Melini
Διάσημο μέλος
Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα.
Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ

Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας
πολύ ωραίος γάτος 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείςπανέμορφος ΤΕΛΟΣΟ Yogi είναι αυτός έτσι??

Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμεΒιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ
![]()

Φυσικά κ εχω δει τα περσάκιαΟχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο;
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια![]()

για πλακα το ειπες αυτο ετσι δεν ειναι??

vaso
Νεοφερμένο μέλος

Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

O γατος μου ειναι...
vaso
Νεοφερμένο μέλος
γάταρος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχω παθει πλακαΑν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις.
Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο;
![]()
Τρελαινομαι λεμε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμεΕ οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια.![]()

+ τα Νορβηγοσιβηρικα

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε?αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι..

Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man...
Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....!

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε
+ τα Νορβηγοσιβηρικα![]()

δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!!

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!!
δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!!![]()
το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια

θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε?
οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατεEτσι στεγνά μας δίνεις,ε?Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man...
Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....!
![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!!Tα ιδια μας εγραψαν!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη?
Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool