Luna
Περιβόητο μέλος
Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!!![]()
ναι?? ε τοτε, www.ragdolls.gr αυτο ειναι το site της εκτροφεως και αυτο ειναι το προφιλ της!!
https://www.mypetz.gr/member.php?u=3862
στα βαζω να χαζολογησεις!!!

ενα χαδακι απο τη μαμα με το το αγορι που κοιμαται Garfield
![]()
μπεμπεκα μου εσυ ομορφη!!!

βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!
ποσο σε καταλαβαινω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Nικο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες!![]()
gracie miss

πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι...
καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα![]()
θα δείτε , θα δείτε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
gracie miss
θα δείτε , θα δείτε!!![]()

περιμενουμε!!! δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι,Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια...
σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι
drf
Δραστήριο μέλος
Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια...
υπάρχουν τα πάντα
θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισωυπάρχουν τα πάνταθα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος..
![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!!![]()

(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους;δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι,σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι
![]()

Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του.υπάρχουν τα πάνταθα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος..
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος!
Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω
Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπαΟ γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!!
Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!!![]()

Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή!
![]()
![]()
Αρκουδομωό μου υπέροχο!

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες
Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο
Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως!

bunny
Περιβόητο μέλος
)
Luna
Περιβόητο μέλος
ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!!

και το Ντουνακι!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Τέλεια φώτο!!!
Luna
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος!και η κακια εκτροφεας!!!
![]()
![]()

Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ...

Luna
Περιβόητο μέλος
Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος!
Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ...![]()
εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!!

Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool