Birman-maniacs

Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? :) Θα σε συνοδευσει ο καλος σου?
Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Ατίπτσυεο ?

:lol::lol::lol::lol:

Δεν πάω καλά σήμερα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι το ηξερα......πολλες φορες σε αυτο οφειλεται και ο αναγραμματισμος που κανουμε οταν γραφουμε στον υπολογιστη.;)

Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!!:up::up:
Μπραβο Κατερινα!!!!!!! :up::up::up:

Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά!;)
Θα περασετε τελεια!! :up::up:

Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...:|:confused::/:Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία...:/::/:

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Ατίπτσυεο ?

:lol::lol::lol::lol:

Δεν πάω καλά σήμερα:(
Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!:D:DΠλάκα έχεις!!!:up:

Μπραβο Κατερινα!!!!!!! :up::up::up:
Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!):up::up::up::up:Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!!:lol::lol::happy::happy:

θέλω μια αγκαλίτσα...:(
Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ...:lol:

Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!):up::up::up::up:Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!!:lol::lol::happy::happy:
Που με περιμενετε?? χι χι :cool: Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? :hmm:

ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! :up::up:

ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! :up::up:
Γιατί φονική?:(

Γιατί φονική?:(
Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! :lol::lol:

αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!!:)

Που με περιμενετε?? χι χι :cool: Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? :hmm:
Όλα τα βιβλία ναι!!!;)Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!!

Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! :lol::lol:
Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!:/::/::/::blink::blink:Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!!:redface::redface::blink::blink::mad::mad:

Όλα τα βιβλία ναι!!!;)Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!!
Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? :hmm::hmm:

Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? :hmm::hmm:
Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!!:/:

Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!!:/:
Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. ;);)

Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. ;);)
Δεν έχεις άδικο..:):)Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!:):)Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....:hmm::hmm::hmm:Τι γνώμη έχετε??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back