10η και 11η Έκθεση Γάτας

Γεια σας και απο μας!!!!
Μετά το υπέροχο σαββατοκύριακο με εφαγε η δουλειά και επιτέλους μπαίνω να τα πω κι εγώ!
Καταχάρηκα που είδα απο κοντά τοσα άτομα απο το forum καταρχήν τις γειτόνισσες:P την γλυκύτατη Ηλιαννα με την excellent γατούλα της και τη Θένια με την υπέροχη λιλά κούκλα της.Ξετελάθηκα που έιδα απο κοντά το συννεφένιο Σεμελάκι και τη κούκλα μαμά της, τα Νορβηγάκια της Δώρας-ποια "κακιά εκτροφέας" καλε?αυτή ειναι ολόγλυκη μελένια- που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά δια ζώσης(Ο Γιόγκι ειναι για χούφτωμα!!Όλα ο Σεβαχούλης, ο Πέρσης,τα γιγαντάκια της κυριάς Νεκταρίας και τα ζαχαροσοκολατένια ραγκντολάκια της Κατερίνας μας!!Ολα κουκλιά!
Για μας η εμπειρια ήταν υπέροχηειδικά τη δευτερη μέρα που χαλάρωσα εγώ και μπόρεσε και το Μανουδάκι να ξετσιτάρει(Δυο excellent 1πήρε ο λουκουμάς μου)!Ανυπομονούμε για τον απρίλη που θα είμαστε πιο μεγάλοι και ωριμοι:P!Συχαρητήρια στα βραβευμένα ζουζούνια αλλα και σε ολα τα γλυκά γατονάκια και ειδικά στα αδεσποτάκια που έκλεψαν την παράσταση!

Και για να μην ξεχάσω χάρηκα που γνώρισα τη marikaiti(ξανθιά θεά) και τη Νόνικα (μελαχρινή θεά), και μακάρι να είχαν τα ζουζούνια τους μαζί να τα χαιρόμασταν κι εμεις!

Και τέλος¨Χριστινάκι παιδι μου που ήσουν και δεν σε είδα????:mad::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης.;):D
Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω:redface:.
Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας.:D
Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας!:inlove::inlove::inlove:
Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι.:)

12-1.jpg

cimg5618.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι!
Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε!:up:

Συμφωνώ Σιμωνάκι, κατά την γνώμη μου αυτές οι δύο φωτό είναι οι "καλύτερες" της Έκεσης.;):D
Θεματολογικά πάντα, γιατί τεχνικά δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να κρίνω:redface:.
Δείχνει μιά καταπληκτική σχέση ανθρώπου-γάτας.:D
Ένας μοναδικός δεσμός και από τις δύο πλευρές της φωτογραφίας!:inlove::inlove::inlove:
Τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι.:)

12-1.jpg

cimg5618.jpg

αχχχ ναι!:inlove::inlove::inlove: πραγματικα ειναι αψογες οι φωτογραφιες αυτες! και ακυρωνουν τους βλακες που λενε οτι οι γατες δεν δενονται με τους ανθρωπους!:mad::mad:

Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!!:confused::lol::lol:
Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα;)

Κατσε Δωρακι να βρούμε τι χρωμα είμαστε πρωτα απ'ολα!!!!:confused::lol::lol:
Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες πιο βραδάκι ότι έχει βγει γιατί τα χει παίξει η κάμερα;)
Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!:P:P:PΤον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα...;););)

Καλα κι εμενα μου τα αλλαξε και τα δυο και χρωμα και σχεδιο.:lol:

cimg5618.jpg

Δωρα.........εδω,ειστε για...φαγωμα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!:lol::lol::up::up::up:.......γλυκυτατα ζουζουνακια...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!:lol::lol::lol:

Είναι υπέροχος ο Manu σου!!!:P:P:PΤον θαύμασα και από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα εσένα...;););)
Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο:blink:.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!!:)

Ευχαριστούμε!!!Ναι είχα την άνεση να γυρνάω στο χώρο γιατι η μαμά μου δεν το κούναγε απ'τη θέση της "μη μας κλέψουν το παιδι"...ασε δεν τη ξαναπερνω βοηθο:blink:.Θα τα πουμε απο κοντά στην επόμενη συνάντηση η έκθεση!!!:)
Οπωσδήποτε!!!!:D:D:D

Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας;)
attachment.php

Συνημμένα

• IMG273.jpg
    IMG273.jpg
    222,1 KB · Εμφανίσεις: 173
Γεια σου Σανταμ!
Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο;:mad:
Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα!

attachment.php

αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????:D:D:D..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!:up::up::up:.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως...:lol::lol::lol:

Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο!;)

2-23.jpg

3-7.jpg

5jpg.jpg

4jpg.jpg

1-50.jpg

καρδουλιιιιιινιιιιιιιι μου....:inlove::inlove::inlove::inlove:
αυτο το γατακι ειναι τοσο γλυκο,και ο vice ειχε τρελαθει μαζι του γιατι του μιλαγε..:up::up:

Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο!;)

2-23.jpg

3-7.jpg

5jpg.jpg

4jpg.jpg

1-50.jpg
Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;; :mad: :P:lol::lol:

Γεια σου Σανταμ!
Σε μενα δεν αφιερωνεις μαρη χαμενη που σε εφερα τοσο δρομο;:mad:
Παιδια ειναι τοσο γλυκο και καλοβολο μωρο...δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου.Θα γινει πολυ ομορφος και γλυκος γατος,να τον χαιρεσαι Ελενα!
Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ:lol:
Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης
αυτος ο Θεος....ειναι δικος σου??????:D:D:D..........να τον χαιρεσαι ελενα...ειναο ενα κουκλι!!!!!!!:up::up::up:.........πες μου τωρα οτι ηταν και στην εκθεση και δεν τον ειδα....για να αποτρελαθω τελειως...:lol::lol::lol:
Γεία σου πουπουλινάκι:P;) κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας:hmm:

Οχι μου είπε σε σένα να μην αφιερώσω γιατί τον λες Σανταμ κ Χιτλερ:lol:
Σ ευχαριστώ πολύ Δωράκι δεν ξέρω αν θα γίνουμε τόσο σεξυ σαν τον ΓιοΓιο κ τον μεγάλο αδελφό Περση αλλά νομίζω ότι θα είναι ομορφούλης

Γεία σου πουπουλινάκι:P;) κ από εδώ. Καλε το παιδί έχει κ τίτλους ομορφιας κ βεβαια ήταν στην εκθεση, πως νόμιζα ότι σε πηγα να τον δεις κιόλας:hmm:

εννοεις οτι διαγωνιζοταν???????:blink::blink::blink::blink:........θα σε σκοτωσω βρε....γιατι δεν μου ειπες τιποτα????:mad::mad::mad::P...εγω νομιζα οτι δεν ειχες φερει κανεναν στην εκθεση....
σιγουρα θα τον ειδα....γιατι αποκλειεται να μην προσεξα τετοια ομορφια....το κακο ειναο οτι δεν ηξερα οτι ειναι δικος σου....:mad::mad::lol::lol::P

καλα.......ειμαι τελειως στον κοσμο μου....προφανως δεν καταλαβα οτι ειναι δικος σου....

Ελενα ειναι τελειοοοοοοοοοςςςς!!!!!!!!:up::up::up::up::up:
Ειναι εκριβως οπως μ'αρεσει,ασπρομαυρο με μουτζουρα στη μουριτσα,αγαπαωωωωωω!!!!!!!!!!
Δηλωνω οτι ειναι ο αγαπημενος μου εκ των γατιων σου!!!:D:D:D:D:D
Ποτε θα ερθω Τρικαλα ειπαμε;;;:whistle::whistle::whistle:

Δείτε και 2-3 που τράβηξα εγώ. Είναι (φυσικά!) ο Αβυσσηνός και δύο Silver Tabby μύτη με μύτη!

Συνημμένα

• PB290435res.jpg
    PB290435res.jpg
    212,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • PB290438res.jpg
    PB290438res.jpg
    164,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • PB290439res.jpg
    PB290439res.jpg
    159,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: