ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/10η-και-11η-Έκθεση-Γάτας.225586/Ποτε θα ειναι η εκθεση γατας?Το πρωι μιλουσα με μια κοπελα και θελει να παει Αθηνα τελος Νοεμβρη και τωρα που θα εχω παρεα ,και για το καραβι,θελω πολυ να ερθω!!Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα γινει και που?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ που εχεις ξαναπαει τι περιπου γινεται?θα φερεις και τα Βιρμανακια σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Moνο μια γατα ειναι 15+15=30,αν ειναι γατα σπιτιου ειναι 7+7=14Να ρωτήσω, για κάποιον που θα φέρει τη γάτα του , μια μονο γατα, και τις δυο μέρες το ποσο που πρέπει να καταβληθεί ειναι 50 ευρώ έτσι? Επίσης πως θα στείλουμε την αίτηση με e-mail αφού πρέπει να υπογραφεί????

Τη αιτηση στειλε τη με μειλ και στη υπογραφη βαζεις ολογραφως το ονοματεπωνυμο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα φερω μονο τη Σεμελη μου φετοςευχαριστω πολυΕσυ που εχεις ξαναπαει τι περιπου γινεται?θα φερεις και τα Βιρμανακια σου?
περσι ειχα φερει και το Μορφεα αλλα μας απερριψαν γιατι δεν ειναι εκθεσιακος
προκειται για εκθεση μορφολογιας οπου οι γατουλες μας βαθμολογουνται και βραβευονται οσες ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στα προτυπα της φυλης...αν η γατουλα σου εχει pedigree και πιστευεις οτι ειναι κοινωνικη και φιλικη μπορεις να την φερεις κι εσυ...μπαινουν σε ειδικα κλουβακια απο το πρωι μεχρι το απογευμα και τις 2 μερες με φαγητο νερακι και τουαλετα...
αν εισαι επιφυλακτικη που ειναι και λογικο, μπορεις να παρακολουθησεις την εκθεση φετος και να λαβεις μερος του χρονου

