ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για το καλυτερο γατι που θα ειναι η Σεμελη μου?....αυτο θες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σαν της υπογραφης σου το χρωμα αλλα σπας το με λιγο εκρουΤι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι της άποψης να πάρεις μαύρο βελούδο με το ασημένιο των τσιντσιλά θα είναι θεϊκός συνδιασμόςΤι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω λεω να διαλεξεις οποιο χρωμα σου αρεσει αλλα οχι σε γυαλιστερο υφασμαΤι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Aπλο,ματ,ζεστο τετιο μοβ εχω ειδι φτιαγμενα τετραγονα μαξιλαρια και καραμελλες,και θα τους φτιαξω καναπε μεσα στο κλουβη

ησως οι κουρτινες πρεπει να ειναι αλλο χρωμα
ψυλοδιαφανες η οχι
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εχεις μια γατα,μαλον θα παρεις το μικρο,και αν καπιος εχει 2 και πανω το θα χρεαστει το μεγαλο...ετσει νομηζω θα παειΣτο μεγάλο κλουβάκι ποια γατάκια μπαίνουν?Στο μικρό?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι ετσι θα γινει.Μολις ολοκληρωθουν οι συμμετοχες τοτε θα ξεκινησει το πλανο για τις θεσεις των κλουβιων.Αν εχεις μια γατα,μαλον θα παρεις το μικρο,και αν καπιος εχει 2 και πανω το θα χρεαστει το μεγαλο...ετσει νομηζω θα παει
Luna
Περιβόητο μέλος
Θα ξαναπαρετε μερος ελπιζουμε ετσι???
πωπω...μου φαινονται τοσο δυσκολα αυτα.....!!!!να σας τον στειλω να μου τον ετοιμασετε για την έκθεση???!!!
και κουβερτούλα για το κλουβάκι χρειαζόμαστε δηλαδή...Ηδη έχω αγχωθεί!![]()
στειλ'τον σε εμενα και θα στον ετοιμασω εγω...

τετοιος λουκουμας θελει αχνισμα και αφρατεμα..

www.eog.gr το site του ομιλου μας!!!
ειναι παρα πολυ ομορφο!!!

μπραβο Νεκταρινι!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

μπραβο Νεκταρινι!!!

[/quote]Tα Μπραβο ανηκουν στη Κατερινα μας
εκεινη το ανελαβε εξ ολοκληρου
Μπραβο λοιπον στην Κατερινα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπράβο Κατερίνα!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Tα Μπραβο ανηκουν στη Κατερινα μαςειναι παρα πολυ ομορφο!!!
μπραβο Νεκταρινι!!!![]()
εκεινη το ανελαβε εξ ολοκληρου
Μπραβο λοιπον στην Κατερινα

[/quote]ε τοτε ναι!!!!

Μπραβο Κατερινακι!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

November 14-15, 2009
JUBILEE SHOW
14.11.2009 - Special BEST of BEST SHOW
(15 years FIFe member, 20 years – FELIX CLUB Anniversary)
Veterinary examination:
Saturday 8.00-9.30 a.m.
Sunday 7.30-8.00 a.m.
Vet check is obligatory for all cats entering show hall. All cats must have a valid vaccination booklet/certificate, be healthy and free from infections and parasites. It is obligated for all cats to be vaccinated against rabies (1 year valid), respiratory virgqal diseases and panleucopenia, at least 21 days before the show , but no longer than 12 months prior to the show. Pedigree and proof of vaccination as well as hearing certificate for white cats has to be shown. All cats must have their nails cut before the show.
Please note! FIFe and EKL Felix show rules apply at all time.Exibitors are responsible for the health and behavior of their cats for all time.Exibitors may present their cats to the judging themselves, except for BIS.Cats must be in decorated cages until official end of the Show.
Invited judges: L.Burani , S.Stoliarova , A.Paloluoma-Sundholm , H.G.Scholer , N.Sidorova , E. Zagorskaja ...
Closing date: October 15th, 2009
Prices:
Until 15.10.2009: 1 day 35 EUR, 2 days 60 EUR, second cat 2 days 55 EUR.
After 15.10.2009: 1 day 50 EUR, 2 days 80 EUR
Luna
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι νομίζω θα πηγαίνει το χρώμα αυτο!!!Τι γνωμη εχετε,το μοβ μαξηλαρια και κουρτινακια θα πανε με το χρωμα τον γατιων μου![]()
Μπράβο Κατερίνα για το σάιτ και μπραβο γενικώς σε όλους εσας Νεκταρία μου που προσπαθείτε για ένα πανεμορφο αποτελεσμα!!!!

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool