10η και 11η Έκθεση Γάτας

αμε!!! Εχει μια κοπελα στην διπλανη πολυκατοικια και την βγαζει εξω τακτικα με λουρι και την βλεπω. Ειναι απιστευτη γατα!!!! Περπαταει σαν σκυλος εξω! Η γατα μπροστα και η κοπελα απο πισω! Τεραστια γατα και φερεται σαν λεοπαρδαλη!!!

Εχω δει διαφορες τιμες. Εξαρταται απο την γενια, το χρωμα και αλλα χαρακτηριστικα. Κυμαινονται απο $1,500 και μπορουν να ξεπερασουν και τα $20,000 (ειδικα αν ειναι ασπρα με καφε ραβδωσεις/βουλες). Τα αρσενικα F1 γενιας ειναι συνηθως φθηνα και ειναι παντα στειρα. Τα θηλυκα ειναι πιο ακριβα συνηθως. Προσωπικα μου αρεσουν οι γατες F1 γενιας γιατι εχουν περισσοτερα χαρακτηριστικα απο serval :D

σε ζηλευω κι εγω που εχεις τετοιο πλασμα!!!:P:P:P

η χαμογελαστη γραμματεας μας Φωτεινη με τον Ιασωνα της με αεροπλανικα αυτακια:P και φοντο την Αναστασια:lol::lol:

cimg5592.jpg

Φωτεινουυλα!!
Βρε Γιουλη αλλοπαρμενη,αυτος δεν ειναι ο Ιασωνας..
ειναι η διπλανη γατουλα απο εμενα!!!:lol::lol:

Eγω τωρα τι να πω....τα ειπατε ολα ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!
Ημουν και τις δυο μερες εκει,πολλες ωρες(ας οψονται τα Φλοισβακια) και γνωρισα ποοοολυ κοσμο!!!!Ειδα ξανα ανθρωπους που ειχα καιρο να δω και αγκαλιαστηκα με ανθρωπους που δεν ηξερα καν πως δειχνουν!!!!
Υπεροχες γατες και ακομα πιο υπεροχοι ανθρωποι!!!
(Ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους των γατακιων του Φλοισβου για τον οβολον σας)

Εχω τοσα περιστατικα που θα μπορουσα να περιγραψω....
το καλυτερο απο ολα ομως ηταν το χουφτωμα που εκανα στο Γιογκι μετα και απο την τελικη του βραβευση:inlove::inlove::inlove::inlove: τα φιλια που μου εδωσε,το γουργουρητο του και η αγαπησιαρα δαγκωνια που μου εδωσε στη μυτη την ωρα που χαιδευομασταν!!!Τι τρυφερο πλασμα....
Μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο με ολες σας κοριτσια...
Και φυσικα, συγχαρητηρια για τη διοργανωση και για τις πανεμορφες γατες που διαγωνιστηκαν και μη(λευτερια στο συντροφο Γιουρι)!!!!!!!!

Ευχαριστουμε πολυ για την ευχη!!γελαω μονη μου στην δουλεια!!!:lol:
οσο για τα χαδια του Yo-yo εχω να πω το ιδιο κι εγω...τρέλα ηταν..:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ για την ευχη!!γελαω μονη μου στην δουλεια!!!:lol:
οσο για τα χαδια του Yo-yo εχω να πω το ιδιο κι εγω...τρέλα ηταν..:rolleyes::rolleyes:

