10η και 11η Έκθεση Γάτας

Νεκταρινακι μου ηρθα...που θελεις να σου πω τη γνωμη μου?
για το καλυτερο γατι που θα ειναι η Σεμελη μου?....αυτο θες?
:hmm:
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρια μου σε ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου:hmm:

Τι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου:hmm:
Σαν της υπογραφης σου το χρωμα αλλα σπας το με λιγο εκρου;)

Εγώ είμαι της άποψης να πάρεις μαύρο βελούδο με το ασημένιο των τσιντσιλά θα είναι θεϊκός συνδιασμός

εγω λεω να διαλεξεις οποιο χρωμα σου αρεσει αλλα οχι σε γυαλιστερο υφασμα:P

πολυ ωραιο το βελουδο που ειπε η Ελενα...αλλα οχι μεσα στο κλουβι μονο απ'εξω σαν κουρτινα, γιατι ειδικα στο μαυρο θα κολλησουν τριχες και δεν θα ειναι ωραιο...το μαυρο με λιγο λιλα να σπαει για μενα ειναι πολυ ωραιο:)

Και εγω νομηζω οτι το βελουδο θα γεινει χαλια,σε 5 λεπτα.
Aπλο,ματ,ζεστο τετιο μοβ εχω ειδι φτιαγμενα τετραγονα μαξιλαρια και καραμελλες,και θα τους φτιαξω καναπε μεσα στο κλουβη
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ησως οι κουρτινες πρεπει να ειναι αλλο χρωμα:hmm:ψυλοδιαφανες η οχι:hmm:

Στο μεγάλο κλουβάκι ποια γατάκια μπαίνουν?Στο μικρό?

Στο μεγάλο κλουβάκι ποια γατάκια μπαίνουν?Στο μικρό?
Αν εχεις μια γατα,μαλον θα παρεις το μικρο,και αν καπιος εχει 2 και πανω το θα χρεαστει το μεγαλο...ετσει νομηζω θα παει

Αν εχεις μια γατα,μαλον θα παρεις το μικρο,και αν καπιος εχει 2 και πανω το θα χρεαστει το μεγαλο...ετσει νομηζω θα παει
Ναι ετσι θα γινει.Μολις ολοκληρωθουν οι συμμετοχες τοτε θα ξεκινησει το πλανο για τις θεσεις των κλουβιων.

Θα ξαναπαρετε μερος ελπιζουμε ετσι???

πωπω...μου φαινονται τοσο δυσκολα αυτα.....!!!!να σας τον στειλω να μου τον ετοιμασετε για την έκθεση???!!!:lol::lol:
και κουβερτούλα για το κλουβάκι χρειαζόμαστε δηλαδή...Ηδη έχω αγχωθεί!:(

στειλ'τον σε εμενα και θα στον ετοιμασω εγω...:rolleyes::rolleyes::P:P
τετοιος λουκουμας θελει αχνισμα και αφρατεμα..:lol::lol:

www.eog.gr το site του ομιλου μας!!!

ειναι παρα πολυ ομορφο!!!:up::up::up:
μπραβο Νεκταρινι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπραβο Νεκταρινι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
Tα Μπραβο ανηκουν στη Κατερινα μας:up:εκεινη το ανελαβε εξ ολοκληρου:)
Μπραβο λοιπον στην Κατερινα:up::up::up:

Τέλειο το site !!!:up::up::up:
Μπράβο Κατερίνα!!!:up:

μπραβο Νεκταρινι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tα Μπραβο ανηκουν στη Κατερινα μας:up:εκεινη το ανελαβε εξ ολοκληρου:)
Μπραβο λοιπον στην Κατερινα:up::up::up:[/quote]

ε τοτε ναι!!!!:D:D:D:D
Μπραβο Κατερινακι!!!:up::up::happy::happy:

το ειδα κι εγω το σαιτ, πολυ ωραιο! μια παρατηρηση μονο..αρκετα σαιτς απο τα εκτροφεια δεν δουλευουν, επισης νομιζω η sabi εχει σαιτ που δεν ειναι καταχωρημενο..:)

Δειτε ποσο στοιχιζει η συμμετοχη μιας γατας σε εκθεση να κουφαθειτε:confused:
Welcome to 114 and 115 International Cat Shows in Estonia, Tallinn
November 14-15, 2009

JUBILEE SHOW
14.11.2009 - Special BEST of BEST SHOW

(15 years FIFe member, 20 years – FELIX CLUB Anniversary)
Show address:TALLINN, KRISTIINE SPORDIHALL , Forelli 12
Veterinary examination:
Saturday 8.00-9.30 a.m.
Sunday 7.30-8.00 a.m.
Vet check is obligatory for all cats entering show hall. All cats must have a valid vaccination booklet/certificate, be healthy and free from infections and parasites. It is obligated for all cats to be vaccinated against rabies (1 year valid), respiratory virgqal diseases and panleucopenia, at least 21 days before the show , but no longer than 12 months prior to the show. Pedigree and proof of vaccination as well as hearing certificate for white cats has to be shown. All cats must have their nails cut before the show.

Please note! FIFe and EKL Felix show rules apply at all time.Exibitors are responsible for the health and behavior of their cats for all time.Exibitors may present their cats to the judging themselves, except for BIS.Cats must be in decorated cages until official end of the Show.
Invited judges: L.Burani , S.Stoliarova , A.Paloluoma-Sundholm , H.G.Scholer , N.Sidorova , E. Zagorskaja ...
Closing date: October 15th, 2009
Prices:
Until 15.10.2009: 1 day 35 EUR, 2 days 60 EUR, second cat 2 days 55 EUR.
After 15.10.2009: 1 day 50 EUR, 2 days 80 EUR

Ακριβα εεε??:blink::blink::blink:

Ναι νομίζω θα πηγαίνει το χρώμα αυτο!!!

Μπράβο Κατερίνα για το σάιτ και μπραβο γενικώς σε όλους εσας Νεκταρία μου που προσπαθείτε για ένα πανεμορφο αποτελεσμα!!!!:up::up::up:.

ρε κοριτσια τα στοιχεια εκθετη στην αιτηση τα βαζουμε με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες???:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back