10η και 11η Έκθεση Γάτας

Θα ξαναπαρετε μερος ελπιζουμε ετσι???

πωπω...μου φαινονται τοσο δυσκολα αυτα.....!!!!να σας τον στειλω να μου τον ετοιμασετε για την έκθεση???!!!:lol::lol:
και κουβερτούλα για το κλουβάκι χρειαζόμαστε δηλαδή...Ηδη έχω αγχωθεί!:(
Γιατι έχεις αγχωθει καλή μου? Δεν ειναι τίποτα. Ναι θα πάρουμε μέρος.:)
www.eog.gr το site του ομιλου μας!!!
Νεκταρία μου άρεσε πάρα πολύ. :)

ΟΚ,νομιζα οτι το πηρες στραβα (ωρα ειναι να αρχισουμε να παρεξηγουμαστε και οι κακιες εκτροφεις μεταξυ μας:lol:) μολις παρει την τελικη του μορφη θα στειλω αν εντοπισω κατι στην Κατερινα.:)
Αααα ωραία να αρχίσετε να παρεξηγήστε εσεις οι κακιές εκτροφεις, να μαλλιοτραβηχτήτε και να πάρουμε εμεις τα γατόνια σας να τα μοιραστουμε:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι μολις παρει την τελικη μορφη Δωρακι μου,τωρα να κανεις τις παρατηρησεις.Βοηθεια χρειαζομαστε;)
Εγινε ηδη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηθελες να δω απο εδω;:hmm:
Tις τιμες συμμετοχης.Κι αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα.Γι`αυτο οταν κανεις τουρ και σκονταφτεις σε τετοια βαζε τα να τα βλεπουμε.;)

Α ναι,ειναι τσουχτερες,και μια απο το united cats μου το ειπε.

Μπες στη Ιταλια https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_wrapper&Itemid=157
αλλου εχουν αλλες τιμες για τα μελη ....αλλα εμεις ηδη εχουμε χαμηλοτερες:)δλδ επρεπε να ειχαμε για τα μη μελη 20,15,10:confused: τα βαζουμε ολα ιδια και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο :)

τωρα που θα παω στη Κυπρο η τιμη ειναι 15 οσες γατες κι αν εχεις:confused::confused::confused:
Για μενα ειναι λαθος αυτο:mad:

Ναι το ειδα...Αν βρω τιμες απο τη χωρα της κοπελας που της εκαναν εντυπωση οι δικες μας θα τις βαλω.

Ναι, θα σε παρακαλεσω να το κανεις,κι ο,τι αλλο βρεις που να αφορα τις τιμες συμμετοχων.

Για σας!Αν γατα ειναι εγγιως νομηζω καλο ειναι να μην την φερω στην εκθεση,α?τι γνωμη εχετε για αυτο:hmm:

Το βρηκα,η κοπελα ειναι απο Εσθονια και εκει κοστιζει για μια γατα,η διημερη συμμετοχη,50 ευρω.Δηλαδη φανταζομαι 25 ευρω καθε μερα για την πρωτη γατα,δεν ξερω αν κανουν διακανονισμο αν εχεις περισσοτερες.

Για σας!Αν γατα ειναι εγγιως νομηζω καλο ειναι να μην την φερω στην εκθεση,α?τι γνωμη εχετε για αυτο:hmm:
Νομιζω οτι δεν επιτρεπονται εγκυες γατουλες.:hmm:

https://www.cats09.ch/ Δες το world show ηθελα να παω αλλα δεν μουκατσε:(
ακομα δεν εχουν βγαλει τα αποτελεσματα αλλα δες φωτογραφιες.

Φαινεται μοναδικη εμπειρια Νεκταρια...Εκει πανε και γατουλες που δεν εχουν τιτλο,ή μονο οι πρωταθλητες;

Στο σαιτ που εδωσα ξεσκονισε το και θα βρεις τις προυποθεσεις.:)

Οποιος -α θελει να βαλει banner στον καταλογο ας μου στειλει.
Αφορα τα εκτροφεια.

Νεκταρινι εγω το εχω στειλει στην Κατερινα.;)

Νεκταρινι εγω το εχω στειλει στην Κατερινα.;)
Και περιμενεις να βρω εγω τωρα τη Κατερινα:hmm:Στειλτο σε μενα γιατι με τη σειρα τα στελνω στη προπλαν.
Και παρεπιτοντως να σου πω τα Χρονια Πολλα για τον Δημητρη κι ας μη προλαβαμε να τον γνωρισουμε:)

Παιδια με τη Φωτεινη σκεφτηκαμε να δωσουμε ενα βραβειο συμπαθειας κοινου.Ειχε γινει παλαιοτερα και ειχε επιτυχια.χρειαζομαστε μια μικρη κουτα που θα ντυθει με ενα ωραιο χαρτι και ενα σχισιμο στο πανω μερος.Μια καλπη δλδ,φυσικα μικροτερη των εκλογων.Θα ερχονται οι επισκεπτες θα λενε τον αριθμο του γατιου που τους αρεσει και θα ρχνουμε μεσα το χαρτακι.Στο τελος θα βγει ο νικητης.
Επισης μπορουμε να δωσουμε και το βραβειο του καλυτερου διακοσμημενου κλουβιου.
Τη μια μερα το ενα και την αλλη το αλλο.:)

Ωραια ιδεα!
Θα στο στειλω asap Νεκταρινι.Ευχαριστω για τις ευχες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back