Και να μην ξεχνάμε και τον υπέροχο Γιούρι!! :up:
Ήταν υποδειγματικός γαταριστοκράτης, μετρημένος σε όλα του :D
Απ'τα πιο όμορφα γατιά που γνώρισα από πιο κοντά... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αδέσποτο ζώο θα πρέπει να βρεί ένα ανάδοχο σπίτι, που θα το φροντίζει, γιατί ο δρόμος δεν είναι το σπίτι του, με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες. Για να γίνει κάτι τέτοιο το θέμα αυτό πρέπει να περάσει και απο την Εκπαίδευση και να γίνει βίωμα όλων των κατοίκων αυτής της άναρχης πόλης.
Συμφωνώ με όσα γράφετε σχετικά με τα αδέσποτα και πράγματι μία πολύ καλή ιδέα θα ηταν μία έκθεση στην οποία να έπαιρναν μέρος μόνο ζώα που φιλοξενούνται από εθελοντές για δωθούν για υοθεσία. Έτσι θα γινόταν ένα τεράσιο βήμα. :happy:

Το καημένο το ζώο μπορεί να είναι όμορφο όμως ο Θεος ξέρει που θα καταλήξει :(όταν πάψει πια να της είναι χρήσιμο.
Άστα ρε Ελενα.
Αν μιλαμε για το ιδιο ατομο,(μπορει να εχεις τους λογους σου που δεν τη πας) αλλα σε πληροφορω οτι φροντιζει να πηγαινουν σε καλα σπιτια τα γατακια που δεν της ειναι χρησιμα.

Δεν θα λασπωνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ οταν δεν υπαρχει αντιλογος και δεν παιρνουμε κουβεντες απο τον σωρο και της πεταμε στα μουτρα των αλλων.Δεν υπερασπιζομαι κανεναν,απλα προειπα κατι που ξερω απο πρωτο χερι.Δεν παιρνω θεση στην παλια αντιπαραθεση που ειχες μαζι της.Αυτα για να μη παρεξηγηθω .

κι εγω για να μην παρεξηγηθω , δεν ειπα καθολου στον τροπο που κανει την δουλεια της σαν εκτροφεας, αλλα για τον τροπο που μου συμπεριφερθηκε. μπορει να κανει πολυ καλα την δουλεια της η κοπελα.

Και να μην ξεχνάμε και τον υπέροχο Γιούρι!! :up:
Ήταν υποδειγματικός γαταριστοκράτης, μετρημένος σε όλα του :D
Απ'τα πιο όμορφα γατιά που γνώρισα από πιο κοντά... :)

Ηταν καλο το ζουμπουλακι μου εε????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ευχαριστουμε Μελινακι!!!:P:P:P
αγιο γατακι ειναι και πολυ πολυ γλυκο και τρυφερο!!!:rolleyes::rolleyes:

Γιουρι Γιαννα και Vice ηταν ολοι μια ομορφη και ταιριαστη οικογενεια!
Γιαννα το παιδι σας μοιαζει:blink::lol:
αληθεια:P

κι εγω για να μην παρεξηγηθω , δεν ειπα καθολου στον τροπο που κανει την δουλεια της σαν εκτροφεας, αλλα για τον τροπο που μου συμπεριφερθηκε. μπορει να κανει πολυ καλα την δουλεια της η κοπελα.
Οπως βλεπεις δεν απαντησα σε σενα:),γιατι μαλλον για αλλο ατομο μιλας,που φυσικα δεν τη ξερω.Απαντησα στη Λεττα και για κατι συγκεκριμενο που ειπε.
Παρακαλω να σταματησει η λασπολογια για πραγματα που δεν ξερουμε και οταν δεν υπαρχει διαλογος.
Ευχαριστω

Το καημένο το ζώο μπορεί να είναι όμορφο όμως ο Θεος ξέρει που θα καταλήξει :(όταν πάψει πια να της είναι χρήσιμο.
Άστα ρε Ελενα.
κι εμενα αυτο το ποστ με ενοχλησε...κι οχι τα σχολια των κοριτσιων για ασχημες αυμπεριφορες που εγιναν στην εκθεση...τα κοριτσια μιλησαν καθαρα σωστα και με επιχειρηματα.
το παραπανω ποστ το θεωρω σποντα και λασπη...
Ξαναλεω οτι τη κοπελα δεν τη ξερω...απλα δεν θελω μια φωτογραφια μου να ειναι αφορμη για τετοιου ειδους συμπεριφορες...αυτο με στεναχωρησε.

