Birman-maniacs

Τέλη Γενάρη που είχε ζυγιστεί στον κτηνίατρο ήταν 2.850. Τώρα νομίζω ότι πρέπει να έχει φτάσει τα 3 κιλά...:hmm:
Α... εντάξει... εμένα εναι 6 μηνών 7 ημερών και ζυγίζει γύρω στα 3.4...να μην ανησυχώ... :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol: Γιατί "μπουνταλάς" το παιδί;
Μωρέ είναι αυτός ένας... αλλά τελικά μου βγήκε πολύ χαδιάρης...

Κοίτα...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG0544.JPG
    CIMG0544.JPG
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Α... εντάξει... εμένα εναι 6 μηνών 7 ημερών και ζυγίζει γύρω στα 3.4...να μην ανησυχώ... :confused:

Νομίζω πως όχι γιατί είναι αγοράκι... Αλλά, βασικά, θα σου πει στα σίγουρα ο κτηνίατρός του:hmm:

Φεύγω... πάω να πάρω το ανθρωπάκι μου από το σχολείο....
Αύριο το πρωί τα ξαναλέμε... μου έλειψαν και οι υπόλοιποι...:bye::bye:

Φωτεινή τέλειο το μωρό, άντε με το καλό, καλά της Γιούλης ο Μορφέας είναι κι αυτός θεός, κουκλί ζωγραφιστό και μεγάλος!

Γιούλη τι διάβασα,δεν έχεις internet σπίτι???Σου δίνω μία βδομάδα διορία να πάρεις πακέτο DSL:DΦωτεινή πανέμορφο το γατάκι σου

νομίζω Γιούλη ότι ο Μορφέας είναι μεγαλύτερος πλέον από την Αθηνά!πάει μας πέρασες

Καλησπέρα Βάσια,δεν είχα δεί ότι ήσουν εδώ

νομίζω Γιούλη ότι ο Μορφέας είναι μεγαλύτερος πλέον από την Αθηνά!πάει μας πέρασες
Αν εννοείς μεγαλύτερος σε βάρος ξέρω ενα κόλπο για να τον περάσει η Αθηνά...Θα της δώσεις αλεύρι,κάπου είχα ακούσει οτι τα πρόβατα παχαίνουν:lol::lol::lol:

Φωτεινουλα να σου ζησει το καινουριο παιδακι και με το καλο και γρηγορα στο σπιτι!!!!Και στα δικα μας ευχομαι και ελπιζω...
Σαν ζωγραφια ειναι....ειναι τοσο μικρο και τρανταφυλλενιο..σαν μικρο ροδοπεταλακι!!!!
Αλλα και το μαξιλαρι πισω τι σου λεει?καλα δεν παιζονται οι τυπισσες!!!που το βρηκανε?????????

Να σας στείλω κι εγώ την ανιψούλα μου με τα... "ξαδελφάκια της".... :lol::lol::lol::lol:
καλα ειναι ολα τους υπεροχα και για ζουμπηγμα επισης!!!:):):)

λες?άσε έχω κάνει και πολύ πρόβατο, μπα δεν δίνουν αλεύρι, λίπος σε σκόνη ρίχνουν πάνω από την τροφή τους για να παχύνουν και να πάρουν βάρος για το Πασχα, λες να την αρχίσω στο "τρομπάρισμα"?το πρωί δεν ήμουν, μετά τις 3 γύρισα, είχα ένα δύσκολο χειρουργείο και σπάνιο θα ελεγα, μυομήτρα σε γάτα 9 μηνών παρακαλώ.Και μάλιστα κολλητης μου η γατούλα,το οποίο το βρηκαμε 20-30 ημερών σε ένα πιθάρι στο μπαλκόνι της κοπέλας, το είχε αφήσει η γάτα προφανως και παραλίγο να πεθάνει,Το σώσαμε τότε με κόπο και τώρα η κακομοίρα έπαθε αυτο χωρίς να το καταλάβει η κοπέλα, και τη χειρουργήσαμε επειγόντως.Αστα, ευτυχώς είναι καλά το ζουζουνάκι

μου αρέσει που παραπαταει το Daquiry, αγαπημένο ποτό, τώρα και γατί!αν βγάζαμε ένα γατί Mohito πως θα ήταν:hmm:?:)

καλά πυομήτρα ήθελα να γράψω, λάθος παιδιά είναι η κούραση που μιλάει.
Λοιπόν έχω νέα, μαλλον την Τετάρτη θα έρθει η Γιούλη με τον γαμπρό να γνωρίσει τη νύφη, θα μας φέρει και μονοπετρο:Dάντε αν πανε καλά θα δείτε φωτο απο το γατοζευγάρι και τη γατογνωριμια, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.;)

καλά πυομήτρα ήθελα να γράψω, λάθος παιδιά είναι η κούραση που μιλάει.
Λοιπόν έχω νέα, μαλλον την Τετάρτη θα έρθει η Γιούλη με τον γαμπρό να γνωρίσει τη νύφη, θα μας φέρει και μονοπετρο:Dάντε αν πανε καλά θα δείτε φωτο απο το γατοζευγάρι και τη γατογνωριμια, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.;)
μακαρι να πανε ολα καλα και αν ψαχνετε για κουμπαρα να παντρεψει τα παιδια εδω!!! παπα βρηκατε?εχουμε εναν καλο στους Δελφους,ειναι νεος-Ζαλμας τυπου-και εχουν πεσει ολες οι θειτσες τ'ανασκελλα!!!!!
Ελπιζω να εχει καλη αναρρωση στο αλλο το ψιψινελ!!!!

ευχαριστούμε, όντως κουμπάρο δεν έχουμε, αλλά θα κινήσουμε γρήγορα τις διαδικασίες, τώρα που είδα τι μπορεί να πάθει ξαφνικά μια γάτα τόσο μικρή, όταν έρθει σε οίστρο η Αθηνά θα πάει στον Μορφέα και μετά θα στειρωθεί το ταχύτερο, δεν θα μπορούσα να δω την Αθηνούλα έτσι.Βασικά ουτε σε χειρουργείο της θα είμαι μέσα, αλλά ουτε καν στην κλινική,γι αυτό ήθελα και αρσενικό που στειρώνεται πιο εύκολα.Ευτυχώς η Μικυ (η αλλη γατούλα) δεν ήταν άρρωστη εμφανώς, αλλά αν δεν την καναμε νωρίς τη στείρωση, δεν ξέρω τι θα γινόταν:(

σκέφτομαι τι να φορέσει η Αθηνά?να της βάλω φόρεμα ή κανά σέξυ εσώρουχο να ρίξει το τεκνό χιχιο φίλος μου λέει να την λούσουμε να είναι φουντωτη και να την αρωματίσουμε! (πλάκα κάνω) πρέπει να σας πω κι αυτό birmaniac να το γνωρίζετε, το τρίχωμα από τα βιρμανάκια παιρνει ότι μυρωδιά έχετε, εμένα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και νόμιζαν ότι της βάζουμε άρωμα, αλλά μυρίζει μαλακτικό ρουχων αν πάσει στα πλυμένα, after save αν την πάρει αγκαλια ο μπαμπας της μετά το ξύρισμα, άρωμα αν έχουμε αρωματιστεί!τα πάντα είναι πολύ ιδιαίτερο το τρίχωμά τους:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back