Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #1.141 03-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!! Click για ανάπτυξη... ναι?? ε τοτε, www.ragdolls.gr αυτο ειναι το site της εκτροφεως και αυτο ειναι το προφιλ της!! https://www.mypetz.gr/member.php?u=3862 στα βαζω να χαζολογησεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα χαδακι απο τη μαμα με το το αγορι που κοιμαται Garfield Click για ανάπτυξη... μπεμπεκα μου εσυ ομορφη!!! Αρχική Δημοσίευση από marikaity: βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια... ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!! Click για ανάπτυξη... ποσο σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο drf έγραψε: #1.142 03-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nικο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... gracie miss Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι... καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα Click για ανάπτυξη... θα δείτε , θα δείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #1.143 03-12-09 14:21 Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.144 03-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από drf: gracie miss θα δείτε , θα δείτε!! Click για ανάπτυξη... περιμενουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο drf έγραψε: #1.145 03-12-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!! Click για ανάπτυξη... ναι?? ε τοτε, www.ragdolls.gr αυτο ειναι το site της εκτροφεως και αυτο ειναι το προφιλ της!! https://www.mypetz.gr/member.php?u=3862 στα βαζω να χαζολογησεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα χαδακι απο τη μαμα με το το αγορι που κοιμαται Garfield Click για ανάπτυξη... μπεμπεκα μου εσυ ομορφη!!! Αρχική Δημοσίευση από marikaity: βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια... ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!! Click για ανάπτυξη... ποσο σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο drf έγραψε: #1.142 03-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nικο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... gracie miss Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι... καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα Click για ανάπτυξη... θα δείτε , θα δείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #1.143 03-12-09 14:21 Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.144 03-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από drf: gracie miss θα δείτε , θα δείτε!! Click για ανάπτυξη... περιμενουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο drf έγραψε: #1.145 03-12-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nικο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... gracie miss Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι... καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα Click για ανάπτυξη... θα δείτε , θα δείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #1.143 03-12-09 14:21 Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.144 03-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από drf: gracie miss θα δείτε , θα δείτε!! Click για ανάπτυξη... περιμενουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο drf έγραψε: #1.145 03-12-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.144 03-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από drf: gracie miss θα δείτε , θα δείτε!! Click για ανάπτυξη... περιμενουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο drf έγραψε: #1.145 03-12-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: gracie miss θα δείτε , θα δείτε!! Click για ανάπτυξη... περιμενουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο drf έγραψε: #1.145 03-12-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.146 03-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η arfic έγραψε: #1.147 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #1.148 03-12-09 15:37 A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Η moukelis έγραψε: #1.149 03-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι, σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι Click για ανάπτυξη... Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους; Αρχική Δημοσίευση από drf: υπάρχουν τα πάντα θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #1.150 03-12-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Click για ανάπτυξη... Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος! Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!! Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!! Click για ανάπτυξη... Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρκουδομωό μου υπέροχο! Αρχική Δημοσίευση από drf: Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα] https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/ Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.151 03-12-09 20:06 Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Luna έγραψε: #1.152 03-12-09 20:43 Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!! ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!! και το Ντουνακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 03-12-09 21:05 το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:10 Η natalouko: #1.154 03-12-09 21:10 Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!Τέλεια φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η Luna έγραψε: #1.155 03-12-09 21:18 και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και η κακια εκτροφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #1.156 03-12-09 21:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #1.157 03-12-09 21:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #1.158 03-12-09 22:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #1.159 04-12-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και η κακια εκτροφεας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Luna έγραψε: #1.160 04-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος! Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ... Click για ανάπτυξη... εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!! Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.