moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #23.681 08-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Click για ανάπτυξη... Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Ο Costis έγραψε: #23.682 08-09-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #23.683 08-09-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Ο Costis έγραψε: #23.684 08-09-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Click για ανάπτυξη... Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #23.685 08-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Click για ανάπτυξη... Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Ο Costis έγραψε: #23.682 08-09-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #23.683 08-09-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Ο Costis έγραψε: #23.684 08-09-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Click για ανάπτυξη... Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #23.685 08-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #23.683 08-09-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Ο Costis έγραψε: #23.684 08-09-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Click για ανάπτυξη... Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #23.685 08-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή των μαθητών! Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού... Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην θέση τους.. Ιδιαίτερα κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Ο Costis έγραψε: #23.684 08-09-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Click για ανάπτυξη... Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #23.685 08-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε; Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν. Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο. Click για ανάπτυξη... Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #23.685 08-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Σιγά το παράνομο!! Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? Click για ανάπτυξη... Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.) Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα. Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Ο Costis έγραψε: #23.686 08-09-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Ο erefer έγραψε: #23.687 08-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής.. Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου: "Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Ο erefer έγραψε: #23.688 08-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.Βεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα. Click για ανάπτυξη... Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #23.689 08-09-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί? Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά? Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις.. Click για ανάπτυξη... Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο! Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι"; Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:11 Η Raisa έγραψε: #23.690 09-09-08 08:11 Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.691 09-09-08 09:09 Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aντούλα μας γλυκιά!!! Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.692 09-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η katerina10: #23.693 09-09-08 10:57 Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.694 09-09-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!! Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #23.695 09-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι κάνεις Κατερίνα?? Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? Click για ανάπτυξη... Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #23.696 09-09-08 11:15 Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #23.697 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνετε? Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.698 09-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...Δευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο??? Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 Η Αντα έγραψε: #23.699 09-09-08 11:17 Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 1184 1185 1186 1187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1185 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο Costis έγραψε: #23.700 09-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........ Click για ανάπτυξη... Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.