Ηταν καλο το ζουμπουλακι μου εε????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ευχαριστουμε Μελινακι!!!:P:P:P
αγιο γατακι ειναι και πολυ πολυ γλυκο και τρυφερο!!!:rolleyes::rolleyes:

Είναι πάρα πολύ όμορφος, του πάνε τα αυτάκια τα γυριστά :D
Και έχει δίκιο η Γιούλη... σου μοιάζει :rolleyes::D

Oλοι ειδαμε πραγματα που δεν μας αρεσαν στην εκθεση αλλα δεν ειναι σωστο οταν δεν υπαρχει αντιλογος να ριχνουμε λασπη σε ατομα που δεν μπορουν να απαντησουν.. Απλα μην παρεις ζωο απο εκεινη αν εχεις προβλημα και πες και στους δικους σου τι εχεις δει.. Τιποτα παραπανω..:/:
Ειμαστε ατομα που μπορουμε να κρινουμε.. και οποιος ασχολειται επαγγελματικα με την εκτροφη καποια στιγμη χαριζει τα μεγαλυτερα σε ηλικια ζωα.. ετσι ειναι δεν μπορουμε να το αλλαξουμε..

κι εμενα αυτο το ποστ με ενοχλησε...κι οχι τα σχολια των κοριτσιων για ασχημες αυμπεριφορες που εγιναν στην εκθεση...τα κοριτσια μιλησαν καθαρα σωστα και με επιχειρηματα.
το παραπανω ποστ το θεωρω σποντα και λασπη...
Ξαναλεω οτι τη κοπελα δεν τη ξερω...απλα δεν θελω μια φωτογραφια μου να ειναι αφορμη για τετοιου ειδους συμπεριφορες...αυτο με στεναχωρησε.

Οκ ρε ζουζουνα μου,τελος ας σταματησει εδω....δεν φταις εσυ που εβαλες τη φωτογραφια,ο σχολιασμος του ιδιου ποστ με ενοχλησε.Δεν θυμασαι τοτε που η Αντα (nanascoon)εβαλε την αγγελια οτι δινονται τα μαυρα κουν,πως σχολιαστικε?Καλα που βρεθηκα εγω ,εξηγησα ,και σταματησε το θεμα.

Είναι πάρα πολύ όμορφος, του πάνε τα αυτάκια τα γυριστά :D
Και έχει δίκιο η Γιούλη... σου μοιάζει :rolleyes::D
εχουν και οι τρεις την ιδια γλυκα:rolleyes:

Οκ ρε ζουζουνα μου,τελος ας σταματησει εδω....δεν φταις εσυ που εβαλες τη φωτογραφια,ο σχολιασμος του ιδιου ποστ με ενοχλησε.Δεν θυμασαι τοτε που η Αντα (nanascoon)εβαλε την αγγελια οτι δινονται τα μαυρα κουν,πως σχολιαστικε?Καλα που βρεθηκα εγω ,εξηγησα ,και σταματησε το θεμα.
πετα τωρα μια ωραια Κουνοφωτο! Αντε:P:up:

Α,την κυρια Άντα την είδα.Πολύ γλυκός άνθρωπος:)

Παρτε ενα Σεμελακι φουντωτο :P

untitled_7.jpg

Παρτε ενα Σεμελακι φουντωτο :P

untitled_7.jpg

Εμένα μ'αρέσει η ηρεμία και η σιγουριά στο ύφος σου Γιουλάκο....

Νίκη εξασφαλισμένη... μαμά και κόρη :up:

Α,την κυρια Άντα την είδα.Πολύ γλυκός άνθρωπος:)
Δεν την ειδες Χριστινακι μου γιατι δεν ειχε ερθει:PΤην κορη της θα ειδες;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back