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρι δεν εχει pentigree .
Hlianna
Διάσημο μέλος
..εχω γραψει ηδη σε ενα topic οποτε σε μερικους εχο ηδη συστηθει..ειναι παρα πολλες οι σελιδες εδω και δεν τις διαβασα ολες οποτε ισως η ερωτηση μου να εχει ηδη απαντηθει..εχω μια περσικη και θα παρω πρωτη φορα μερος στον διαγωνισμο..την κανω μπανιο δεν δεχεται το πιστολακι και με το ζορι την χτενιζω..θελω να μου πειτε ποτε μπορω να την κανω μπανιο τι σαμπουαν να χρισιμοποιησω και τι μπορω να κανω για κατι κομπους που εχει στην ουρα..επισης την ειχα κουρεψει το καλοκαιρι και δεν εχει προλαβει να φουντωσει πολυ ακομα
..πειραζει παρα πολυ αυτο??ευχαριστω εκ των προτερων
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Kαλυτερα να παρεις τη γραμματεια 2109648304, η Φωτεινη θα σου πει τι να κανεις.για αναγνωριση πιστοποιηση της ρατσας μπορουμε;
Hlianna
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αν και τα ειπαμε απο το τηλεφωνο θα σου τα πω και απο δω.Οταν τη κανεις μπανιο σκουπισε τη με 2-3 πετσετες ωστε να παρεις οσο πιο πολλα νερα μπορεις.Χρησιμοποιησε καποιο σαμπουαν για γατουλες που θα βρεις στα πετ.Δεν πειραζει που δεν εχει ακομα φουντωσει το τριχωμα αλλωστε για αναγνωρηση πηγαινεις.Αν δεν τα καταφερνεις με το χτενισμα τοτε να απευθυνθεις σε γκρουμερ.Αν ειναι ομως για την ουρα θα σου ελεγα να προσπαθησεις.καλημερα παιδια..εχω γραψει ηδη σε ενα topic οποτε σε μερικους εχο ηδη συστηθει..ειναι παρα πολλες οι σελιδες εδω και δεν τις διαβασα ολες οποτε ισως η ερωτηση μου να εχει ηδη απαντηθει..εχω μια περσικη και θα παρω πρωτη φορα μερος στον διαγωνισμο..την κανω μπανιο δεν δεχεται το πιστολακι και με το ζορι την χτενιζω..θελω να μου πειτε ποτε μπορω να την κανω μπανιο τι σαμπουαν να χρισιμοποιησω και τι μπορω να κανω για κατι κομπους που εχει στην ουρα..επισης την ειχα κουρεψει το καλοκαιρι και δεν εχει προλαβει να φουντωσει πολυ ακομα
..πειραζει παρα πολυ αυτο??ευχαριστω εκ των προτερων
![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πουδρα θα βαλεις οταν ειναι στεγνη.Καλο ειναι να τη ξεμπερδεψεις πριν απο το μπανιο γιατι οι κομποι σφιγκουν μετα.την γατα την κανω μπανιο ετσι κι αλλιως μια φορα τον μηνα γιατι δεν παλευεται..την κανω μπανιο και μετα τησ βαζω μαλακτικη αλλα με το πιστολακι δεν καθεται για κανενα λογο..απο μικρη που ηταν..και την στεγνωνω παρα πολυ καλα και με αναμενα καλοριφερ και σομπα προσπαθουμε τουλαχιστον να μην κρυωσει..τωρα επειδη ειναι κουρεμενη δεν εχει κομπους κλπ εκτος απο την ουρα που εχει 2-3..αλλα δεν καθεται να την χτενισω..γενικα ενω ειναι ησυχο γατι εκει αντιδραει παρα πολυ..πουδρα εννοεις αυτη για τα μωρα?αυτη ξεμπλεκει τους κομπους?και να την βαλω πριν ή μετα το μπανιο?παιδια σορρυ που σασ πριζω![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ομως δεν θα σου πουν τπτ περισσοτερο απο οσα πιθανον να ξερεις.Χρειαζεται να κανεις πολλα μπανια να αφρατεψει η τριχα τους και καλο βουρσισμα.Για τα τσιντσιλα δεν ξερω αλλα ρωτησε καποια φιλη σου εκτροφεα στο εξωτερικο μηπως θελει να κανεις κατι το ιδιαιτερο.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,Νεκταρια μου ,ετσει ειναι.Δεν ρωτεισα επεδι δεν ξερω,ειθελα απλα να μπω στην συζητησηΣαβινα υπαρχουν ειδικα σαιτ αλλα δεν τα ξερω.Μπες στη μηχανη αναζητησης.
Ομως δεν θα σου πουν τπτ περισσοτερο απο οσα πιθανον να ξερεις.Χρειαζεται να κανεις πολλα μπανια να αφρατεψει η τριχα τους και καλο βουρσισμα.Για τα τσιντσιλα δεν ξερω αλλα ρωτησε καποια φιλη σου εκτροφεα στο εξωτερικο μηπως θελει να κανεις κατι το ιδιαιτερο.

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι καλέ το ξέρω ότι είναι 15 τη μέρα αλλα δεν είναι και 20 ευρώ η συνδρομή στον εογ? παίζει βεβαια και να τα 'χω μπερδέψει...Moνο μια γατα ειναι 15+15=30,αν ειναι γατα σπιτιου ειναι 7+7=14
Τη αιτηση στειλε τη με μειλ και στη υπογραφη βαζεις ολογραφως το ονοματεπωνυμο.

elenaiah
Νεοφερμένο μέλος
παρακαλω στειλτε μου πληροφοριες η τη φορμα αιτησης για την εκθεση.δε μπορω να καταλαβω πως την κανω.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
παρακαλω στειλτε μου πληροφοριες η τη φορμα αιτησης για την εκθεση.δε μπορω να καταλαβω πως την κανω.
Παρε τη Φωτεινη 2109648304 να δηλωσεις τη συμμετοχη σου και μη στεναχωριεσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool