίτσα ήταν απίθανη!

1107337267_11302009_1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back