10η και 11η Έκθεση Γάτας

Σου 'χει μείνει Γιούλη,ε;:lol::lol: Πάντως ήταν πολύ ωραία χθες:)

Γιούλη θυμάσαι το Σάββατο που βγάλαμε μια φωτογραφία τη Σεμέλη και μου θύμισε εμένα ένα πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου με τον Αδάμ και το Θεό;Μόνο που αντί να πω Αδάμ είπα Δαυίδ,κι εσύ κακιά δε μου είπες τίποτα!:P:lol:
καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! :lol:
Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum:rolleyes:
Η Σεμέλη είναι 1/4 Maine Coon (στο μέγεθος - μη σου πω και μικρότερη :P)
Τα Υπόλοιπα 3/4 είναι Ιερή Γάτα Βιρμανίας :lol:

Και να σου πω.... έλα στην επόμενη έκθεση να τα εμπεδώσεις :P:P το χρειάζεσαι :lol::lol:
H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν...
Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Πως το κανα αυτο το λαθος????:blink::redface::redface::redface::redface:
Σιγά καλέ,εγώ κάνω χειρότερα:P Ρώτα τη Γιούλη και τη Δώρα τί έχουν ακούσει από μένα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι?:hmm:

H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν...
Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ας το καλο και πεινασα!:P

καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! :lol:
Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum:rolleyes:
:redface::redface:Παρακαλώ:D

Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη;
Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. :/:
Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της.

Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν;:hmm:

Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.:lol:Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει;

Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν;:hmm:
Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του.;)

Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του.;)
Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai:hmm:

Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?!
Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος??:P:P;):lol::lol::lol::lol:
Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει.
Φιλάκια Πολλά

:redface::redface: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. ;););)
Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει).
Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ:up::up:

Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ:up::up::up:

Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.:lol:Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει;
Δυστηχώς όχι:(. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού.
Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα ;) πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο .;)
φιλάκια:)

πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε.

Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο.

Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι?:hmm:

είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος :cool:

Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai:hmm:

Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια!

Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! :P

Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση :)

Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη.;)
Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο...

[/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος :cool:
[/quote]

Ααα το παίδι μου!!!!
Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο.

Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του.

:redface::redface: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. ;););)
Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει).
Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ:up::up:

Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ:up::up::up:
Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο:up::up:
Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες:hmm: ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής.
Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν.:D

Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε?

Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη.;)
Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο...
Α οκ:) Και τι θεωρειται;:hmm:

δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!!:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back