10η και 11η Έκθεση Γάτας

Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα.

Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ :D:D
Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας :up: πολύ ωραίος γάτος :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιος κι ο Ζουκοφ,αλλα εμενα οπως ειπα μου αρεσουν τα πιο λεπτοκαμωμενα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πανέμορφος ΤΕΛΟΣ :lol::lol::lol: Ο Yogi είναι αυτός έτσι??
Ναι είναι ο Γιογκι αυτός που είναι στην αγγαλία όμως γιατί αυτή που τον κρατάει είναι η Δώρα το κάνω διευκρίνηση για να μη μπερδευτείς :P
Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ:rolleyes:
:lol::lol:
Και πρπάντων με Ρωσικό πόδι είπαμε;)
Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Arista_1.jpg
Φυσικά κ εχω δει τα περσάκια:up::up::up::up::up:

Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια.:P

Ποπο....ζηλεύω τις πανέμορφες γάτες σας...Αν είχα τον χώρο,τα χρήματα και τον χρόνο, θα θέλα κ εγω να χω παραπάνω γατούλες...κάθομαι κ τις χαζεύω!!!!!:redface:
Κ..moukelis...είσαι ίδια με τη γάτα σου....χωρίς πλάκα!!!!

:lol::lol::lol:
O γατος μου ειναι...

χεχε....:redface: γάταρος!!!

Μπα,ειναι μπεμπης ακομα,οκτω μηνων,θα μεγαλωνει μεχρι τεσσαρων ετων.

Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις.:P:P:P:P:P
Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Arista_1.jpg

Τρελαινομαι λεμε!
εχω παθει πλακα:P:P:lol:

Ε οχι και πιο ΚΟΜΨΑ τα περσακια.:P
δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε:lol:
+ τα Νορβηγοσιβηρικα:rolleyes:

αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι..
Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε?:mad::mad::down::P Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man...:blink::D Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....!:P:P:lol:

Και σε μας νομιζε ο Δημητρης οτι το εγραψαν αυτο στο Yogi και τον κοροιδευα!:confused::lol:

δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε:lol:
+ τα Νορβηγοσιβηρικα:rolleyes:

δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!!:lol::lol::up:

Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω....:confused::hmm::P

δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα!!παλι εγραψε η Γιουλη!!:lol::lol::up:
Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! :up:το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια:redface::lol::lol:
θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? :Dοι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα:D

Tα ιδια μας εγραψαν!:lol:

Eτσι στεγνά μας δίνεις,ε?:mad::mad::down::P Ναι το τέρας, λούτσα την έκανε την κριτή αλλα ευτυχώς αυτή τον είχε συμπαθήσει και ψιλογέλαγε...αφού στα general coments μας εγραψε: my sexy young man...:blink::D Αφού δεν μου ζήτησε το χέρι του....!:P:P:lol:
μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε:lol:

Tα ιδια μας εγραψαν!:lol:
Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!!:P:P:lol:

τους χουφτωσε κι απο πισω πριν το γραψει?
καλα φανταζεστε να πεφτει χουφτωμα πρωτα απο πισω και μετα να γραφει τη κριτικη?
Πρωτο θα εβγαινε το αγορι μου αν ειχε κατηγορια αρχ@%^^του γατου:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back