Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι easy rider ο καθηγητής σου
Πές του να μου κάνει μεταβίβαση τη Ducatti και να κρατήσει το παπί
Λοιπόν καληχτίζω, θα τα πούμε αύριο![]()
Τα λεμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!!!Τι κάνετε...????Λέω να μην διαβάσω σήμερα όλα τα μηνύματα σας...Οπότε αν γίνω κουραστική και σας ρωτάω πράγματα που ήδη έχετε πει..ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
Γεια σου Κατερινα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θοδωρή τι κάνεις????Μετράς αντίστροφα τις μέρες...????Γεια σου Κατερινα!![]()

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Θοδωρή τι κάνεις????Μετράς αντίστροφα τις μέρες...????![]()
Ναι εχει αρχισει το countdown

katerina10
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη που άργησα....Πακέταρα την πρώτη φουρνιά για το σπίτι..Με έχει πιάσει ένα άγχος...απαπαπα!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!Ναι εχει αρχισει το countdown![]()

Πότε έρχεται ο κύριος Πλάτωνας είπαμε???Σου έχω πεί τι κούκλος που είναι ε???Δηλώνω τρελή θαυμάστρια του!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βασίλη! Καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτικό!!!Συγνώμη που άργησα....Πακέταρα την πρώτη φουρνιά για το σπίτι..Με έχει πιάσει ένα άγχος...απαπαπα!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!
Πότε έρχεται ο κύριος Πλάτωνας είπαμε???Σου έχω πεί τι κούκλος που είναι ε???Δηλώνω τρελή θαυμάστρια του!!!![]()

Όλα θα πάνε καλά Κατερινάκι με τη μετακόμιση σου θα δεις!! με το καλο κι εσύ στο καινούργιο σου σπίτι!!

Σήμερα αναχωρούμε για πειραιά...
τα κεφαλια μέσα...αλλα δουλειά από δευτερα!
Ο πλάτωνας θα έλθει στην ελλάδα μαζί με το μπαμπά του στις 28 σεπτεμβρίου!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ducati... τι μου θυμίσατε τώρα...κάποτε έκανα μια σχέση σύντομη (ευτυχώς) με κάποιον που το πρώτο πράγμα που μου είπε για εκείνον ήταν η ducati του...εγώ δηλώνω παντελώς άσχετη με μηχανέςΕίναι easy rider ο καθηγητής σου
Πές του να μου κάνει μεταβίβαση τη Ducati και να κρατήσει το παπί
Λοιπόν καληχτίζω, θα τα πούμε αύριο![]()
...ωραίος ο τύπος αλλα στις διακοπές που πήγαμε κατάλαβα το κόλλημα του και...όπου φύγει φύγει...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Eυχαριστούμεβασίλη! Καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτικό!!!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Είναι άσχημο να είσαι κολλημένος με κάτι και να το δείχνειςducati... τι μου θυμίσατε τώρα...κάποτε έκανα μια σχέση σύντομη (ευτυχώς) με κάποιον που το πρώτο πράγμα που μου είπε για εκείνον ήταν η ducati του...εγώ δηλώνω παντελώς άσχετη με μηχανές...ωραίος ο τύπος αλλα στις διακοπές που πήγαμε κατάλαβα το κόλλημα του και...όπου φύγει φύγει...
![]()
Τουλάχιστον αν εχεις τέτοιο κόλλημα πρέπει να το κρύβεις γιατί γίνεσαι ρόμπα
Βέβαια αν είχε αυτή την συγκεκριμένη ducati απο κάτω μπορεί και να του έδινα λίγα ελαφρυντικά..
Μόνο χίλιες φτιάχτηκαν παγκοσμίως, τιμή πώλησης 60.000 ευρώ

erefer
Διάσημο μέλος
Απλώς τέλειοεγώ αυτό ονειρεύομαι να αποκτήσω...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μολις επιστρεψαμε!
Οχι δεν ηταν αυτη η ducati...

Mετρατε μερες?? Αντε κοντεύουν!

ο Μορφεας μου παχυνε πολύ αλλα μεγάλωσε κιόλας...εχει γινει θηρίο σωστό! Για 2 ωρες δεν με αφηναν να περπατήσω μέσα στο σπίτι! Ολο μες στα ποδια μου περπατουσαν...τους ελειψα και μου ελειψαν πολύ!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Φυσικά μετά θα παμε σπίτι να τα αφήσουμε και πρέπει να πω ότι αν και το αγαπώ πολύ αυτό το σπίτι ο ιδιοκτήτης μου έχει αφήσει μία τρύπα στον τοίχο με καλώδια και ....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι έχετε πάθει φέτος όλοι με τις μηχανές..Ο γαμπρός μου πήρε μια και ένας φίλος μου αλλη μια...Εγώ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!

Είναι που είχα πέσει 3 φορές από μόνη μου όταν οδηγούσα ....και μάλιστα σκούτερ!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πως πέρασατε Γιούλη????Τέλεια ε???Γεια σου Βασίλη!
Μολις επιστρεψαμε!
ο Μορφεας μου παχυνε πολύ αλλα μεγάλωσε κιόλας...εχει γινει θηρίο σωστό! Για 2 ωρες δεν με αφηναν να περπατήσω μέσα στο σπίτι! Ολο μες στα ποδια μου περπατουσαν...τους ελειψα και μου ελειψαν πολύ!![]()

Ο Μορφέας όσο θηρίο και να γίνει δεν θα ασχημήνεει ποτέ πάντως...

Γιούλη μάθαμε αν είναι έγκυος η μικρή σου???

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από πού μπορώ να αγοράσω μια γάτα βιρμανίας
και πόσο θα μου στοιχίσει περίπου? Δεν θέλω απο πετ
σοπ ούτε απο το εξωτερικό.

katerina10
Περιβόητο μέλος

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Από πού μπορώ να αγοράσω μια γάτα βιρμανίας
σοπ ούτε απο το εξωτερικό.![]()
Δυστυχως μπορεις να φερεις μονο απο καποιο εκτροφειο του εξωτερικου...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε Pet Shop ούτως ή άλλως δεν θα βρεις εύκολα κι αν βρεις το πιο πιθανό είναι να μην είναι γνήσια.Από πού μπορώ να αγοράσω μια γάτα βιρμανίας
σοπ ούτε απο το εξωτερικό.![]()
Οι περισσότεροι από εμάς τις πήραμε από εκτροφεία του εξωτερικού. Επειδή έχουμε αρκετές βιρμανικές γάτες και αναμένουμε ακόμα περισσότερες ίσως θα μπορούσες να κάνεις υπομονή του χρόνου όπου αναμένονται οι πρώτες μας γέννες.
Για τη ράτσα ρίξε μια ματιά σ'αυτό το ωραίο site

www.birman.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool