10η και 11η Έκθεση Γάτας

Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!!:inlove:

ναι?? ε τοτε, www.ragdolls.gr αυτο ειναι το site της εκτροφεως και αυτο ειναι το προφιλ της!!
https://www.mypetz.gr/member.php?u=3862
στα βαζω να χαζολογησεις!!!:rolleyes::rolleyes:

ενα χαδακι απο τη μαμα με το το αγορι που κοιμαται Garfield:P

attachment.php

μπεμπεκα μου εσυ ομορφη!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!

ποσο σε καταλαβαινω...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nικο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες!:up::up::up:

gracie miss;)

πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι...

καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα:redface:

θα δείτε , θα δείτε!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια...

gracie miss;)

θα δείτε , θα δείτε!! :)
:up::up:περιμενουμε!!!
Νικο θα βαλεις σημερα και της δευτερης μερας;Εχεις κι απο τον τελικο;Η μαμα μου με εφαγε που δεν εβγαλα καμια...
δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι,:cool: σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι:P

υπάρχουν τα πάντα;) θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. :rolleyes:

υπάρχουν τα πάντα;) θα κοιτάξω το βράδυ να τις βάλω και αυτές. Είδες τα σφιγκάκια με τα κύπελλα τους; κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαμε κάνει στο τέλος.. :rolleyes:
καλα πεθανα για μια ακομα φορα με τα κρεμαστα πετσακια απο πισω:redface::lol::lol::lol::lol:

Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!!:up:
Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!:):up:(θα θέλαμε βεβαια να δούμε και τα γατόπαιδα σας αλλα τίνα γίνει:))

A
_DSC2107.jpg

Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε...:):):):)

δικιο εχει η γυναικα...με τετοιο χερι,:cool: σε περιμενα τσακα τσουκα στην εκθεση να εισαι:P
Ειχα παιδια να κοιταξω κυρα μου,δεν θα ασχολουμουν με τη φωτογραφικη.Εξαλλου ειχαμε τους επαγγελματιες,τι να φτουρησω εγω μπροστα τους;:cool:

Ναι το ειδα,και μου αρεσε και η εκτροφεας τους στη μεση...Τι να κανω που επρεπε να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να βγαλουμε τουλαχιστον το Υο-Υο με τα κυπελλα του.:/:

Ιιιι!! δεν υπάρχει αυτός ο γάτος!:rolleyes: Τον έβγαλα μια φωτό νομίζω:hmm:

Ο γατουλης σου ειναι κουκλος,απο κοντα το χρωμα των ματιων ειναι πολυ πιο εντονο και μεθυστικο απ'οτι φαινεται στις φωτο,χαρηκα πολυ που σας ειδα απο κοντα!!!:up:

Ετσι ελεγε παλια η μαμα μου την φραντζα μου!!!:lol:
Τη δική μου η μαμά τη λέει κουρτίνα και φιούμπα:mad::lol:
Να και μερικες δικες μας,που τραβηξε ο Παυλος.Ευχαριστουμε Παυλή!
IMG_3270.jpg
IMG_3274.jpg

Αρκουδομωό μου υπέροχο!:rolleyes::D:D
Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα]

https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/
Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες:) Ειδικά εκεί που ο αρκούδος ψάχνει μαμ μεσα στο κύπελο:lol:

Υ.Γ.Καλά,αυτές οι εκφράσεις του κριτή που κρατάει το κίτρινο φτερό δεν υπάρχει όμως!:lol:

Αυτός δεν είναι ο Manu?(αλλα εστίασα στα κάγκελα η χαζη:redface:)
IMG_5065.jpg

Συνεχεια του Ρεπορταζ μου!!
ο πολυ αγαπημενος μου Ιασωνας!!:D:P
DSC04487.jpg

DSC04489.jpg

και το Ντουνακι!!:inlove::inlove:
DSC04490.jpg

το Σεμελακι τραβηγμενο απο το Παυλη! πολυ ομορφη φωτο!

getattachment_3.jpg

Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!:inlove::inlove::inlove:Τέλεια φώτο!!!:up:

και η κακια εκτροφεας!!!:up:
DSC04533.jpg

DSC04534.jpg
DSC04537.jpg

DSC04536.jpg

DSC04535.jpg

DSC04540.jpg

DSC04539.jpg

DSC04538.jpg

DSC04541.jpg

DSC04545.jpg

DSC04546.jpg

DSC04550.jpg

DSC04554.jpg

και η κακια εκτροφεας!!!:up:

DSC04537.jpg

DSC04535.jpg
Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος!:lol::lol::lol:
Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ...:rolleyes:

Τελικα σε πολλες φωτο εχουμε το ιδιο υφος!:lol::lol::lol:
Η δευτερη μου αρεσε παρα πολυ...:rolleyes:

εεεμ,μα γι' αυτο λεμε οτι μοιαζεις με τα νορβηγακια!!δεν ειναι κακο..ισα ισα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Η δευτερη κι εμενα μ'αρεσε!!!ειναι αγαπησιαρικη!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back