arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:21 Η arfic έγραψε: #1.041 01-12-09 18:21 Γεια σας και απο μας!!!! Μετά το υπέροχο σαββατοκύριακο με εφαγε η δουλειά και επιτέλους μπαίνω να τα πω κι εγώ! Καταχάρηκα που είδα απο κοντά τοσα άτομα απο το forum καταρχήν τις γειτόνισσες την γλυκύτατη Ηλιαννα με την excellent γατούλα της και τη Θένια με την υπέροχη λιλά κούκλα της.Ξετελάθηκα που έιδα απο κοντά το συννεφένιο Σεμελάκι και τη κούκλα μαμά της, τα Νορβηγάκια της Δώρας-ποια "κακιά εκτροφέας" καλε?αυτή ειναι ολόγλυκη μελένια- που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά δια ζώσης(Ο Γιόγκι ειναι για χούφτωμα!!Όλα ο Σεβαχούλης, ο Πέρσης,τα γιγαντάκια της κυριάς Νεκταρίας και τα ζαχαροσοκολατένια ραγκντολάκια της Κατερίνας μας!!Ολα κουκλιά! Για μας η εμπειρια ήταν υπέροχηειδικά τη δευτερη μέρα που χαλάρωσα εγώ και μπόρεσε και το Μανουδάκι να ξετσιτάρει(Δυο excellent 1πήρε ο λουκουμάς μου)!Ανυπομονούμε για τον απρίλη που θα είμαστε πιο μεγάλοι και ωριμοι!Συχαρητήρια στα βραβευμένα ζουζούνια αλλα και σε ολα τα γλυκά γατονάκια και ειδικά στα αδεσποτάκια που έκλεψαν την παράσταση! Και για να μην ξεχάσω χάρηκα που γνώρισα τη marikaiti(ξανθιά θεά) και τη Νόνικα (μελαχρινή θεά), και μακάρι να είχαν τα ζουζούνια τους μαζί να τα χαιρόμασταν κι εμεις! Και τέλος¨Χριστινάκι παιδι μου που ήσουν και δεν σε είδα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Η Μυρτω4038: #1.042 01-12-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.043 01-12-09 18:24 Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι! Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aporw έγραψε: #1.044 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Click για ανάπτυξη... αχχχ ναι! πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:29 Η arfic έγραψε: #1.045 01-12-09 18:29 Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο μας!!!! Μετά το υπέροχο σαββατοκύριακο με εφαγε η δουλειά και επιτέλους μπαίνω να τα πω κι εγώ! Καταχάρηκα που είδα απο κοντά τοσα άτομα απο το forum καταρχήν τις γειτόνισσες την γλυκύτατη Ηλιαννα με την excellent γατούλα της και τη Θένια με την υπέροχη λιλά κούκλα της.Ξετελάθηκα που έιδα απο κοντά το συννεφένιο Σεμελάκι και τη κούκλα μαμά της, τα Νορβηγάκια της Δώρας-ποια "κακιά εκτροφέας" καλε?αυτή ειναι ολόγλυκη μελένια- που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά δια ζώσης(Ο Γιόγκι ειναι για χούφτωμα!!Όλα ο Σεβαχούλης, ο Πέρσης,τα γιγαντάκια της κυριάς Νεκταρίας και τα ζαχαροσοκολατένια ραγκντολάκια της Κατερίνας μας!!Ολα κουκλιά! Για μας η εμπειρια ήταν υπέροχηειδικά τη δευτερη μέρα που χαλάρωσα εγώ και μπόρεσε και το Μανουδάκι να ξετσιτάρει(Δυο excellent 1πήρε ο λουκουμάς μου)!Ανυπομονούμε για τον απρίλη που θα είμαστε πιο μεγάλοι και ωριμοι!Συχαρητήρια στα βραβευμένα ζουζούνια αλλα και σε ολα τα γλυκά γατονάκια και ειδικά στα αδεσποτάκια που έκλεψαν την παράσταση! Και για να μην ξεχάσω χάρηκα που γνώρισα τη marikaiti(ξανθιά θεά) και τη Νόνικα (μελαχρινή θεά), και μακάρι να είχαν τα ζουζούνια τους μαζί να τα χαιρόμασταν κι εμεις! Και τέλος¨Χριστινάκι παιδι μου που ήσουν και δεν σε είδα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Η Μυρτω4038: #1.042 01-12-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.043 01-12-09 18:24 Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι! Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aporw έγραψε: #1.044 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Click για ανάπτυξη... αχχχ ναι! πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:29 Η arfic έγραψε: #1.045 01-12-09 18:29 Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.043 01-12-09 18:24 Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι! Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aporw έγραψε: #1.044 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Click για ανάπτυξη... αχχχ ναι! πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:29 Η arfic έγραψε: #1.045 01-12-09 18:29 Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι! Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aporw έγραψε: #1.044 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Click για ανάπτυξη... αχχχ ναι! πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:29 Η arfic έγραψε: #1.045 01-12-09 18:29 Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης. Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω. Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας. Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας! Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Click για ανάπτυξη... αχχχ ναι! πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:29 Η arfic έγραψε: #1.045 01-12-09 18:29 Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η natalouko: #1.046 01-12-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!! Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.047 01-12-09 18:33 Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:34 Η Πουπουλίνα: #1.048 01-12-09 18:34 Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Η arfic έγραψε: #1.049 01-12-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!Τον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Η natalouko: #1.050 01-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #1.051 01-12-09 18:55 Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG273.jpg 222,1 KB · Εμφανίσεις: 184 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #1.052 01-12-09 18:57 Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 Η Πουπουλίνα: #1.053 01-12-09 19:00 αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #1.054 01-12-09 19:14 Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:16 Η Luna έγραψε: #1.055 01-12-09 19:16 καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου.... αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 01-12-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο! Click για ανάπτυξη... Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Η elvenstar: #1.057 01-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Σανταμ! Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο; Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα! Click για ανάπτυξη... Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως... Click για ανάπτυξη... Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η Πουπουλίνα: #1.058 01-12-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης Γεία σου πουπουλινάκι κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση.... σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου.... καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η Nonika έγραψε: #1.059 01-12-09 19:24 Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!! Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!! Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!! Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.060 01-12-09 19:25 Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB290435res.jpg 212,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PB290438res.jpg 164,9 KB · Εμφανίσεις: 44 PB290439res.jpg 159,3 KB · Εμφανίσεις: 45
Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.