Fotini
Διάσημο μέλος
Μη κοιτάς κάτω βρε μπουνταλά... θα ζαλιστείς....!

Γιατί "μπουνταλάς" το παιδί;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... εντάξει... εμένα εναι 6 μηνών 7 ημερών και ζυγίζει γύρω στα 3.4...να μην ανησυχώ...Τέλη Γενάρη που είχε ζυγιστεί στον κτηνίατρο ήταν 2.850. Τώρα νομίζω ότι πρέπει να έχει φτάσει τα 3 κιλά...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρέ είναι αυτός ένας... αλλά τελικά μου βγήκε πολύ χαδιάρης...Γιατί "μπουνταλάς" το παιδί;
Κοίτα...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρέ είναι αυτός ένας... αλλά τελικά μου βγήκε πολύ χαδιάρης...
Κοίτα...!

Κοίτα...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
Α... εντάξει... εμένα εναι 6 μηνών 7 ημερών και ζυγίζει γύρω στα 3.4...να μην ανησυχώ...![]()
Νομίζω πως όχι γιατί είναι αγοράκι... Αλλά, βασικά, θα σου πει στα σίγουρα ο κτηνίατρός του

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αύριο το πρωί τα ξαναλέμε... μου έλειψαν και οι υπόλοιποι...

Fotini
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Φωτεινή πανέμορφο το γατάκι σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Αν εννοείς μεγαλύτερος σε βάρος ξέρω ενα κόλπο για να τον περάσει η Αθηνά...Θα της δώσεις αλεύρι,κάπου είχα ακούσει οτι τα πρόβατα παχαίνουννομίζω Γιούλη ότι ο Μορφέας είναι μεγαλύτερος πλέον από την Αθηνά!πάει μας πέρασες

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Φωτεινουλα να σου ζησει το καινουριο παιδακι και με το καλο και γρηγορα στο σπιτι!!!!Και στα δικα μας ευχομαι και ελπιζω...
Σαν ζωγραφια ειναι....ειναι τοσο μικρο και τρανταφυλλενιο..σαν μικρο ροδοπεταλακι!!!!
Αλλα και το μαξιλαρι πισω τι σου λεει?καλα δεν παιζονται οι τυπισσες!!!που το βρηκανε?????????
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλα ειναι ολα τους υπεροχα και για ζουμπηγμα επισης!!!Να σας στείλω κι εγώ την ανιψούλα μου με τα... "ξαδελφάκια της"....![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν έχω νέα, μαλλον την Τετάρτη θα έρθει η Γιούλη με τον γαμπρό να γνωρίσει τη νύφη, θα μας φέρει και μονοπετρο
άντε αν πανε καλά θα δείτε φωτο απο το γατοζευγάρι και τη γατογνωριμια, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μακαρι να πανε ολα καλα και αν ψαχνετε για κουμπαρα να παντρεψει τα παιδια εδω!!!καλά πυομήτρα ήθελα να γράψω, λάθος παιδιά είναι η κούραση που μιλάει.
Λοιπόν έχω νέα, μαλλον την Τετάρτη θα έρθει η Γιούλη με τον γαμπρό να γνωρίσει τη νύφη, θα μας φέρει και μονοπετροάντε αν πανε καλά θα δείτε φωτο απο το γατοζευγάρι και τη γατογνωριμια, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
![]()
Ελπιζω να εχει καλη αναρρωση στο αλλο το ψιψινελ!!!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool