Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι υπηρχε περιπτωση να σου έκανα αγγλικα απο την Καλυμνο;;;;;![]()
Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο...

Διορίστηκες εκεί?
Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια
να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέριΜε βλεπω με τσεμπερι,γυαλια και ταγιέρ!
![]()
... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!!Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα??
![]()

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!!![]()
It depends on the teacher...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές!It depends on the teacher...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι.Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια..
Σε δημοτικό αν γίνεται!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου!Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού
απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο...
Διορίστηκες εκεί?
Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια
να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα...Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ!Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές!
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές!![]()

Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες!
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα...![]()
Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...?
Μπορει να είσαι η επόμενη..

K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών?
Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σουΕγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ!![]()
έτσι θα πήγαινα! 
Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι...

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα")Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα...Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...?
Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια...Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...?
Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις??![]()
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου..
Σε αρένα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος...Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα")![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε.Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σουέτσι θα πήγαινα!
Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool