ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #201 01-10-09 12:04 μου βγαζει κατι το πιο στρογγυλο αυτη η Πολιτισσα...πανε να δεις αλλη μια που σου εβαλα στο thread της φυλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #202 01-10-09 12:16 Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 01-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Click για ανάπτυξη... πραγματι...το κοντραστ με το μαυρο της δινει μια ιδιαιτερη φωτεινη οψη...σα τη Πιπη τη φακιδομυτη ειναι τη θυμασαι εσυ αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #204 01-10-09 12:45 Ναι κατι λιγα,αχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η staman2 έγραψε: #205 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου βγαζει κατι το πιο στρογγυλο αυτη η Πολιτισσα...πανε να δεις αλλη μια που σου εβαλα στο thread της φυλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #202 01-10-09 12:16 Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 01-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Click για ανάπτυξη... πραγματι...το κοντραστ με το μαυρο της δινει μια ιδιαιτερη φωτεινη οψη...σα τη Πιπη τη φακιδομυτη ειναι τη θυμασαι εσυ αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #204 01-10-09 12:45 Ναι κατι λιγα,αχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η staman2 έγραψε: #205 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 01-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Click για ανάπτυξη... πραγματι...το κοντραστ με το μαυρο της δινει μια ιδιαιτερη φωτεινη οψη...σα τη Πιπη τη φακιδομυτη ειναι τη θυμασαι εσυ αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #204 01-10-09 12:45 Ναι κατι λιγα,αχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η staman2 έγραψε: #205 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι επειδη εχει πολυ ανοιχτοχρωμα φατσουλα.Παντως ειναι πολυ ομορφη,λες κι εχει τον ηλιο ζωγραφισμενο στο προσωπο της... Click για ανάπτυξη... πραγματι...το κοντραστ με το μαυρο της δινει μια ιδιαιτερη φωτεινη οψη...σα τη Πιπη τη φακιδομυτη ειναι τη θυμασαι εσυ αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:45 Η moukelis έγραψε: #204 01-10-09 12:45 Ναι κατι λιγα,αχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η staman2 έγραψε: #205 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κατι λιγα,αχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η staman2 έγραψε: #205 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Ειναι πιο όμορφη απο την άλλη κατ΄εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #206 01-10-09 13:22 Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια,να τις παρουμε και τις δυο,χατηρια δε χαλαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #207 01-10-09 13:24 Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν σου ειπα να βαλεις το λινκ του εκτροφειου?που ειναι καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #208 01-10-09 13:28 Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η Νεκταρια έγραψε: #209 01-10-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... Τα κοτσιδια εννοεις Λωρα μου Καλε αυτο ειναι Πολωνια Ρουμανια παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #210 01-10-09 13:36 Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ συγνωμη,το αλλο λινκ του Ρουμανικου το εχω στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 02-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει κυρια Νεκταρια μη με μαλωνετε!Ολοι ξερουν οτι με χτυπατε στις εκθεσεις οταν δε βλεπουν,κι οτι βαζετε την κυρια Γιουλη να μου τραβαει τα μαλλια...:cry: https://www.kiyokag.pl/indexe.html Click για ανάπτυξη... οχι, οχι, εγω δε τραβαω μαλλια, εγω ζουπαω τις μουριτσες των φιλεναδων μου ομως...αυτο που εσας σας πιανει με τις γατες εγω το κανω στις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #212 04-10-09 19:51 Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη πολλοι ρωτουν πως ειναι μια εκθεση γατας,τι γινεται,κτλ,βρηκα μερικα βιντεακια απο αλλες διοργανωσεις για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=g4hts2esXZc https://www.youtube.com/watch?v=LUWh5cJ1sbA&feature=fvw https://www.youtube.com/watch?v=1eBQxp2Y2Kk&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=BmLL5iXwezA&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=pLtukPPBfRI&NR=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #213 04-10-09 20:13 δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #214 04-10-09 20:17 Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες στην πρωτη σελιδα του θεματος. Κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η staman2 έγραψε: #215 04-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: δωρα........φανταζομαι οτι τη βδομαδα που θα γινει η εκθεση θα μπουν διαφορα διευκρινιστικα...δηλαδη,που γινεται η εκθεση( περιοχη) τι ωρες ,ποσες ημερες κλπ.....θελω οπωσδηποτε να ερθω(...να σας γνωρισω κιολας...) αλλα δεν ξερω καθολου απο περιοχη και ωρες... Click για ανάπτυξη... Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #216 04-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εφηηηηη θα μας έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Θα ειμαστε παρεούλα θα περασουμε τελεια. Θα έρθει και η Ελενα και αλλα κορίτσια σίγουρα απο επαρχία. Θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε!!!!!!!!!!! Ο,τι θες πάρε τηλ. να σου πω για την περιοχή. Ξέρει και η Γιουλη καλα την περιοχή εκει γύρω γιατι μένει στην Ερυθραία που ειναι κοντά στο Μαρουσι.!!! Ολα θα στα εξηγήσουμε.!!!! Click για ανάπτυξη... και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Η Μυρτω4038: #217 04-10-09 23:47 Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η Πουπουλίνα: #218 04-10-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πάντος Εφη εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη , κάναμε σήμερα μιά πρώτη συζήτηση να κατέβουμε μαζί στην Εκθεση (η Ζήνα ,η Ζωή και εγώ) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουμε τελικά...επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι..............θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η evelynkar: #219 04-10-09 23:51 λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
λετε να ρθω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:53 Η Πουπουλίνα: #220 04-10-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: λετε να ρθω κι εγω?? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.