ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #861 30-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σου 'χει μείνει Γιούλη,ε; Πάντως ήταν πολύ ωραία χθες Γιούλη θυμάσαι το Σάββατο που βγάλαμε μια φωτογραφία τη Σεμέλη και μου θύμισε εμένα ένα πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου με τον Αδάμ και το Θεό;Μόνο που αντί να πω Αδάμ είπα Δαυίδ,κι εσύ κακιά δε μου είπες τίποτα! Click για ανάπτυξη... καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Σεμέλη είναι 1/4 Maine Coon (στο μέγεθος - μη σου πω και μικρότερη ) Τα Υπόλοιπα 3/4 είναι Ιερή Γάτα Βιρμανίας Και να σου πω.... έλα στην επόμενη έκθεση να τα εμπεδώσεις το χρειάζεσαι Click για ανάπτυξη... H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η bunny έγραψε: #862 30-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Πως το κανα αυτο το λαθος???? Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,εγώ κάνω χειρότερα Ρώτα τη Γιούλη και τη Δώρα τί έχουν ακούσει από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:30 Η kounelaki: #863 30-11-09 11:30 Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η kounelaki: #864 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Ας το καλο και πεινασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η bunny έγραψε: #865 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σου 'χει μείνει Γιούλη,ε; Πάντως ήταν πολύ ωραία χθες Γιούλη θυμάσαι το Σάββατο που βγάλαμε μια φωτογραφία τη Σεμέλη και μου θύμισε εμένα ένα πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου με τον Αδάμ και το Θεό;Μόνο που αντί να πω Αδάμ είπα Δαυίδ,κι εσύ κακιά δε μου είπες τίποτα! Click για ανάπτυξη... καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Σεμέλη είναι 1/4 Maine Coon (στο μέγεθος - μη σου πω και μικρότερη ) Τα Υπόλοιπα 3/4 είναι Ιερή Γάτα Βιρμανίας Και να σου πω.... έλα στην επόμενη έκθεση να τα εμπεδώσεις το χρειάζεσαι Click για ανάπτυξη... H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η bunny έγραψε: #862 30-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Πως το κανα αυτο το λαθος???? Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,εγώ κάνω χειρότερα Ρώτα τη Γιούλη και τη Δώρα τί έχουν ακούσει από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:30 Η kounelaki: #863 30-11-09 11:30 Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η kounelaki: #864 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Ας το καλο και πεινασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η bunny έγραψε: #865 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Πως το κανα αυτο το λαθος???? Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,εγώ κάνω χειρότερα Ρώτα τη Γιούλη και τη Δώρα τί έχουν ακούσει από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:30 Η kounelaki: #863 30-11-09 11:30 Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η kounelaki: #864 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Ας το καλο και πεινασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η bunny έγραψε: #865 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η kounelaki: #864 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Ας το καλο και πεινασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η bunny έγραψε: #865 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμελη ειναι το πρωινο ενος Κουν... Γαλα με σοκολατενια δημητριακα συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Ας το καλο και πεινασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η bunny έγραψε: #865 30-11-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε εγω ημουν αλλου γι΄αλλου τι με λες τωρα! Πολυ ωραιες οι φωτο Χριστινακι...σε ευχαριστω και παλι...εισαι το παιδι θαυμα του forum Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Felice έγραψε: #866 30-11-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη; Όχι σε είδα πολλές φορές και που πήγαινες και ερχόσουν από το ρίνγκ, αφου είμασταν και δίπλα διπλα εκεί στην παρέα τον κοριτσιών αλλά δυστηχώς δεν έτυχε να μας συστήσουν τα κορίτσια. Εσύ κατάλαβες ποια είμαι? Ησουν και δίπλα όταν μίλαγα με την Σοφία και την αδερφή της. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η bunny έγραψε: #867 30-11-09 11:35 Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #868 30-11-09 11:36 Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #869 30-11-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τώρα θα ρωτήσω κάτι άσχετο: το Τρουφί πού ήταν; Click για ανάπτυξη... Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η bunny έγραψε: #870 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Τρουφι ηταν σπιτι του,αφου δε μπορει να διαγωνιστει με τη φυλη του. Click για ανάπτυξη... Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Kristen έγραψε: #871 30-11-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?! Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος?? Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει. Φιλάκια Πολλά Click για ανάπτυξη... δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #872 30-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει; Click για ανάπτυξη... Δυστηχώς όχι. Ειπα δύο φορές να στηθούμε όλες μαζί να βγούμε φωτος για το my cat αλλά τα κορίτσια λόγο ενθουσιασμού πηγαινοερχόντουσταν ε! και μετά δεν το ξαναείπα και άρχισα να σας βγάζω απλά στο φλού. Δεν πειράζει άμα είμαστε καλά θα βρεθούμε στην εκδρομή την άνοιξη. θα το ξανανοίξω αυτό το θέμα πρόχειρα το εχω αφήσει για λίγο . φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο drf έγραψε: #873 30-11-09 11:50 πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε. Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο. Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Η εκθεση γιαντα δεν ειχε κανενα Σιαμακι? Click για ανάπτυξη... είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:53 Η SofiaV έγραψε: #874 30-11-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι;Αφού εδώ βλέπω στο φυλλάδιο ότι είχε ένα μπλε στειρωμένο θηλυκό thai Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί έχει την κουνελοουρά, έπρεπε να ήταν ίσια! Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που έχω έναν κουνελόγατο!! Αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #875 30-11-09 11:55 Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:56 Η SofiaV έγραψε: #876 30-11-09 11:56 [/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[/quote] είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος [/quote] Ααα το παίδι μου!!!! Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο. Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #877 30-11-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: δεν μιλάω καθόλου μη νομίζεις, χαίρομαι που μοιράζετε την λατρεία μου για της γάτες. Και να σου πω για πρωτάρης σε τέτοια ενθουσιάστηκε με την έκθεση, του άρεσαν πολύ που είδε από κοντά τα γατόνια που του περιέγραφα τόσο καιρό, τα κουνάκια, τα ράγκντολλ, τα νορβηγάκια, τη Σεμέλη (απογοητεύτηκε νόμιζε ότι θα είναι κ η Καλυψώ που του αρέσει). Είδαμε όμως κ του Αιγαίου Λέττα μου, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως ο σορμπέ μου μοιάζει πολύ Στην επόμενη εκθεση, με το καλό θα φέρω κ το μπεμπέ Click για ανάπτυξη... Άντε ρε σύ τόσο πολλύ? Μπράβο Ναι! μμμμμμμ τώρα που το λες ο σορμπέ σου μοιάζει ή σαν γάτα αιγαιου ή σαν Τούρκικη Βαν. Μπορείς άμα στο μέλλον κάνεις κέφι να τον πας μόνο και μόνο για αναγνώριση φυλής. Υγεία πρώτα από όλα και όλα τα άλλα με το καλό θα έρθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #878 30-11-09 12:01 Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #879 30-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη. Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο... Click για ανάπτυξη... Α οκ Και τι θεωρειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 Η skai-animals: #880 30-11-09 12:45 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω, καθώς έλειπα, αλλά έχω να πω συγχαριτήρια σε όλους σας!!!τα γατόνια πανέμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.