Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:40 Η Melini έγραψε: #1.181 04-12-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #1.182 04-12-09 09:42 Ωραιος κι ο Ζουκοφ,αλλα εμενα οπως ειπα μου αρεσουν τα πιο λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η elvenstar: #1.183 04-12-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Click για ανάπτυξη... Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Click για ανάπτυξη... Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η moukelis έγραψε: #1.184 04-12-09 09:43 Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Η Luna έγραψε: #1.185 04-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #1.182 04-12-09 09:42 Ωραιος κι ο Ζουκοφ,αλλα εμενα οπως ειπα μου αρεσουν τα πιο λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η elvenstar: #1.183 04-12-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Click για ανάπτυξη... Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Click για ανάπτυξη... Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η moukelis έγραψε: #1.184 04-12-09 09:43 Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Η Luna έγραψε: #1.185 04-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιος κι ο Ζουκοφ,αλλα εμενα οπως ειπα μου αρεσουν τα πιο λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η elvenstar: #1.183 04-12-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Click για ανάπτυξη... Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Click για ανάπτυξη... Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η moukelis έγραψε: #1.184 04-12-09 09:43 Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Η Luna έγραψε: #1.185 04-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Click για ανάπτυξη... Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Click για ανάπτυξη... Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:43 Η moukelis έγραψε: #1.184 04-12-09 09:43 Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Η Luna έγραψε: #1.185 04-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Η Luna έγραψε: #1.185 04-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια Click για ανάπτυξη... για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vaso έγραψε: #1.186 04-12-09 13:37 Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!! Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #1.187 04-12-09 13:39 O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O γατος μου ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η vaso έγραψε: #1.188 04-12-09 13:47 χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χεχε.... γάταρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.189 04-12-09 13:57 Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 04-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Click για ανάπτυξη... εχω παθει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια. Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η arfic έγραψε: #1.192 04-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Click για ανάπτυξη... Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #1.193 04-12-09 14:11 Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #1.194 04-12-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η arfic έγραψε: #1.195 04-12-09 14:17 Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.196 04-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!! Click για ανάπτυξη... Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η moukelis έγραψε: #1.197 04-12-09 14:18 Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tα ιδια μας εγραψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.198 04-12-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε? Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man... Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....! Click για ανάπτυξη... μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η arfic έγραψε: #1.199 04-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Tα ιδια μας εγραψαν! Click για ανάπτυξη... Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.200 04-12-09 14:21 τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει? καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη? Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.